Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzutek w szkole...

Makja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie w szkole jest w młodszej klasie chłopak.W I gim zdobył przezwisko "Minutka" a teraz jest "Minetka".On ma na wszystkich wyjebane.Inni się z niego śmieją,nabijają obgadują a on nic sobie z tego nie robi.Jest szczęśliwy taki(bynajmniej tak wygląda).Jak inni to zobaczyli,po prostu się odczepili.Tobie radzę zrobić to samo.Miej wyjebane i żyj własnym życiem.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten temat powinien być już dawno zamknięty, już jest 6 stron, a twój problem nadal nie został rozwiązany, z resztą nawet nie myślałem, że forum ci pomoże.. Musisz sobie sam radzić, takie jest życie. Albo im wpierdolisz, albo porozmawiasz, mozłiwości jest wiele, nie wierze, że nic ci nie przyszło na myśl. To ty zrób coś z sobą, wtedy będziesz miał kolegów. A co do przerw, to u mnie część klasy zawsze siedzi pod ścianą, czasem siedze koło kolegów, rozmawiamy, a czasem nie wówczas układam kostki rubika lub gram na telefonie

finalrender.png

Opublikowano

U mnie w szkole jest w młodszej klasie chłopak.W I gim zdobył przezwisko

"Minutka" a teraz jest "Minetka".On ma na wszystkich wyjebane.Inni się z

niego śmieją,nabijają obgadują a on nic sobie z tego nie robi.Jest

szczęśliwy taki(bynajmniej tak wygląda).Jak inni to zobaczyli,po prostu

się odczepili.Tobie radzę zrobić to samo.Miej wyjebane i żyj własnym

życiem.

Że jak wygląda?

Co do tematu, powinieneś znaleźć sobie jakieś zajęcie, wtedy przerwy byłyby o wiele przyjemniejsze. Ewentualnie poszukaj kolegi w innych klasach.

Opublikowano

Nie ma opcji przepisanie się do innej klasy i szkoły. W 1 klasie było norm. każdy ze mną gadał itd. Ale w 2giej coś się zjebało przez 2 debili. Teraz nie wiem co robić na przerwach,w-f i w zadaniach w grupach.

Opublikowano

A jak temu zapobiec?

Sprawić by do tego nie szło, tu nie chodzi nawet o to jak wyglądasz, jaką masz gębę, bo siłą charaktery możesz przebrnąć przez to gówno. Zmień się, ale jak to już sam musisz do tego dość.

Opublikowano

U mnie w szkole jest w młodszej klasie chłopak.W I gim zdobył przezwisko "Minutka" a teraz jest "Minetka".On ma na wszystkich wyjebane.Inni się z niego śmieją,nabijają obgadują a on nic sobie z tego nie robi.Jest szczęśliwy taki(bynajmniej tak wygląda).Jak inni to zobaczyli,po prostu się odczepili.Tobie radzę zrobić to samo.Miej wyjebane i żyj własnym życiem.

bynajmniej to nie to samo co przynajmniej.. Kiedy wy się nauczycie?!!

Jeżeli nie masz kolegów to może ty masz jakiś problem z sobą, bo nie wierze, że przez 2 "debili" nikt się do ciebie nie odzywa. W takim razie wychodzi na to, że ci, którzy słuchają się tych debili też są debilami. Zmień towarzystwo, przepisz się do innej klasy, albo po prostu znajdź kolegów z innej klasy.

finalrender.png

Opublikowano

Niech wypowiedzą się ci ktorzy też tak mieli

Na jaką odpowiedź jeszcze oczekujesz? Zrozum, że my ci już pomogliśmy tak bardzo jak mogliśmy. Przeczytaj jeszcze raz zawartość tematu, może wkońcu zrozumiesz.Forum nie rozwiąże za ciebie problemów..

finalrender.png

Opublikowano

ymm... a słuchawek nie masz ? jak nie masz to zainwestuj i z głowy, bo sobie muzyki słuchasz i np. na fb siedzisz na tele. Ja np nie cierpię na ten problem bo sobie w tenisa stołowego gram na przerwach, jeśli macie stoły to kup rakietę i graj... proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...