Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzutek w szkole...

Makja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co robisz np. jak nikt z tobą nie gada, obgaduje cie itd ? najgorsze w szkole to te przerwy 10,20 minutowe omg.

Jeżeli lejesz na nich, to szybko kończą cię obgadywać i obrażać. Wystarczy silna wola.

9368_gold.png

Opublikowano

co robisz np. jak nikt z tobą nie gada, obgaduje cie itd ? najgorsze w szkole to te przerwy 10,20 minutowe omg.

Jeśli będziesz to ignorował/olewał to im się to znudzi ..

..

Opublikowano

A ty co robisz jak cię obgadują itd, nie gadają do cb... sam chodzisz na przerwach, siedzisz sam w ławce czy co?

Włącz sobie muzyke na słuchawkach, usiadź na ławce lub podładze, schodach i słuchaj sobie muzyki, odpręż się i miej wyjebane ;)

LwG

Opublikowano

Usuwam ze znajomych na FB.

A tak na serio, nie miałem takich sytuacji, więc ciężko stwierdzić jaka byłaby moja reakcja.

Opublikowano

TZN. wszystko było ok przed wakacjami, ale przez 2 debili, którzy na mnie coś nagadali każdy się odwrócił z chłopców... nw czy to tymczasowe czy co, wypowiadać się.

Opublikowano

To pewnie beke sobie robią typu

" Chodz strollujemy Pawła, nie bedziemy się do niego odzywac, olejemy zobaczymy co zrobi "

Taka moda w gimbazie, co zrobić :x

LwG

Opublikowano

Jak na ciebie nagadali to ich złap i po prostu zajeb im za rozsiewanie plotek.

nie chciałbym ich pobic wtedy byłby większy problem.

Opublikowano

TZN. wszystko było ok przed wakacjami, ale przez 2 debili, którzy na mnie coś nagadali każdy się odwrócił z chłopców... nw czy to tymczasowe czy co, wypowiadać się.

Każesz nam się wypowiadać w sprawie twojego życia, nie licz na konkretne odpowiedzi bo nikt tutaj nie specjalizuje się w "Pomocy dla młodzieży".

nie chciałbym ich pobić śmiertelnie (niekontroluje tego, poprostu jebać w ryj) i wtedy byłby większy problem.

No to skoro jesteś taki pewny siebie i już stawiasz na to, że siebie nie kontrolujesz a tymczasem w szkole siedzisz jak przysłowiowa 'ciota' a na forum wypisujesz bzdety, że z łatwością mógłbyś ich pobić to czemu prosisz kogoś o pomoc i to na forum?

Fuck logic, ziomuś.

Opublikowano

Każesz nam się wypowiadać w sprawie twojego życia, nie licz na konkretne odpowiedzi bo nikt tutaj nie specjalizuje się w "Pomocy dla młodzieży".

No to skoro jesteś taki pewny siebie i już stawiasz na to, że siebie nie kontrolujesz a tymczasem w szkole siedzisz jak przysłowiowa 'ciota' a na forum wypisujesz bzdety, że z łatwością mógłbyś ich pobić to czemu prosisz kogoś o pomoc i to na forum?

Fuck logic, ziomuś.

boli cię głowa? wez spierdalaj ;) wypowiadajcie sie o swoich przypadkach i jak to zalatwiliscie

Opublikowano

boli cię głowa? wez spierdalaj ;) wypowiadajcie sie o swoich przypadkach i jak to zalatwiliscie

Pyk, poleciał raport bo nie chce mi się wjeżdzać na Ciebie i łapać procentów a potem czytać butthurtu ;) To nie forum "o pomocy dla młodzieży" i nie oczekuj konkretnej odpowiedzi jak już wspomniałem.

Opublikowano

A mnie obgadują, dokuczają, biją i jakoś żyję. Ja siedzę na ławce przez te 15 min na przerwie i siedzę i myślę i nic nie robię. Lepiej nie mieć w ogóle kolegów niż takich co jednego dnia będą naśmiewać się ze Ciebie, a drugiego będą od Ciebie coś chcieli. Jak powiedziane w Piśmie Świętym "na zło dobrem dopłacaj", więc ich olewaj. Teraz chamstwo się tak wykrztałciło, że nawet jak będziesz ich olewał to dalej będą Ci dokuczać, ale musisz to jakoś znieść. Takie życie nic nie poradzisz.

Opublikowano

Jak masz takie fffielkie problemy to rozwiązania są dwa:

1.Nie bądź cipą

2.Jeżeli jesteś silniejszy to weź na solo z daleka od szkoły jednego a póżniej po tygodniu drugiego. (z tych co na ciebie nagadali)

Duma nie pozwoli im nagadać nauczycielkom, a sami też mieliby za to przypał (za bicie sie).

shoob.png

Opublikowano

A co mam robić? ;o

Koleżanek/kolegów mam spore grono, ale bywa niekiedy, że nie ma nikogo przy mnie na przerwach, wtedy włączam sobie ulubioną muzykę, idę gdzieś w kąt i sobie siedzę. Żaden problem, w sumie niekiedy plus. ;)

Lubię niekiedy przebywać sama w szkole, wkurzające jest jak ciągle ktoś do Ciebie podchodzi itp. Tak czy inaczej nigdy nie czułam się skrępowana przez to. ;-)

Opublikowano

A mnie obgadują, dokuczają, biją i jakoś żyję. Ja siedzę na ławce przez te 15 min na przerwie i siedzę i myślę i nic nie robię. Lepiej nie mieć w ogóle kolegów niż takich co jednego dnia będą naśmiewać się ze Ciebie, a drugiego będą od Ciebie coś chcieli. Jak powiedziane w Piśmie Świętym "na zło dobrem dopłacaj", więc ich olewaj. Teraz chamstwo się tak wykrztałciło, że nawet jak będziesz ich olewał to dalej będą Ci dokuczać, ale musisz to jakoś znieść. Takie życie nic nie poradzisz.

mnie nikt nie bije, nie ten rodzaj szkoly :p, przed wakacjami bylo ok, ale po juz nie, przez dwoch debili... jak. sie zemscic ? nie piszcie o pobiciu...y

Opublikowano

Jeżeli przez dwóch debili nie lubią cię "koledzy, przyjaciele" to znaczy, że byli gówno warci...

Nie rób nic, olej to, chyba że będą bardzo uszczypliwi, wtedy uruchom środki przymusu if u know what i mean.

Opublikowano

Taaa, w dzisiejszych czasach oprawcy śmieją się, zaczepaiją albo i biją, a jak się ich dotknie to mamusia, policja i poprawczak. Zwyczajnie nie warto. Trzeba być ponadto.

Ja całe życie mam różnych kolegów i koleżanki, też bywało, że się ze mnie nabijali, a jak moi koledzy z klasy w gimbazie wymyślili mi dwa pseudonimy takie dość obraźliwe i łazili za mną z tym,to któregoś dnia spytałam "nie możecie wybrać jednego? Nie mogę przywyknąć do żadnego" i wtedy ich to trochę zagięło, nie ma co odpowiadać agresją na agresję, bo oni tego chcą, trzeba pokazać jak bardzo wisi Ci że po Tobie cisną.

Opublikowano

Sam byłem taki i szczerze? Teraz się tylko z tego śmieje, ale z drugiej strony...

Lepiej być wyrzutkiem, niż mieć grono zakłamanych żmij za kolegów i koleżanki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...