Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[|●|] GuildCraft [|●|] [Z] [200 SLOTÓW] [NOWY CRAFTING] [NOWY GENERATOR MAPY] [SYSTEM RANKINGU] [NOWY SYSTEM NETHERU] [AUTORSKIE GILDIE]

.Risen.

McMMO na serwerze?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby na serwerze by?o McMMO?

• Tak.
      18
    • Nie.
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tasak, nie, nie zrobisz tak, że nie będą grać. Dla mnie już teraz jesteś nikim. Z domu nie wychodzisz, tylko w Minecrafta grasz, to jest śmieszne.

Poza tym głupimi hejtami, czy spamem na serwerze jaki to serwer jest lipny nic nie zrobisz, a nic innego nie potrafisz.

Ogarniam ostatnie rzeczy na serwerze i lecimy o 18:00! ;-)

tka, dzięki, że chociaż w małym stopniu mnie popierasz, zrobię wszystko, aby teraz Ciebie i wszystkich graczy nie zawieść. ;-)

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może wpuścisz wcześniej graczy ? ;> By zobaczyli co tam na serwerze ?

Sądzę, że nie ma sensu, zobaczycie wszystko na starcie i tak nie spodziewamy się dużej ilości osób. ;-)

Opublikowano

Czekam na serwer z niecierpliwością. Zapowiada się taka zabawa że uhuhuhuhuhuhuuh. Powodzenia risen, i żeby serwerki się dłuzej trzymały ;).

PS :

Lolek77777, idź do szkoły, naucz się ortografii i nie śpij na lekcjach marząc o minecrafcie. Widać jaki z ciebie nie ogar, dobrze zrobiłeś .Risen. ze go z administracji wywaliłeś. Jeżeli masz skype lolek (w co nie wierze) to podaj mi na PW Tego skypa pogadamy sobie troszkę. Albo boisz się pokazać twój głos.

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Czekam na serwer z niecierpliwością. Zapowiada się taka zabawa że uhuhuhuhuhuhuuh. Powodzenia risen, i żeby serwerki się dłuzej trzymały ;).

PS :

Lolek77777, idź do szkoły, naucz się ortografii i nie śpij na lekcjach marząc o minecrafcie. Widać jaki z ciebie nie ogar, dobrze zrobiłeś .Risen. ze go z administracji wywaliłeś. Jeżeli masz skype lolek (w co nie wierze) to podaj mi na PW Tego skypa pogadamy sobie troszkę. Albo boisz się pokazać twój głos.

moje skype cwaniaczku : tasakpmi

rarity_equestria_girls_by_dixierarity-d6

TasakPMI Kontakt skype : tasakpmi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...