Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[|●|] GuildCraft [|●|] [Z] [200 SLOTÓW] [NOWY CRAFTING] [NOWY GENERATOR MAPY] [SYSTEM RANKINGU] [NOWY SYSTEM NETHERU] [AUTORSKIE GILDIE]

.Risen.

McMMO na serwerze?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby na serwerze by?o McMMO?

• Tak.
      18
    • Nie.
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram o ile nie padnie jak poprzednie edycje.

Poprzednia edycja, nie padła. Została zamknięta z powodu wielu błędów, griefów mapy, co doprowadziło do utraty graczy. ;)

Teraz chcemy to zmienić!

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spawn nawet ładny, oprócz terenu nie wygląda na ściągnięty z netu.Może bym zagrał gdybym nie miał bana :)

A masz bana? :D

Podaj nick, zobaczymy co da się zrobić.

Opublikowano

Taki jak na forum, dostałem bana przypuszczam ze z powodu pomyłki ban za reklamę której nie robiłem (ktoś inny spamił ip) potem zareagowałem trochę nerwowo w tematach z reklamą serwera wytykałem najmniejsze błędy.Teraz jednak widzę ze wkładacie prace w serwer czasami coś nie wyjdzie ping za wysoki albo coś a jednak staracie się serwer rozwijać

49yxrs.png

Opublikowano

Taki jak na forum, dostałem bana przypuszczam ze z powodu pomyłki ban za reklamę której nie robiłem (ktoś inny spamił ip) potem zareagowałem trochę nerwowo w tematach z reklamą serwera i wytykałem najmniejsze błędy.Tera jednak widzę ze wkładacie prace w serwer czasami coś nie wyjdzie ping za wysoki albo coś a jednak staracie się serwer rozwijać

Wszyscy na nowej edycji otrzymają unban, nawet cheaterzy, ale to ostatnia szansa, bo bany za tego typu rzeczy będą przechodzić. ;-)

Ty również będziesz miał unbana.

Miłej gry!

Opublikowano

Ok dzięki, czekam na otwarcie :)

My również czekamy i to bardzo. Powiem Wam szczerze chciałem już zrobić otwarcie w środę, bo było wszystko gotowe, wraz z całą administracją jesteśmy mocno napaleni i mamy nadzieję, że Wam się spodoba i na start będzie duuuużo ludków. :)

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Parę pytań. Krowy na spawnie ? Będą ?, Coś w stylu Trzcina za diaxy ? Brodawki za inne gunwo ?. Co otrzymuje ViP ? Konie ON ? Nie lepiej Nether tydzień po Otwarciu serwera ? Strenght OF ? Jeżeli pytania były to sorry ;g

Opublikowano

Parę pytań. Krowy na spawnie ? Będą ?, Coś w stylu Trzcina za diaxy ? Brodawki za inne gunwo ?. Co otrzymuje ViP ? Konie ON ? Nie lepiej Nether tydzień po Otwarciu serwera ? Strenght OF ? Jeżeli pytania były to sorry ;g

Krowy na spawnie - Jeszcze nie wiemy.

Trzcina za diamenty - Będzie.

VIP - Przekonasz się na serwerze.

Konie - ON.

Nether - Dobry pomysł.

Siła 2 - OFF.

Opublikowano

Okej, rozumiemy. Przemyślimy to, raczej dodamy.

Liczymy się z opiniami graczy jak najbardziej, więc nie bać się pisać! ;)

Opublikowano

Risen, myślisz ze jesteś fajny jak masz maszyne i ddosujesz moj serwer?

Zgłoszone.. :3

@Topic,

Serwer może i fajny, ale są np. moj serwer jest lepszy, xcrafters itp. wszystkie systemy które on ma są dostępne w necie za free

Pozdrawiam, Pepcio

Opublikowano

Risen, myślisz ze jesteś fajny jak masz maszyne i ddosujesz moj serwer?

Zgłoszone.. :3

@Topic,

Serwer może i fajny, ale są np. moj serwer jest lepszy, xcrafters itp. wszystkie systemy które on ma są dostępne w necie za free

Pozdrawiam, Pepcio

Rozmawiałem już z Tobą o tych rzekomych DDoSach. Nic takiego nie miało miejsca.

Pokaż dowody, logi, cokolwiek, co wskazywałoby, że to ja. Mam narzędzia do DDoSów, bo są niezbędne czasami, ale mam jedną żelazną zasadę - nikogo nie atakuję od tak. Co do Twojego serwera masz fajne pluginy, ale jest on zrobiony trochę na odwal się i nieprofesjonalnie.

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Chodzi mi głównie o komunikaty, spawn. Nierówne automessage i kilka innych rzeczy. Oprócz tego jest git, ale ja właśnie na takie rzeczy zwracam uwagę.

Wracając do DDoSów za bezpodstawne oskarżanie o takich sprawach grozi odpowiedzialność karna, więc radzę się ogarnąć.

Opublikowano

-Automessage (Wlasny, wyglad zalezny od txt)

-Spawn (Budowany przez Budowniczego mc.treekt.net)

Wszystko jest ogarnięte :3, pozostały tylko malutkie mało widoczne błędy ;3

Jak nie bd ddosowal, to nie bd cb oskarżał

Pozdrawiam ;3

Opublikowano

Nie DDoSuję więc mnie bezpodstawnie oskarżasz, na co sobie nie pozwolę.

Podaj logi, dowody, że do mnie należy jakakolwiek maszyna, czy cokolwiek innego z czego są wykonywane ataki, wtedy sam siebie podam do sądu, przyrzekam.

Opublikowano

@humannus: Niezmiernie mnie to cieszy, Ty mi lepiej YouTubera załatwiaj, a nie na Skype mi ignora dajesz. xD

Coś Ci to Metro nie wypaliło. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...