Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[|●|] GuildCraft [|●|] [Z] [200 SLOTÓW] [NOWY CRAFTING] [NOWY GENERATOR MAPY] [SYSTEM RANKINGU] [NOWY SYSTEM NETHERU] [AUTORSKIE GILDIE]

.Risen.

McMMO na serwerze?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby na serwerze by?o McMMO?

• Tak.
      18
    • Nie.
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@humannus: Niezmiernie mnie to cieszy, Ty mi lepiej YouTubera załatwiaj, a nie na Skype mi ignora dajesz. xD

Coś Ci to Metro nie wypaliło. ;p

Nie offtopujmy tutaj, zaproś mnie na skype :D

@antywarn

Czy rekrutacja jest otwarta? xD

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spawn nawet ładny, oprócz terenu nie wygląda na ściągnięty z netu.Może bym zagrał gdybym nie miał bana :)

wszystko kradzione :

- mapa z mcplanet

- masarnia z myharda

- wymieniarki z owcatv

- handel z npc xcrafters

- jedyne co on sam zrobil to trampoline

PS.Calkowicie nie polecam serwa jezeli ktos chce rozdupic serwa pisac do mnie na skype : tasakpmi

rarity_equestria_girls_by_dixierarity-d6

TasakPMI Kontakt skype : tasakpmi

Opublikowano

on sciagnol mapke z minecraft planet hahhaa :D a masarnie ukradl z myharda wymieniarki z owcatv handel z npc z xcrafters zobaczycie

wszystko kradzione :

- mapa z mcplanet

- masarnia z myharda

- wymieniarki z owcatv

- handel z npc xcrafters

- jedyne co on sam zrobil to trampoline

Tasak, sam je budowałeś.

Otrzymałeś bana za multikonta na którym dawałeś sobie '*'.

To Cię tak boli? Nie ośmieszaj się. :-)

Opublikowano

Jakoś Ciebie się nie boję. Pamiętaj, że jest to naruszenie mienia, co jest równoznaczne ze złamaniem polskiego prawa. ;-)

Opublikowano

Jakoś Ciebie się nie boję. Pamiętaj, że jest to naruszenie mienia, co jest równoznaczne ze złamaniem polskiego prawa. ;-)

pocaluj mnie gdzies mienie hhahahaha pixele nie masz serwa zobaczysz.Porozdaje gracza protki 4 na start serwa

Opublikowano

A myślałem, że jesteś uczciwy, myliłem się. Kolejny z Ciebie gimbus, który nie dostał Admina, próbował mnie oszukać i teraz robi się kimś.

Gówno zrobisz, bo potrafimy myśleć z administracją, a za te groźby poniesiesz konsekwencje, wiesz jakie. :3

BTW: Popracuj nad ortografią i składnią, zacznij może chodzić do szkoły, bo z tego co mówiłeś kiepsko u Ciebie z tym.

Opublikowano

pff wiesz co mozesz mi zrobic jak chcesz to moge zglosic twoje ddosy .Jak wolisz i jak bawiles sie w odlaczanie mi neta wszystko mam nagrane.

Opublikowano

Czy ja coś powiedziałem o atakach DDoS? Nie rozmawiasz z byle kim, to jest tylko serwer, mam życie realne i ważniejsze sprawy na głowie, nie tak jak Ty, ale włożyłem w GuildCraft sporo serca i pracy i nie pozwolę, żeby taki gimbusek jak Ty to zniszczył. ;*

Opublikowano

Czy ja coś powiedziałem o atakach DDoS? Nie rozmawiasz z byle kim, to jest tylko serwer, mam życie realne i ważniejsze sprawy na głowie, nie tak jak Ty, ale włożyłem w GuildCraft sporo serca i pracy i nie pozwolę, żeby taki gimbusek jak Ty to zniszczył. ;*

ahaha sporo pracy robisz nowe edycje bo brakuje ci kasy z svipow bo bierzesz kase od ludzi a potem upsss nowa edycja i mowienie tekstow typu "yyy zarobilem 120 zl z svipow i nowa edycja " (-_-) szkoda mi tych ludzi . Ale na start serwa tasak im to wynagrodzi :D

PS.Ogarnij sobie swojego tsa :D

Opublikowano

Szkoda mi takich ludzi jak Ty, którzy w dupie byli gówno widzieli, a udzielają się.

Pomyśl jaki Ty poziom reprezentujesz.

ty masz rozdupiony serwer.

Trzeba być kretynem, żeby napisać takiego posta. Kogo ja chciałem wziąć do administracji, nie dziwię się, że nie masz kolegów.

//Dosyć spamu. Zrobisz, a raczej będziesz usiłował coś zrobić, bo nie masz żadnych umiejętności będzie to przekazane dalej, do odpowiednich służb. To Minecraft, pixele, ale narażasz nas tym samym na straty pieniężne.

Opublikowano

Szkoda mi takich ludzi jak Ty, którzy w dupie byli gówno widzieli, a udzielają się.

Pomyśl jaki Ty poziom reprezentujesz.

Trzeba być kretynem, żeby napisać takiego posta. Kogo ja chciałem wziąć do administracji, nie dziwię się, że nie masz kolegów.

//Dosyć spamu. Zrobisz, a raczej będziesz usiłował coś zrobić, bo nie masz żadnych umiejętności będzie to przekazane dalej, do odpowiednich służb. To Minecraft, pixele, ale narażasz nas tym samym na straty pieniężne.

ojojo nie zesraj sie :P ja wiem co mam nagrane :P kazda twoja rozmowe

Opublikowano

Nagrywaj sobie co chcesz, najpierw kolega, teraz takie coś odpierdalasz, bo co? Bo Ci adminka nie dałem? Bo przejrzałem to co robisz?
Ależ Ty jesteś komiczny, Jezu. I znajdź kogoś uczciwego w internecie, prędzej się zesrasz.

Koniec tematu. Co do TS3 nie wiem co zrobiłeś, ale w dupie to mam i tak musieliśmy go resetować. :f

Opublikowano

Nagrywaj sobie co chcesz, najpierw kolega, teraz takie coś odpierdalasz, bo co? Bo Ci adminka nie dałem? Bo przejrzałem to co robisz?

Ależ Ty jesteś komiczny, Jezu. I znajdź kogoś uczciwego w internecie, prędzej się zesrasz.

Koniec tematu. Co do TS3 nie wiem co zrobiłeś, ale w dupie to mam i tak musieliśmy go resetować. :f

wkur**** mnie tym ze sam musialem budowac all a na koniec zabrales mi op i dales jakiegos moda bez permissions i wywaliles z wl

ps . na 1 stronie masz negatywny komentarz odemnie zeby nikt nie gral na tym bedziewiu

Opublikowano

Umawialiśmy się na rangę Moderator już wcześniej, nie miałeś nic do tego, chciałeś tylko Moderatora, żeby pilnować gracza.

Co zbudowałeś? Wymieniarki i NPC'ty, wielkie rzeczy. Za takie coś się dostaje VIPa MAX na największych serwerach. ;)

Zabrałem Ci wszystko i zbanowałem nie bez powodu, zrobiłeś multikonta z gwiazdeczkami, nie bez powodu, prawda? Takiej osoby nie chcę w administracji, żegnam.

I zatkało Pana... Szkoda czasu.

Koniec tematu.

Opublikowano

Umawialiśmy się na rangę Moderator już wcześniej, nie miałeś nic do tego, chciałeś tylko Moderatora, żeby pilnować gracza.

Co zbudowałeś? Wymieniarki i NPC'ty, wielkie rzeczy. Za takie coś się dostaje VIPa MAX na największych serwerach. ;)

Zabrałem Ci wszystko i zbanowałem nie bez powodu, zrobiłeś multikonta z gwiazdeczkami, nie bez powodu, prawda? Takiej osoby nie chcę w administracji, żegnam.

gwiazdeczki mi zabrales wielkie mi co itak twoj serw leci (-_-) to mi niepotrzebne do tego co chcialem ci narobic na serwie potem sie dowiesz.Zrobilem to co chcialem op do tego nie potrzebuje .

ps. wbije na start serwa :D banik ip ci nic nie da

Opublikowano

Hehć, okej Panie Tasak, czekam.

Jeżeli chcesz tracić czas, to okej. Pamiętaj, że serwery no-Premium nie są nietykalne tak jak wiele osób mylnie sądzi.

Niszczenie takiej działalności jest niszczeniem mienia, oraz skazywanie działalności na ewentualne straty pieniężne. ;)
Ale tacy ludzie jak Ty, tego nie rozumieją.

Masz kilka cytatów, których i tak pewnie nie rozumiesz, bo jesteś zbyt płytki:

W oczach przyjaciele a za plecami skurwiele...

Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...

Jedno o czym marze...by zniknęły te fałszywe twarze!

Znikam, bo idę jutro do szkoły, bo chcę kimś być w przyszłości, nie tak jak Ty. :-)

Opublikowano

Jeżeli chcesz tracić czas, to okej. Pamiętaj, że serwery no-Premium nie są nietykalne tak jak wiele osób mylnie sądzi.

Niszczenie takiej działalności jest niszczeniem mienia, oraz skazywanie działalności na ewentualne straty pieniężne. ;)

Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...

Znikam, bo idę jutro do szkoły, bo chcę kimś być w przyszłości, nie tak jak Ty. :-)

Itak masz malego jak juz to ty jestes falszywy twoj kolega powiedzial co myslisz o mnie i o graczach

wiec odinstaluj mc wywal ten serwer w pizdu i wyrzuc kompa przez okno a nie . Wchodzi na neta kupuje serwer na ownserwie pewnie 50 slotow .Widzialem na liscie pluginow pluginek UnlimitedSlots to na 100% powieksza sobie sloty i dlatego lagi sa w pizdu .Nie moglem wbic na serwer bo de*** nie umial naprawic problemu i rozdupili mi gildie avaterys mial to gdzies .znikaly moby bo dupek sobie stoplaga wpisywal nic z tym nie zrobil . I powiedzcie mi gdzie tu jest zainterestowanie serwerem calkowiecie nie polecam serwa.

Ps.Jestes nikim =_=. kozak w niecie piz** w swiecie

Opublikowano

Tasak, to Ty się bałeś podać mi swój adres, mój znasz, możesz wpadać. ;)

//Kończę serwer i lecę do szkoły, widzimy się o 18:00, możliwe, że walniemy jakiegoś lajwa z otwarcia, dowiecie się dokładnie co i jak. ;)

Tymczasem pare screenów:

Blokada używania gąbki:

pteiok.jpg

Crafting różdżki teleportacji do Netheru:

xq1sfw.jpg

Crafting gąbki do założenia gildii:

e05tjf.jpg

Startowe Itemy w EnderChest:

ii2id1.jpg

Opublikowano

Itak masz malego jak juz to ty jestes falszywy twoj kolega powiedzial co myslisz o mnie i o graczach

wiec odinstaluj mc wywal ten serwer w pizdu i wyrzuc kompa przez okno a nie . Wchodzi na neta kupuje serwer na ownserwie pewnie 50 slotow .Widzialem na liscie pluginow pluginek UnlimitedSlots to na 100% powieksza sobie sloty i dlatego lagi sa w pizdu .Nie moglem wbic na serwer bo de*** nie umial naprawic problemu i rozdupili mi gildie avaterys mial to gdzies .znikaly moby bo dupek sobie stoplaga wpisywal nic z tym nie zrobil . I powiedzcie mi gdzie tu jest zainterestowanie serwerem calkowiecie nie polecam serwa.

Ps.Jestes nikim =_=. kozak w niecie piz** w swiecie

Proszę ogarnij się zaniżasz poziom dyskusji, Kilka godzin temu obrażiłeś mnie ponieważ wyrażiłem swoją opinię na temat serwera, A teraz sam robisz dramę bo nie dostałeś admina czy coś tam...

Serwery Avaterysa są bardzo dobre, nie ukrywam że moim zdaniem jedne z najlepszych. Gdyby tylko nie padały po tygodniu... ;)

Opublikowano

Jak mu się uda wyłączyć twój serwer.. w co wątpię xD Napisz do administracji twojego hostingu,dedyka itp. że przez czas zakłócania poprawnego działania serwera, zarobił byś 10 000 zł, zażądaj oddania kwoty + 20% odszkodowania (od tego tasaka xD xD ) . Koniec tematu ;) Pozdrawiam.

PEACE

Opublikowano

Proszę ogarnij się zaniżasz poziom dyskusji, Kilka godzin temu obrażiłeś mnie ponieważ wyrażiłem swoją opinię na temat serwera, A teraz sam robisz dramę bo nie dostałeś admina czy coś tam...

Serwery Avaterysa są bardzo dobre, nie ukrywam że moim zdaniem jedne z najlepszych. Gdyby tylko nie padały po tygodniu... ;)

napisalem ze cofam to ? ogarni gore

Jak mu się uda wyłączyć twój serwer.. w co wątpię xD Napisz do administracji twojego hostingu,dedyka itp. że przez czas zakłócania poprawnego działania serwera, zarobił byś 10 000 zł, zażądaj oddania kwoty + 20% odszkodowania (od tego tasaka xD xD ) . Koniec tematu ;) Pozdrawiam.

i nie pisalem ze wylacze mu serwer ale zrobie tak ze nie beda grac

Opublikowano

napisalem ze cofam to ? ogarni gore

Nie mam zamiaru się kłócić najpierw obrażasz potem nagle cofasz bo nie dostałeś jakiejś tam rangi... Popracuj również nad ortografią ;)

Jestem dobrej myśli i mam nadzieję że serwer wypali, Chociaż nigdy się to nie zdarzyło. Widać że administracja się stara ;) i to jest najważniejsze.

Opublikowano

Poszukujesz gildii? Będziemy legendą tego serwera, zmorą wszystkich graczy. Postaramy się zebrać OGARNIĘTYCH, graczy i być potęgą serwera.

KONTAKT:

Skype - IceLaysPL

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...