Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[|●|] GuildCraft [|●|] [Z] [200 SLOTÓW] [NOWY CRAFTING] [NOWY GENERATOR MAPY] [SYSTEM RANKINGU] [NOWY SYSTEM NETHERU] [AUTORSKIE GILDIE]

.Risen.

McMMO na serwerze?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby na serwerze by?o McMMO?

• Tak.
      18
    • Nie.
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Darmowe porkchopy na survivalu z frakcjami? Dziękuję, wychodzę.

Nie rozumiem skąd takie zdziwienie? Jest to normalne, bez jedzenia nie da się wystartować, a świniek jest mało. ;)

Nawet na hardcorach są masarnie.

Opublikowano

Jedyny - to to, iż że ja kupiłem SuperVIP, miałem go tydzień i nowa edycja.

Powinien być zwrócony SuperVIP osobą które go wcześnie kupiły np. tydzień przed nowa edycja. (np. Ja ;) )

Dziękuje i poprzednia edycja była zajebista, mam nadzieje ze ta będzie lepsza ;) // Senterse

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

@Pablo. : Nowa edycja na każdym serwerze, to strata rang, ale skoro miałeś go tylko tydzień, to się zastanowimy. ;)

Opublikowano

Było by miło zeby 25 zl nie poszło w błoto ^_^

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Będzie rekrutacja na Moderatora/Administratora ? ;>

Tak, będzie, ale na razie nie. Gdy będziemy widzieli, że naprawdę już jest potrzeba, to wtedy. Wymagany TS3, +16.

Opublikowano

Wejdę napewno ;D

Cieszymy się bardzo, każdy gracz jest dla nas ważny. ;-)

Za chwilkę będę wrzucał reklamę serwera na kanał YouTube.

Prezentacja na YouTube się renederuje. ;-)

Opublikowano

@up

Zakupiłem range SuperVip ;)

Opublikowano

czy avateryspl ma malego ?

Tasak, nie denerwuj mnie... Sprawdź sam. :D

Wszystko już skończone, tylko oczekiwanie na start. Czekacie? :>

Pozdrawiam.

Opublikowano

czy ten serwer postoi wiecej niz 1dzien ?

Odpowiedz sobie sam, Przecież to jest oczywiste... Czy kiedykolwiek wytrzymał więcej niż 1 tydzień ew. 2 tygodnie? Przy rozpoczęciu każdej nowej edycji, Pan Avatarys powtarza to samo... "Poprzednia edycja była tylko testowa".

Opublikowano

Ile jeszcze tych reklam zrobicie ??? -_-

Jest to jedyna zapowiedź serwera, reklama pojawi się przed startem, w piątek. :)

Wszystkie inne reklamy nie są tworzone przez administrację.

MAŁA INFORMACJA: W nocy biorę się za napisanie kolejnych łatek do silnika, bo okazało się, że jest troszkę więcej błędów, oraz naprawię crashe serwera wynikające również ze gryzącego się elementu kodu silnika (Spigot). Mamy też już pomysł na kolejne sposoby reklamy, także spodziewamy się troszkę osób na start. ;)

Dodałem ankietę dotyczącą mcMMO, czy chcecie, aby było! ;-)

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Odpowiedz sobie sam, Przecież to jest oczywiste... Czy kiedykolwiek wytrzymał więcej niż 1 tydzień ew. 2 tygodnie? Przy rozpoczęciu każdej nowej edycji, Pan Avatarys powtarza to samo... "Poprzednia edycja była tylko testowa".

odwal sie od niego przecierz zajebisty serwer robi zawsze jakis noob zgrifowal nam spawna -_-

@cofam avaterys to cipka .elo

rarity_equestria_girls_by_dixierarity-d6

TasakPMI Kontakt skype : tasakpmi

Opublikowano

Tasak jaki obrońca Risena. :D

Ale odpuść Tasak, mają niektórzy takie zdanie a nie inne i nie zmienimy tego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

odawl sie od niego przecierz zajebisty serwer robi zawsze jakis noob zgrifowal nam spawna -_-

Człowieku po pierwsze grzeczniej proszę, Po drugie każdy ma prawo do własnego zdania i nic nie zrobisz z tym że po prostu większość osób jest nastawiona negatywnie. Skoro to już nie wiadomo która edycja...

PS. Popracuj nad ortografią.

Opublikowano

nie bede grzeczy usun mc z kompa i wyrzuc kompa przez okno

Proszę uspokój się i jak normalny cywilizowany człowiek dyskutuj ;) Każdy ma swoje zdanie na temat serwera i nic z tym nie zrobisz... Jeśli ta edycja tak samo jak 20 poprzednich padnie po tygodniu to nadal będą takie hejty...

Opublikowano

Dobra lolek odpuść, bo zaniżasz troszkę poziom tego tematu. Bez spiny panowie. ;)

Zachęcam do głosowania w ankiecie dot. mcMMO. ;-)

Opublikowano

Kilka informacji:

● Dodano zamiast itemów na gildie, jeden item, który craftuje się przy użyciu bloków diamentów i kilku innych itemów,

● Napisałem nowy ITEMSHOP w grze, lepiej wykonywane komendy po kupnie itp.,

● Puntkowy system rankingu naprawiony i bardziej przejrzysty, sprawdzanie rankingu gracza mieczem,

● Nagrody w postaci EXP'a za zabicie gracza, zależne od jego doświadczenia, komunikaty przy zabiciu dotyczące punktów.

Więcej wkrótce. ;)

Start potwierdzony: Jutro (PIĄTEK) : Godzina 18:00! Za zapraszanie znajomych nagrody! <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...