Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto jest wrócić w szczególności po przejęciu od Nexona który zaczął zajmować się tą grą

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Warto jest wrócić w szczególności po przejęciu od Nexona który zaczął zajmować się tą grą

znów ludzie którzy myślą że nexon robi coś dla graczy ...

nexon robi wszystko dla pieniędzy ....

bardziej polecam CA tam coś się dzieje, wiecej mapek, broni, trybów rozgrywki itp

Opublikowano

znów ludzie którzy myślą że nexon robi coś dla graczy ...

nexon robi wszystko dla pieniędzy ....

bardziej polecam CA tam coś się dzieje, wiecej mapek, broni, trybów rozgrywki itp

To wypierdzielaj do CA...

Mówisz że Nexon robi dla kasy.Muszę Cię kidzie roczarować CA to też Nexon...

Po 2 w CA też musisz kaskę w realu wydać więc nie pisz pierdoł bo aż czytać nie mogłem

@Edit.Każda gra musi na siebie zarabiać bo inaczej by padła!!!

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Przeczytaj takie tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/1003433-pytanie-powrot-do-gry/

http://www.mpcforum.pl/topic/997302-pytanie-powrot-do-gry/

http://www.mpcforum.pl/topic/860584-pytanie-powrt-do-gry/

http://www.mpcforum.pl/topic/1018254-pytanie-powrot-do-gry/

Na wstępie powiem - warto wrócić do War Rock'a po długiej przerwie, dlaczego? Zmiana dystrybutora.

War Rock zmienił dystrybutora na Nexona z G1, nexon ma wyznaczoną ekipę, która bardziej się angażuje w rozwój WR.

Liczba hackerów wciąż spada od kiedy spadła do granic, uaktualniono hackshielda, sam banuje po logach, szybciej odbierają tickety, banują ok, 500-600 graczy co tydzień podczas konserwacji. Lagi? Zmniejszono za przejścia/migracji War Rock'a, pod regiony danych państw stworzono specjalne nowe serwery, dużo nie pomogło ale zawsze coś, lecz jeżeli grasz z sąsiadami ( czyt. Niemcy itd. Cała polska ) to lagów nie da się odczuć, z resztą to zależy też od iniernetu itd.

Eventy, jest sporo eventów, w których można wygrać naprawdę bardzo dobvre nagrody typu retaile, kostiumy, kolorrowe bronie i inne, są organizowane na bieżąco, więc nie ma takiej chwili kiedy nie ma eventu, jeżeli nie ma to organizuję EXP event na ileś godzin ;p

Mapy? za czasów nexona dodano wiele map do trybu AI Channel i CQC oraz BG - możesz grać na trybie ai channel jako zombie ;p Jest to fajne doświadczenie, jak Dead Island czy jak to tam ;p

Również mapy nowe zostaną dodane, pełno jest ich planowanych...

A wy chłopcy wyżej, spokojniej..

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ponieważ była migracja kont jak nexon przejmował i jak nie przeniosłeś to nie odzyskasz już :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

chcę się zalogować na moje 3 letnie stare konto maiłem tam 16 lev i jakieś info wywala co dalej?? 8S 8S 8S :unsure: :unsure:

Naciśnij po prostu pierwszy przycisk jeśli znasz swojego maila i sprawdź czy Ci nie przyjdzie link "aktywacyjny"

Po tym ponownie się zaloguj, też tak miałem na koncie migrowanym

Ew. drugi button i wpisz nowy email, jeśli nie przeniosłeś to zrób nowe ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ŁEEEEEEEEE

"Każdy kiedyś zaczynał od zera.<----ALE JA NIE CHCĘ :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: "

"Droga na szczyt jest łatwiejsza,jeżeli MA SIĘ 16 LEVEL ŁEEEE."

MOŻESZ SPRAWDZIĆ CZY JEST TAKIE KONTO W WR JAK maxcior :D

Opublikowano

ale coś wtedy przenosiłem tylko za *** nie wiem które to było -_-

Pobierz grę, zaloguj się na każde z nich bądź sprawdź na stronie ze statystykami czy konto jest aktywne, jeśli nie to zrób nowe bardziej się opłaca ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

masz rację w sumie a gracie tam sobie jakiś ts3 czy coś macie ??? bo samemu to tak lipa na początek

Jest oficjalny ts warrock tylko oraz prywatnych serwerów, bądź możecie się na kierzkowym spotkać i pograć.

Jeśli chcesz się umówić na grę to napisz temat w dziale głównym i szukaj ludzi do gry ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To wypierdzielaj do CA...

Mówisz że Nexon robi dla kasy.Muszę Cię kidzie roczarować CA to też Nexon...

Po 2 w CA też musisz kaskę w realu wydać więc nie pisz pierdoł bo aż czytać nie mogłem

@Edit.Każda gra musi na siebie zarabiać bo inaczej by padła!!!

wiem że nexon ma pod sobą również CA ...

tylko mi o to chodzi ze tam byli chyba od początku, w kazdym badz razie wczesnie i tam nie trzeba placic realnej kasy zeby byc "kimś", jest trudniej miec takie kd jak w wr, bo tam nie wystarczy bh zrobic zza sciany i dobic kogos, CA jest bardziej rozbudowane, modyfikacje broni itd. na koniec dodam ze tam jest duzo wiecej broni f2p wiec nie trzeba grac ciągle 3-5 jak jest to w przypadku wr

Opublikowano

wiem że nexon ma pod sobą również CA ...

tylko mi o to chodzi ze tam byli chyba od początku, w kazdym badz razie wczesnie i tam nie trzeba placic realnej kasy zeby byc "kimś", jest trudniej miec takie kd jak w wr, bo tam nie wystarczy bh zrobic zza sciany i dobic kogos, CA jest bardziej rozbudowane, modyfikacje broni itd. na koniec dodam ze tam jest duzo wiecej broni f2p wiec nie trzeba grac ciągle 3-5 jak jest to w przypadku wr

Wystarczy tego, w każdym temacie smarujesz War Rock'a, autor podziękował za odpowiedzi, dowiedział się czego miał się dowiedzieć ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...