Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót do gry :)

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zadać nietypowe pytanie, ale opłaca się wrócić do WarRock'a za Nexona? Grałem za czasów G1 i jedyne co pamiętam to to, że albo mnie ktoś zabił z granata w bazie, albo zabiłm przez ścianę, albo sam nie umiałem nikogo zabić :D Coś się zmieniło w tej kwesti?

Nie mam w co grać i się zastanawiam właśnie. Miałem kiedyś dobre konto, ale zostało zbanowane i powodu nie znam do dzisiaj, mimo kilku ticketów do GamersFirst. Ostatnio gram w ArcticCombat i Crossfire, ale to nie to samo co WR :c Więc opłaca się wracać? Czy zostać na AC i Crossfire'rze?

Opublikowano

W moich odczuciach jeszcze sie nie oplaca. Moze i mniej hackerow, lagow i wiecej eventow i nowosci ale to nadal nie to co powinno byc. Sam gram ale na wrpsp (prywatny serwer wr) i bardzo mi sie on podoba. Gra mi sie lepiej niz na globalu i wiem ze nie ma hackow. Do globala mozna wrocic jak poprawia lagi i zabezpieczenia przed hackami.

Opublikowano

e tam up gadasz fajnie się gra zmniejszyli lagi, hackerów jest mniej, wczoraj jak grałem ziomek grał na OPK ffa, później spotkałem go na khali i pisałem na (f2), że ma bana (straszyłem go) patrze a admin pisze czy on używał OPK a każdy tak i go zbanował xD ogólnie opłaca się grać jak nie używasz hacków, bo jak używasz to i tak bana wyłapiesz, dużo eventów, sam zobacz

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Mi nie chodzi o same eventy (Podobały mi się za czasów G1) tylko o miłą atmosferę. A ten prywatny serwer, na podobnej zasadzie działa co global? Jak ja grałem nie było serwerów prywatnych, więc się dziwię...

Opublikowano

Ooooo to chyba wrócę do gry : D Ale co, Famasy są w sklepie z możliwością kupienia bez premki?

Opublikowano

Dokladnie tak ;p wszystkie bronie (bez kolorowych bo one na eventy sa) bez premek. Na poczatek kupujesz za cash bo lvl za maly a pozniej dinary. 5 slot wbudowany za darmo odrazu

Jak bedziesz chcial cos wiecej to pisz na gg (w profilu jest) bo beda % ^.*

Opublikowano

Widzę mądre słowa, ale chciałbym oddać coś od siebie abyście poznali moją opinię na temat powrotu do gry ;)

Moim zdaniem, warto wrócić do gry - są większe + i mało minusów. Parę rzeczy, może lepsze były na GamersFirscie.

Plusy - minusy :

Zmniejszono lagi serwerowe praktycznie dla każdego z państw.

Zmniejszona ilość, liczba hackerów - spowodowane jest to głównie większą ilością mass banów.

Na pewno większa ilość organizowanych eventów typu - 200 % exp up, 1000 % exp up, eventy organizowane przez adminów, eventy w takie święta, ważniejsze wydarzenia - np. Walentynki, Wielkanoc itd. itd.

Zdecydowany lepszy interfejs główny, można wiedzieć jaki ma się ping na głównej itd.

Dodano więcej nowych map, najczęściej były one z wersji koreańskiej.

Nowe mapy na trybie Ai Channel.

Więcej broni w item shopie.

Cotygodniowa konserwacja, gdzie w marketplace co tydzień coś dodają nowego do kupienia na stronie.

Brak możliwości kupienia famas'a, pojawia się on w tego typu losowaniach jak - Random Box i jeszcze coś ale zapomniałem nazwy xD

Więcej banów ,, za nic "

Myślę, że to tyle - namawiam Cię do powrotu na Nexon'a.

Również, jak kolega wyżej wspomniał o WRPSP - polecam ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No więc raczej mnie przekonaliście do powrotu :) Dzięki za wypowiedzi. Temat myślę można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...