Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że nexon ma pod sobą również CA ...

tylko mi o to chodzi ze tam byli chyba od początku, w kazdym badz razie wczesnie i tam nie trzeba placic realnej kasy zeby byc "kimś", jest trudniej miec takie kd jak w wr, bo tam nie wystarczy bh zrobic zza sciany i dobic kogos, CA jest bardziej rozbudowane, modyfikacje broni itd. na koniec dodam ze tam jest duzo wiecej broni f2p wiec nie trzeba grac ciągle 3-5 jak jest to w przypadku wr

Ale po co ciągnąć niepotrzebny temat? W pytaniu było napisane "powrót do gry" a nie "wr czy ca" więc jak chcesz obsmarować wr to już nie autora problem i nie powinieneś w ogóle się wypowiadać w temacie.Tyle na temat tej dyskusji (niepotrzebnej)

Jeżeli nie masz z kim grać to śmiało napisz do mnie chętnie z tobą zagram :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ale po co ciągnąć niepotrzebny temat? W pytaniu było napisane "powrót do gry" a nie "wr czy ca" więc jak chcesz obsmarować wr to już nie autora problem i nie powinieneś w ogóle się wypowiadać w temacie.Tyle na temat tej dyskusji (niepotrzebnej)

Jeżeli nie masz z kim grać to śmiało napisz do mnie chętnie z tobą zagram :)

Święta racja, pytanie dotyczy powrotu do gry nie wybierania gry pomiędzy War Rock'iem, więc w tym wypadku twój post nie pomaga autorowi.

Po raz ostatni widzę takie coś, w innym razie wyciągnę konsekwencje.

Dziękuję ci W4rock.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Święta racja, pytanie dotyczy powrotu do gry nie wybierania gry pomiędzy War Rock'iem, więc w tym wypadku twój post nie pomaga autorowi.

jak to zwykle bywa nie zgodze sie z twoim komentarzem(szczególnie z tym pogrubionym)

temat jest powrót do gry, tak? (tak) więc ja tylko pisze że nie warto, i proponuje pograć w inna więc czy tak do końca nie pomaga autorowi to nie sądze

Po raz ostatni widzę takie coś

czyli co 5% ? czy jakiś banik ?

Opublikowano

#up Ja Cię proszę, rozumiem że każdy może wypowiedzieć się na swój sposób na każdy temat :D .Ale twoje hejtowanie warrocka w każdym takim temacie jest bez sensu 8S . Po prostu nie lubisz wr to nie graj w niego proste:). Co do twoich po przednich wypowiedzi to nie trzeba wydawać kasy na wr żeby mieć skilla. Możemy zagrać 1vs1 bd grał brońmi f2p i jeszcze na laptopie zagram. Bez żadnych dopalaczy. Więc po prostu nie lubisz wr to przestań grać w niego :rolleyes: .

Ps. Pewnie i tak dostane za tą wypowiedź warn-a :unsure:

//Pewnie tak ;/ ||Epean

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ok, wystarczy tego.

Jeżeli chcecie pogadać to na PW, a o autora tematu jeśli coś będzie potrzebował to niech napisze na PW, wtedy temat otworzę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...