Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrasz na Dreikon.pl?  

388 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Dreikon.pl?

• Tak,Ch?tnie Zagram!
      270
    • Mo?e jak znajde czas :)
      84
    • Nie zagram,nie lubie serwerów Typu Easy
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy odpalicie rejestracje >.<.

Czekam 6 dni aż będzie strona i rejestracja a tu takie coś.

"File not found."

-.-

Rejestracja byla ON ciagle na ts3-Wystarczylo wejsc :)

Rejestracja bd ON jak uruchomimy "nową bete"

Pozdrawiam [HA]True

Opublikowano

Rejestracja byla ON ciagle na ts3-Wystarczylo wejsc :)

Rejestracja bd ON jak uruchomimy "nową bete"

Pozdrawiam [HA]True

Tak wiem że była na ts, lecz czemu nie na stronie? Wiesz może o której dokładnie włączysz reje i bete?

Opublikowano

Tak wiem że była na ts, lecz czemu nie na stronie? Wiesz może o której dokładnie włączysz reje i bete?

Bo strona była ciągle w "robocie" i w przerabianu dlatego tylko przez ts3 :)

Właczymy jak [HA]Azoom skończy robote swoją z betą ale przed 20 powinien sie wyrobic,a jak wlaczy automatycznie wlacze reje :))

Opublikowano

20;31 reje nadal off ^^

a na ts nie ma Lolka ani Azooma to sobie wbilem na serwer

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

20;31 reje nadal off ^^

a na ts nie ma Lolka ani Azooma to sobie wbilem na serwer

Azoom jest na gg i ciagle konczy-na razie ma lekkie problemy z internetem ale lada moment mam nadzieje bd juz mogl wlaczyc serwer :)

Opublikowano

Witamy!
2 FAZA BETY ROZPOCZĘTA I BEDZIE ONA TRWAĆ DO PIĄTKU DO GODZINY 15:00-16:00
Clienta odpalamy przez Patcher!
Wszelkie itemki "betowe" po 120-300k (groszowe sprawy)
Na start otrzymujecie "Błogoslawienstwo Anioła" które podwyzsza wam lvl o 1 i tak możecie sb klikać do maxa aby sprawdzić wszystkie mapy/dungenony!
Miłej Gry!
Clienta ściagamy z strony głównej:dreikon.pl
Wszelkie błedy zgłaszamy do [HA]Azoom/[GM]Lolek/[HA]True na TS3 :)

GamePlay serwera:

http://www.youtube.com/watch?v=IBTZ8Mx8ebk

Opublikowano

Witamy!

2 FAZA BETY ROZPOCZĘTA I BEDZIE ONA TRWAĆ DO PIĄTKU DO GODZINY 15:00-16:00

Clienta odpalamy przez Patcher!

Wszelkie itemki "betowe" po 120-300k (groszowe sprawy)

Na start otrzymujecie "Błogoslawienstwo Anioła" które podwyzsza wam lvl o 1 i tak możecie sb klikać do maxa aby sprawdzić wszystkie mapy/dungenony!

Miłej Gry!

Clienta ściagamy z strony głównej:dreikon.pl

Wszelkie błedy zgłaszamy do [HA]Azoom/[GM]Lolek/[HA]True na TS3 :)

GamePlay serwera:

http://www.youtube.com/watch?v=IBTZ8Mx8ebk

Skąd kasa , itemki 65, stalki , eq z łez, ulepszacze? Dodajcie to do npc bo nie ma senesu z 145 lvl dropić stalki czy tam bronie 65. Ulepszacze tak samo, z eq na 1 lvl nie dam rady z mobami na nowych mapach.

Opublikowano

Skąd kasa , itemki 65, stalki , eq z łez, ulepszacze? Dodajcie to do npc bo nie ma senesu z 145 lvl dropić stalki czy tam bronie 65. Ulepszacze tak samo, z eq na 1 lvl nie dam rady z mobami na nowych mapach.

all masz u uriela.łezek jeszcze niema ale zaraz bd wprowadzać bo dużo osób naciskało czemu jeszcze off :>

Opublikowano

@up

Czemu teraz nie działa? Byłem w grze ale wyłączyło mi clienta i pisze ze passy są złe. Założylem 2 konto i też tak pisze. E-maile potwierdzone.

Opublikowano

@up

Czemu teraz nie działa? Byłem w grze ale wyłączyło mi clienta i pisze ze passy są złe. Założylem 2 konto i też tak pisze. E-maile potwierdzone.

Odpaliles przez patcher?

Opublikowano

Uważam że wbudowany BS nie zmienia praktycznie nic poza łatwiejszym dostępem do niego :) Osobiście używam bs i nie widzę w tym nic dziwnego. Praktycznie każdy kto " Potrafi " odpalić i ustawić BS używa go bez namysłu.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Mam nadzieje, że była beta zamknięta dla specjalnych znajomych/długieee testety administracji bo teraz to tylko dzieciaki wchdozą żeby się pobawić na 100%.

@Up Z tym, ze takim bsem mozesz zmieniac5 tiemkow naraz ale takich samych a tym, padmakiem mozna 5 roznych

Opublikowano

Mam nadzieje, że była beta zamknięta dla specjalnych znajomych/długieee testety administracji bo teraz to tylko dzieciaki wchdozą żeby się pobawić na 100%.

@Up Z tym, ze takim bsem mozesz zmieniac5 tiemkow naraz ale takich samych a tym, padmakiem mozna 5 roznych

Bez przesady,wiadomo ze wiekszosc sie "bawi w m1" aczkolwiek otrzymujemy zgłoszenia od graczy nawet teraz z jakimś bugiem który jest od razu naprawiany po czym dajemy restart serwera (właczenie i wylaczenie) zeby sprawdzić czy all naprawione!

Do piateczku wyrobimy sie a z reklamą cisniemy jak mozemy ;)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Hahaha kolejne kopia ; ) to samo co Astoria punkty po tyle samo pdki w isie te same osiagniecia te same mapy metiny bossy,wyglad m1 itp powodzenia postoi max tydzien bo tylko is postoi max tydzien tak jak jego inne projekty

Po drugie z bossow leca tylko malze tak samo z metkow z jednego metka na mapie 130 nie widac respu mobow w jednym respia sie pieski

te dungeony to jakas lipa toalna jakis loch jak wejdziesz to jakbys wchodzil do lochu malp widac macie pro technika

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zarejestrowalem sie . Potwierdzilem emailem . uruchomilem Patchera . Loguje sie do gry i pisze ze zle passy a dobre wpisuje ...

exoduus.png

Opublikowano

Zarejestrowalem sie . Potwierdzilem emailem . uruchomilem Patchera . Loguje sie do gry i pisze ze zle passy a dobre wpisuje ...

Chyba juz byles na ts3 u mnie i poradziles Sobie

Wieczorem pojawią sie filmik z TS3 z zapowiedzia naszego serwera!

Niespodzianka! :D

Opublikowano

To kiedy w końcu ten start serwera ? Na stronie napisane jest, że dzisiaj, tutaj coś czytam, że jutro?

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

True990 moze wypowiesz sie na temat wczesniejszych projektow tylko pod isa i na max tydzien tak samo jak Sensual moze jeszcze upozoruj smierc ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

True990 moze wypowiesz sie na temat wczesniejszych projektow tylko pod isa i na max tydzien tak samo jak Sensual moze jeszcze upozoruj smierc ;)

Niektórych smierć to nawet nie musialbym pozorować :)

Pod IS-hahahaha-Riposta dnia,wszystkie miały w IS tylko pd/rekawice i na tym sie własciwie konczylo-a no i kostiumy/ew.2-3 wierzchowce i to był cały "SERWER POD IS"

Na tydzien?-Padaly po ok.2-3tyg z powodu "nieogarnietych techników" i bugów którzy niepoprawiali i automatic gracze odchodzili :)

Cała twoja odpowiedź kolego,której tak sie domagasz i myslisz że zaszkodzisz mojemu serwerowi-Nie idzie CI to :/

Pozdrawiam

[HA]True

Zapraszam na TS3!

Jutro start 18:30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...