Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrasz na Dreikon.pl?  

388 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Dreikon.pl?

• Tak,Ch?tnie Zagram!
      270
    • Mo?e jak znajde czas :)
      84
    • Nie zagram,nie lubie serwerów Typu Easy
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, serwer beta dziś zostanie odpalony?

Ile będzie trwała beta?

Czy wszystko będzie u handlarzy, albo innych NPC?

Dodacie jakieś NPC, zwoje na wbicie lvl? czy będzie trzeba exspic?

2892321.jpg

Opublikowano

Fajny serwer, wbiję na pewno.

1. Kiedy start?

2. Jest jakaś strona?

Jest jakaś strona? Beta otwarta dla wszystkich?

Chętnie zargam.

Witam, serwer beta dziś zostanie odpalony?

Ile będzie trwała beta?

Czy wszystko będzie u handlarzy, albo innych NPC?

Dodacie jakieś NPC, zwoje na wbicie lvl? czy będzie trzeba exspic?

Miałem zawitać na innym ale ten również mnie zaciekawił, bez jakiejś reklamy na yt dużo raczej graczy nie będziecie mieć pozdrawiam.

Witam

Otóż odpowiem na pytania hurtem :)

-Beta zostanie dziś otwarta,mam nadzieję że bez poslizgu bo malutkie problemy z maszynką ale do 20 sie raczej wyrobimy (wiecej info na ts3)

-Reklama na YT jest już "załatwiona" z 2 youtuberami wiec też coś działamy,i myślę że bedzie większa.. Nam i wam zalezy na reklamie więc wierzcie na słowo zrobimy co w naszej mocy zeby na starcie bylo 500+ online :)

-Strona www tak jak pisałem zostanie mam nadzieje uruchomiona przed 20:00 z powodu małch problemów na dedyku

-Link do clienta poda admin serwera z powodu iż ja tu tylko sponsorem jestem i gdzieś mi sie zagubił ^ ^

ALL pytania zapraszamy także na TS3-Miła atmosfera :))

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Ja również mam pytanie do administracji, jak ze skillami jest na serwerze?

Od M1 do G1 Po jednej księdze , czyli z m1 na m2 1 księga z m2 na m3 jedna księga itd. Od g1 do P Kamienie Duchowe.

Pozdrawiam [GM]Decha

2pdvqz.jpg

Opublikowano

Kiedy włączycie stronę?

Przed 20;00

na tej becie będzie wszystko ogólnodostępne w nPC czy nie?

Nie ,gra będzie wyglądała tak jak na oficjalnym w 90%. W czwartek/piątek będziecie mieli 145 lv i będzie testowanie DMG.

Pozdrawiam [GM]Decha

2pdvqz.jpg

Opublikowano

Przed 20;00

Nie ,gra będzie wyglądała tak jak na oficjalnym w 90%. W czwartek/piątek będziecie mieli 145 lv i będzie testowanie DMG.

Pozdrawiam [GM]Decha

ahha to fajna beta.... beta jest po to by gracze mogli sprawdzić wszystko.... pozdro z takim czymś...

2892321.jpg

Opublikowano

ahha to fajna beta.... beta jest po to by gracze mogli sprawdzić wszystko.... pozdro z takim czymś...

Tak,i bedziecie mogli wszystko sprawdzić ale także chcemy aby większość graczy nie siedziało w m1 i sie bili broniami z shopa tylko grali od 0 jak na officialu i się bawili :)

Wpierw trzeba sprawdzić all jak na oficialu a reszte już sprawdzimy później robiąc "nowe reguły bety"

Pozdrawiam

[HA]True

PS:Nad stroną już pracuje i robie co mogę ^ ^

Opublikowano

Tak,i bedziecie mogli wszystko sprawdzić ale także chcemy aby większość graczy nie siedziało w m1 i sie bili broniami z shopa tylko grali od 0 jak na officialu i się bawili :)

Wpierw trzeba sprawdzić all jak na oficialu a reszte już sprawdzimy później robiąc "nowe reguły bety"

Pozdrawiam

[HA]True

PS:Nad stroną już pracuje i robie co mogę ^ ^

ehh to może jeszcze uruchom IS na Bete.... bo wyexspimy postacie all zrobimy na becie po to by za parę dni jeszcze raz all robic....

2892321.jpg

Opublikowano

ehh to może jeszcze uruchom IS na Bete.... bo wyexspimy postacie all zrobimy na becie po to by za parę dni jeszcze raz all robic....

Niebd trzeba,specjalnie chcemy żeby każdy sprawdził od początku jakby gral na oficialu :)

A shopy z all rzeczami damy za 2-4 dni i już i każdą cześć sie wtedy sprawdzi proste i logiczne :)

Pozdrawiam

Nowicjusz
Opublikowano

Mam rozumieć, że jeśli na becie wbiję załóżmy 90 lvl to na starcie ofcialnym bede miał ten lvl wraz z eq?

Opublikowano

Mam rozumieć, że jeśli na becie wbiję załóżmy 90 lvl to na starcie ofcialnym bede miał ten lvl wraz z eq?

Nie,beta to beta,all EQ wraz z lvl i postacami przed oficialnym startem zostanie usuniety.

Opublikowano

to ja sobie

Niebd trzeba,specjalnie chcemy żeby każdy sprawdził od początku jakby gral na oficialu :)

A shopy z all rzeczami damy za 2-4 dni i już i każdą cześć sie wtedy sprawdzi proste i logiczne :)

Pozdrawiam

to ja sobie wbije jak już all będzie w NPC bo nie zamieram dwa razy exspic;]

Dodacie informacje jak będzie już all w NPC?

2892321.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Troszkę kijowo z tym lvlem i eq po becie, czekam na oficjalny start, gdyż nie lubię zdobywać dwa razy tego samego ^^

Opublikowano

Od M1 do G1 Po jednej księdze , czyli z m1 na m2 1 księga z m2 na m3 jedna księga itd. Od g1 do P Kamienie Duchowe.

Pozdrawiam [GM]Decha

To serwer easy a tak ciężko będzie je wbić ; o lol

Opublikowano

Strone staramy sie uruchomić z powodów iż firewall coś blokuje i nie chce nam wszystko działac,staramy sie all ogarnac jak mozemy..

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

To serwer easy a tak ciężko będzie je wbić ; o lol

Ciężko?? Wystarczy poświęcić 2 minuty.

Pozdrawiam [GM]Decha

2pdvqz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...