Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrasz na Dreikon.pl?  

388 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Dreikon.pl?

• Tak,Ch?tnie Zagram!
      270
    • Mo?e jak znajde czas :)
      84
    • Nie zagram,nie lubie serwerów Typu Easy
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie te reje?

Ogarniecie jeszcze dzisiaj tą strone? Albo zróbcie zastępczą tylko z rejestracją na bete. Do officiala ogarniecie tą.

Juz konfiguruje nową strone

Na razie rejestracje macie na TS3 ,wystarczy wejsc :)

Opublikowano

Jeśli to ten True z MyDestiny, a najprawdopodobniej tak, to nie polecam. Zostawił MyDestiny i olał go, bo zrobił sobie nowy serwer. Za niedługo pewnie będzie tworzył kolejny nowy, a ten będzie miał w dupie.

Pozdro, Unek

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Jeśli to ten True z MyDestiny, a najprawdopodobniej tak, to nie polecam. Zostawił MyDestiny i olał go, bo zrobił sobie nowy serwer. Za niedługo pewnie będzie tworzył kolejny nowy, a ten będzie miał w dupie.

Pozdro, Unek

Tak to ja kolego :)

I otóż Ci odpowiadam skoro już mnie obrażasz zastanów sie nad tym co piszesz....

1.Jestem sponsorem nowe projekty są naturalne bez względu na sytuacje innego...

2.Zostawiłem?Wchodze do gry codziennie niestety Prezydent (1tech) oraz jego pozniejszy zastepca OLALI SERWER i bugi zostały bez naprawy,a ja jako sponsor co moge zrobic?-Sam ich nie naprawie,a "byle jakiego technika z mpc" nie wezme bo serwer szybciej rozwali niż naprawi co już nie raz można bylo doswiadczyć.

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

True ja olałem serwer widzę pojebało Cię do końca wyjebales mnie dlatego że ox zrobiłem 30 - 40 minut później niż mówiłem. a błędy naprawialem nie było Cię pół dnia na ts to co ty tam wiesz.

wzięłeś wojtusia zjeba co na rodziców wjeżdża i jarałeś się nim że naprawi wszystko ładnie pięknie, a co do do czego on olał serwer a nie ja więc nie pierdół farmazonów.

a błędów było dużo dlatego że na betę nawet strony nie ogarneles ani ts musiałem z ludźmi na gg pisać i połowa błędów nie trafiala do mnie

4069914545198581480131.png

Opublikowano

True ja olałem serwer widzę pojebało Cię do końca wyjebales mnie dlatego że ox zrobiłem 30 - 40 minut później niż mówiłem. a błędy naprawialem nie było Cię pół dnia na ts to co ty tam wiesz.

wzięłeś wojtusia zjeba co na rodziców wjeżdża i jarałeś się nim że naprawi wszystko ładnie pięknie, a co do do czego on olał serwer a nie ja więc nie pierdół farmazonów.

a błędów było dużo dlatego że na betę nawet strony nie ogarneles ani ts musiałem z ludźmi na gg pisać i połowa błędów nie trafiala do mnie

Bokserku huhu nawet Ty się tu odezwałeś,wyjaśniam :)

Olałeś! :)

Każdy kto grał na serwerze M*Destiny wie jak to było"KIEDY PREZYDENT WEJDZIE" "MAM SPRAWE DO PREZYDENTA KIEDY TAMTEN BUG NAPRAWI"-Dałeś mi swoje pliki=Gó*no na kółkach gdzie co 2 rzecz jest ZBUGOWANA co gracze którzy tam grali WIDZIELI IDEALNIE więc teraz możesz sobie co najwyżej popisać na MPC i liczyć że może ktoś Ci w te farmazony uwierzy.

Co do OX-Mistrz,nie wgral pytań i zrobił OX i zadowolony z siebie że jedzie na pytaniach gotowych z MPC które są z PL-Pisz że moje wogóle nie były edytowane,tak jak to argumentowałeś ciągle na Skype....

Później po hm...2tygodniach stania serwera,postanowiłem WYMIENIĆ technika z powodu iż po prostu nie nadawałeś sie na tą posade bo nie naprawiałeś wogóle błedów,a akurat tego dnia zgłosił się do mnie Wojtek-Gredier.Na początku było dobrze i coś tam poprawiał,z każdym kolejnym dniem-Coraz gorzej,co może zauważyć każdy były gracz tamtego serwera.

Chiluś-Płace=Wymagam

A od Cb 15smsów DAJ LISTE BUGÓW NAPRAWIE TO DZIŚ ,później go niema wieczorem-z Ojcem musiałem gdzieś pojechać...

Później kolejnego dnia -Daj liste na gg naprawie all Dziś i wale nocke-Godzina 22 Prezydenta niema,dzwonie....I nie odbiera :)

I takich sytuacji można by wymieniać bez końca,i nie wypieraj się bo każdy kto gral WIDZIAŁ "JAK PRACOWAŁEŚ"....

Do dalszej dyskusji na twój temat nie jestem potrzebny,bo to co piszesz jest stekiem głupot.

Tyle na twój temat,i tak Wojtek sie nie sprawdził-I tu niema co ukrywać,ale teraz jedyne pretensje można mieć do was 2...

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

ZBROJE ZAJEBANE Z DRAGON-BORN CZY WY KURWA NIE POTRAFICIE ZROBIC CZEGOŚ SAMI ?

Zbroje z DRAGON BORN WZIETE Z EPVP I OD PLECHITO, CZY TY NAPRAWDE MUSISZ SIE WYPOWIADAC JESLI GOWNO WIESZ?

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Zbroje z DRAGON BORN WZIETE Z EPVP I OD PLECHITO, CZY TY NAPRAWDE MUSISZ SIE WYPOWIADAC JESLI GOWNO WIESZ?

jak bym gówno wiedzial to bym sie nie wypowiadał . ;>

Opublikowano

jak bym gówno wiedzial to bym sie nie wypowiadał . ;>

gdybys wiedzial co kolwiek wiedzialbys ze te zbroja nie sa zajebane z zadnego serwera tylko sa ogolno dostepne( sam fakt ze wyciagniete z innej gry, swiadczy o tym ze zbroje podpierdoolone ale nie z jakiegos innego serwera do chuja)

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

INFORMACJA SERWEROWA:

-TS3 zostanie uruchomiony późniejszym po południem z powodów problemów z VPS od TS3-Serwerownia dała nam jakiegoś lewego xD I już ogarniamy co tam mieliśmy

-Uruchomienie strony www prognozujemy na wieczór dzisiejszy! :)

A o rejestracje konta na bete można póki co wejść na TS3 (Jak bd ON) i napisać do Azoom/Lolka :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

oj tam kurwa... te zbroje az tak zajebiste nie są więc nie narzekam że już gdzieś był :D Wole te co na plku od 105lv chyba są czy 100 sam nie wiem bo nie grałem już tam 4 lata.

Pytanie jak sytuacja z bugami ? Bo nie cieszy mnie fakt że po 2/3dniach będzie bug który da takiego kopa w eq albo w yangach ze albo cofka albo reaktywacja ?

Opublikowano

True - hahaha

Siemaneczko

Mowilem że destiny padnie :) ?

Człowieku jestem jasnowidzem - widze że w koncu easy haha :D

Może teraz będzie coś się działo - ale reklame macie żadną widze

Edt / kiedy to rusza :D ?

ZBCd.png

Opublikowano

True - hahaha

Siemaneczko

Wezzy pytanie czy wgl ruszy :D

Opublikowano

Ehhhhh i na jakim serwerze zagrac...... Polecam serwer jedynie co mi sie nie podoba to te Lochy. mogliscie dodac jakie mapki i tam dac resp tych mobow ;p

Opublikowano

True - hahaha

Siemaneczko

Jeszcze nie padł,tylko przez Techników i bugi stało sie jak stało :)

Sponsoruje własciwie każdy projekt warty uwagi więc akurat teraz padło na easy ;)

Reklama Żadna?Przekonamy się na starcie :))

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Jeszcze nie padł,tylko przez Techników i bugi stało sie jak stało :)

Sponsoruje własciwie każdy projekt warty uwagi więc akurat teraz padło na easy ;)

Reklama Żadna?Przekonamy się na starcie :))

Pozdrawiam

[HA]True

daj ze strone www -.-

exoduus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...