Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrasz na Dreikon.pl?  

388 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Dreikon.pl?

• Tak,Ch?tnie Zagram!
      270
    • Mo?e jak znajde czas :)
      84
    • Nie zagram,nie lubie serwerów Typu Easy
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę ze tu są pewne spiny pomiedzy panem True a Panem BokserPL
Otóż jest tu tak ze True był tez moim sponsorem Azeria padła nie ukrywam ze byla to moja wina jednakże true To rowny gość zrobil o co sie prosiło ( załatwił ts strone , dedyka , zabezczpieczenia )
Ja do niego nic nie mam
Natomiast BokserPL posłuchaj mnie kto inny mógłbl byc winny upadku MyDestiny jak nie ty ?
Kto jest technikiem ( był ) ?
True nie potrafi naprawić bugow jednakze dla mnie jest To rowny gość i mam do niego szacunek moze niech on powie jak bylo z Azeria ....
Sry ale pisze z telefonu
BokserPL - wydawales sie rownym gościem jednak to sie skonczylo tp naszej spinie zresztą szkoda to komentować ...
Ja nie wiem jak to bylo z MyDestiny ja tylko
Pisze co o tym sadze ;p
Pozdrowionka true ;p

Co do serwera wyglada na bardzo fajny Easy Zycze wam.powodzenia i duzo graczy I oby stal jak najdluzej kto wie byc moze zagram ;D

~~ Pozdrawiam Cr4eativE ~~

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze nie padł,tylko przez Techników i bugi stało sie jak stało :)

Sponsoruje własciwie każdy projekt warty uwagi więc akurat teraz padło na easy ;)

Reklama Żadna?Przekonamy się na starcie :))

Pozdrawiam

[HA]True

Oj True - sponsorujesz wszystko co jest godne uwagi - ile hajsu wyjebales w gówno :) ?

Stoi jakis serwer z twoich zasponsorowanych dłuzej niz miesiac z graczami 300 + ?

Sponsorowales z 15 serwerów jeszcze takiego nie było ktory by stał

Reklama żadna ? Tak żadna - jak zawsze MPC tylko i nic więcej

Ostatnio mowilem Ci - Zrób dobry Easy to prosze lec easy tylko szkoda że zjebany w 3 dupy bo wszystko co jest tu bylo na : Astori , Dragon Bornie i jakimś tam jeszcze

Ludzi do takiego serwera nie zachęcisz - nic nowego wszystkie zbroje bronie to ten sam syf co zawsze juz każdego oczy bolą jak widza ten sys ulepszeń

Co do MyDestiny mowilem Ci - że padnie albo po tyg bd 10 graczy stal ile ? 10 dni ? 15 ? i jest teraz po 10 graczy pewnie

Wiem co mówię - tylko Ty wolisz sopnsorwać każde gówno ktore rusza ale co tam - twój hajs twoja sprawa

Wystarczy spojrzeć na MPC czego ludzie chcą ;)

Pozdro 600 dla Ciebie True i mam nadzieje że w koncu uda Ci się zaponsorować jakiś serwer który będzie stał :)

ZBCd.png

Opublikowano

True to dobry sponsor :)

Serwery ktore sponsorował padały przez amatorskich techników

ale tutaj może będzie inaczej

i tak nic lepszego nie startuje to wbije

ale dodajcie jakieś ulepszacze do dropu z dungeonow żeby było ciekawiej i handel się kręcił

drop yangow zmiencie na jakiś sredni

żeby miały jakąś wartosc

Kto jest w teamie serwera ?

i czy ktoś w teamie miał już swój serwer ??? ( poza True )

41196912334212939960.png

Opublikowano

Ja polecam True robi co trzeba ( kupuje wszystko co trzeba ) tu nie mozna miec zastrzezen ( SPONSOROWAL MOJ SERWER AZERIA.EU )

I bylo wszystko git dopoki cos sie nie popierniczylo ale to juz nie wazne ;]

True jest spoko poprostu no nie trafia na dobrych ludzi ale na ten serwer mysle nie wywalil pieniedzy bo ten wydaje mi sie spoko i administracja ogarnieta w miare ;)

~~ Pozdrawiam Cr4eativE ~~

Opublikowano

Kogo to kurr interesuje jakie itemki są z jakiego serwera?? Ludzie chcą stabilnego serwera, na którym nie będą się nudzić i myślę, że ten taki będzie! :)

Powodzenia administracji i oczekujemy na start : )

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze prezentuje się jako easy, cały drop, crafting itp. szczegółowo rozpisany. Ładne ss, prezentacja 10/10. Na serwerze zawitam ale dopiero start za tydzień, no trudno może będzie to coś naprawdę wartego uwagi ;) Nareszcie administracja serwera nie broni się przed bs'em, blokady bs'a i tak nie zdają egzaminu ponieważ zawsze ktos znajdzie sposób aby na nim cisnąć ;) Duży + bs w cliencie.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej NIE POLECAM.

True miał już 3 serwery:

Azeria.eu - padła

Guerra-world - padł

MyDestiny.pl - syf, mniej niż 100 osób gra

Nie radzisz sobie z żadnym serwerem, to robisz inne. Jesteś pajacem, kompletnie Cie nie rozumiem. Niby na ts miła atmosferka, odpowiadasz, wszystko fajnie - jaki minus? Taki, że serwer jest bez przyszłości, w ogóle nie przemyślany oraz bez graczy.

Jestem ciekaw co mi odpiszesz.

Opublikowano

True miał już 3 serwery:

Azeria.eu - padła

Guerra-world - padł

Nie radzisz sobie z żadnym serwerem, to robisz inne. Jesteś pajacem, kompletnie Cie nie rozumiem. Niby na ts miła atmosferka, odpowiadasz, wszystko fajnie - jaki minus? Taki, że serwer jest bez przyszłości, w ogóle nie przemyślany oraz bez graczy.

Chuj z True tez mnie wkurwia ale ..

On nie jest niczemu winien on tylko kupuje serwer i zabezpieczenia a administratorzy wydajaą się spoko a potem ? Chuj im w kryzż bo po starcie 1-2 dni sa online a potem wyjebane ;>

PS . Reklama u Youtubera co ma 50 widzów ? -,-

Troll czy jak xD?

IP TS dajcie ^^

bo nie widze ;/

ZBCd.png

Opublikowano

True miał już 3 serwery:

Azeria.eu - padła

Guerra-world - padł

Odpisze,bo "pajace" chcą mieć swoje 5minut :)

Azeria.eu-Padła,creative powiedział że niema czasu na serwer a bez technika serwer nie istnieje :) PROSTE-Nic z mojej winy

Guerra-World.pl -Padła,lekkie bugi ale główna przyczyną było brak graczy?A że serwer stał i stal-0 online na liczniku,graczom którzy wydali na Guerze jakiekolwiek pieniadze w IS,napisałem sms/email i odawalem pieniądze w postaci RÓWNOWARTOŚCI hajsu włożonego przez daną osobe na serwerze MyDestiny.pl :)

MyDestiny-Wiesz czemu?Kolejny człowiek który coś pisze a nawet nie wie o czym.MyDestiny do teraz stoi niestety przez 2tech. bugi nie były naprawiane już nie wgłebiając się czemu itd.Po prostu Błedy były nie poprawiane,i gracze odchodzili,aż tak to dzisiaj,i niestety z tamtym serwerem jest coraz gorzej

Żeby przemówić Ci do rozsądku zapamietaj jedno:

JA JESTEM SPONSOREM,JEŻELI BD WŁAM/ATAKI DDOS Z KTÓRYMI SE NIE BD RADZIC-OKEY PRETENSJE NA MNIE BO TO JA GWARANTUJE,ALE JEŻELI CHODZI O SERWER "ŻE PADŁ" BO GRACZY NIEBYŁO BO ODESZLI PRZEZ BUGI TO ZAPAMIETAJ JEDNO-JA NIC NIE MOGE Z TYM ZROBIĆ BO JESTEM SPONSOREM!

Mam nadzieje że przyswoiłeś to i więcej głupot Ty ani inna osoba bez wiedzy na ten temat nie bd pisać :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Jaki jest adres strony bo w prezentacji brak :D ?

w bonach Silny przeciwko Metinom troche niezbyt pasuje

bo będzie cieżko coś wybonować w perfekt

lepiej np. dać KD metin i w nim silny przeciwko metinom np. +20 %

41196912334212939960.png

Opublikowano

Serwer Dreikon polecam :) na OBT mało ludzi albo ja gram nie w tych godzinach ;p co inni.
jak dla mnie tylko drop mógłby być trochę większy nie chodzi mi oczywiście o zwiększenie go do 1000% ale trochę bo dropi się słabo :)

Opublikowano

Zagram ;) serwer wydaje sie byc ciekawy , [GM]Lolek - layos / nie zepsujcie tego :D

System ulepszen macie ciekawy

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajebiście jak zrobić konto by wejść na bete? :D

Na razie na TS3 do administracji trzeba wejść i na PW napisać passy :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Dlaczego 3 osoby do Baronowej?

Co chcecie tym osiągnąć bo nie do końca rozumiem, pomóc zorganizowanym grupkom i porządnie uprzykrzyć życie tym, ktorzy maja tylko glowna i buffa?

Opublikowano

Dlaczego 3 osoby do Baronowej?

Co chcecie tym osiągnąć bo nie do końca rozumiem, pomóc zorganizowanym grupkom i porządnie uprzykrzyć życie tym, ktorzy maja tylko glowna i buffa?

Według mnie uświadomić, że w mniej niż 3 osoby grając czysto jest nie do pokonania :)

ZjaranaPanda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...