Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wabu.png

Witaj podróżniku!

Usiądź wygodnie i posłuchaj o nowym serwerze

na którym roi się od przygód i niebezpieczeństw,

jesteś gotów?

W świecie Culturis przeniesiesz się w czasie, do alternatywnej

historii naszej planety...

Spotkasz walecznych rzymian, okrutnych azteków,

cichych i równie zabójczych egipcjan jak i zorganizowanych

i pracowitych chińczyków. Musisz jednak uważać!

Nie każdy jest przyjaźnie nastawiony do nowych

przybyszów, szczególnie żądni złota bandyci.

A może sam nim jesteś?

Radzę Ci jednak wstąpić do armii któregoś z królestw,

zyskasz co nieco złota jak i ochronę.

A może jednak wolisz spokojne życie farmera lub drwala?

Ha! Na pewno znajdzie się coś dla Ciebie!

U nas niestrudzeni handlarze przemierzają morza

i powietrze na własnych statkach, za nimi pirackie łajby

bezlitośnie wypluwają kule armatnie, nieopodal toczy

się wielka bitwa o miasto zaś pod ziemią w kopalni,

między górnikami wybuchła bijatyka o kawałek chleba,

kto wygra?

Może to właśnie TY zdecydujesz o losie tych GRACZY???

sc8w.png

Cechy serwera

1. Ogromna mapa całej naszej ziemi.

Marzyłeś kiedyś o podróży do Ameryki? Australii?

Tutaj możesz swoje marzenia zrealizować :)

Link do interaktywnej mapy (jest to czysta wersja, bez spawnu)

http://overviewer.org/earth/#/11040/64/-3648/-10/0/0

Trailer mapy

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mnNbR_PIMJM

2. Cztery potężne cywilizacje zarządzane tylko i wyłącznie przez graczy takich jak TY!

Spotkasz rzymian, azteków, chińczyków i egipcjan, każde państwo posiada 3 miasta obsługiwane przez plugin Towny.

Wszystko zarządzane przez graczy. Władcy państw są już ustaleni lecz nic nie stoi na przeszkodzie abyś

stał się zarządcą miasta, generałem czy zwykłym szeregowym, organizacja nacji jest bardzo dobrze rozbudowana,

na pewno nie będziesz się nudził

3. Rundy, bitwy o twierdze, punktacja i drop surowców.

Wkurzało Cię kiedyś gry na serwerach Factions gdy twoją gildię zaatakowało kilku graczy

na Ciebie samego? Pewnie tak... U nas jeśli chcesz porządnej bitwy weź udział

w oblężeniach! Królowie w swoich wojnach zachowali honor i bitwy o twierdze

są o konkretnych godzinach i dniach tak aby każdy miał równe szanse przygotowania się.

Każda nacja posiada 3 twierdze, za każdą co tydzień są podliczane punkty
które można również zdobyć za klimatyczne budynki a za brzydkie stracić.
Jeśli nacja straci twierdzę, jej drop rate zostaje zmniejszony a nacja zwycięska może
szczycić się jego zwiększeniem, jeśli nacja straci wszystkie twierdze jej członkowie nie będą
otrzymywać żadnych surowców, ważne jest więc aby walczyć o swoje twierdze do ostatniej kropli krwi!
Surowce dropią z kamienia, szanse na drop są utajnione jednak rządzą tu pewne zasady.
Każda nacja posiada specjalny, specyficzny dla siebie drop.
Rzymianom dropi kwarc.
Aztekom dropi obsydian.
Egipcjanom dropią szmaragdy.
Chińczykom dropi redstone.
Dlaczego tak? Są to surowce potrzebne do stworzenia specjalnej "państwowej broni".
Więcej informacji na naszej stronie.

4. Możliwość stworzenia własnego statku morskiego jak i powietrznego dla każdego! Również dla Ciebie!

Tak dobrze słyszysz! Umożliwia to plugin Ships. Nie jest to żaden Movecraft czy inne badziewie,

Ships umożliwia zbudowanie własnego okrętu, manewrowanie nim,

skręcanie oraz automatyczne poruszanie się. Nic nie stoi na przeszkodzie

abyś razem ze znajomymi zwiedzał świat na twoim własnoręcznie zbudowanym statku!

Możesz również wykorzystać statek bojowo montując na nim działa artyleryjskie!

Można je również montować gdzie zechcesz, w twierdzach lub twoich kryjówkach.

Działem można celować oraz ustawić siłę wystrzału. Jest to trudne dlatego dobry kanonier

jest na wagę złota!

cannons_650.png

6. Realistyczna ekonomia i własne sklepy.

Znudziły Ci się adminshopy? U nas ekonomię tworzysz ty sam!

Złoto możesz wymienić na gotówkę w banku w którymś z miast i na odwrót.

Gotówką płacisz podatki zbierane od działek i mieszkańców miast, wszystko to

odbywa się automatycznie. Jeśli chcesz założyć interes, nigdzie to nie będzie tak proste!

7. Mechanizmy Craftbook takie jak mosty, wrota, ukryte dźwignie itd.

Tak tak! Dobrze słyszysz, u nas znajdziesz już niemal zapomniany plugin Craftbook!

Dzięki niemu możesz tworzyć różne nowe mechanizmy, takie jak super pistony, ukryte dźwignie,

przełączniki do światła i inne niesłychane rzeczy!

8. 8 nowych setów zbroi i 12 nowych broni bez modów!

Jeśli myślisz że będziesz miał problem z rozpoznaniem kto jest z jakiego państwa to się grubo mylisz!

Każda nacja ma swoje unikalne zbroja odpowiadające żelaznym i diamentowym o unikalnych craftingach.

Oto przykłady: (od lewej - egipcjanin - rzymianin - chińczyk - aztek)

uq8.png

Zbroje te wyglądają na skórzane ale to nie są skórzane zbroje :)

hq4k.png

Mało tego! Każda nacja posiada swoje 3 specjalne bronie!

Istnieją ich 3 poziomy:

-zwykły (taki może stworzyć każdy),

-dobry (taki stworzy jedynie kowal),

-mistrzowski (również jedynie kowal),

U azteków każda taka broń wygląda jak kość, u chińczyków jak patyk, u rzymian są to miecze a u egipcjan łopaty.

Dodatkowo każda z tych "państwowych" broni posiada swoje bonusy które po wygranej rundzie można zwiększać.

Crafting zbroi jak i broni oraz informacje o bonusach znajdziesz na naszej stronie w dziale "Jak grać?"

9. Nowy system zabezpieczeń skrzynek i złodziejstwa.

Żałowałeś kiedyś że w minecrafcie skrzynie nie są na klucz? Że nie można włamać się do cudzej skrzyni wytrychem?

Jeśli tak to u nas to znajdziesz :) Do skrzynek możesz tworzyć klucze oraz pułapki.

DefaultLocks_medium.png

10. Chat podzielony na kanały.

Denerwował Cię kiedyś spam na chacie? Od teraz to się zmieni.

Możesz wybierać między kanałami takimi jak:

-lokalny (zasięg 50 kratek)

-miejski

-państwowy

Mała rzecz, a jak cieszy!

11. Specjalne zarządzanie wierzchowcami, craftowanie siodeł i zbroi dla koni.

Czy ktoś kiedyś skradł Ci twojego ciężko zdobytego konia?

U nas możesz go zabezpieczyć, nadać mu imię i wezwać w każdej

chwili gdziekolwiek jesteś! Możesz również wycraftować zbroję dla konia oraz siodło.

12. Haki umożliwiające precyzyjny abordaż i atak na twierdzę.

Wędka zmienia się od teraz w hak! Oglądnij poniższy filmik aby zapoznać się z jego działaniem

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=byexjgOzVEM#t=17[/youtube]

13. Profesje.

U nas nie każdy może robić wszystko! Musisz wybrać zawód który będziesz wykonywał, oto dostępne:
- Alchemik (może tworzyć eliksiry, posiada podwójny drop XP)
- Kowal (może tworzyć zbroje i bronie oraz używać żelaznego i diamentowego kilofa)
- Zaklinacz (może używać stołu do enchantingu i ulepszać przedmioty, posiada podwójny drop XP)
- Farmer (może uprawiać rolę oraz tworzyć z tego prowiant)
- Drwal (może używać żelaznych i diamentowych siekier)
Walczyć i nosić najlepsze nawet uzbrojenie może każdy.

5su1.png

Jak zagrać?

Musisz wiedzieć że ta obszerna prezentacja to nie wszystko co oferujemy.

Posiadamy profesjonalną stronę na silniku enjin-a na której mamy forum, automatyczny itemshop oraz wiele innych rzeczy

które musisz poznać sam!

Tam znajdziesz specjalne działy dla każdej cywilizacji w których możesz bardziej poznać interesujące Cię państwo i jego struktury.

Start serwera po zmianach odbędzie się 07.10.2013 o godz. 20.00

IP serwera: 37.59.44.208:25565

IP TS3: 37.59.44.208

Po dodaniu IP do mc twoim oczom ukaże się adres strony a tam można

dowiedzieć się ciekawych rzeczy.

Poradnik "Jak grać?" znajdziesz na naszej stronie.

Nie ma white-listy, serwer jest no-premium.

Sloty przeznaczone na serwer: 100

jwsw.png
Serwer by rybeusz
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w minecraft:Fresh_PL

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Egipcjanie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay:Huhuhu duże można powiedzieć ze gram od 1.7.3 gdzie posiadałem własny serwer RP ;)

Dlaczego ty?:Ponieważ musze tam zagrać bardzo jestem zajarany tą mapą i ogólnie serwerem pozatym nie griferuje i jestem miły.

50364.png

Opublikowano

hohoho epicko się przedstawia miałem już okazje pobawic sie pluginami na armaty i statki i daje im wielki plus za banalną obsługą oraz bardzo fajne działanie epicko jest sobie polatać statkiem własnej budowy na którym ma się działa dokonywać abordaży na innych itd.

Fajnie również przedstawia się system cywilizacji będzie wymagał on współpracy między graczami co na multiplayer jest podstawą

Bardzo polecam i daje wielki +

A kalesony kurwa

Opublikowano

na pewno wpadne

PS: Bardzo ładnie opisany serwer tylko czekać na otwarcie :)

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Nick w Minecraft: ziom0002

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Rzymianie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: W tamtym tygodniu uległ zniszczeniu mój mikrofon, ale postaram się jak najszybciej zamówić nowy.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Pcham się wszędzie gdzie jestem nieproszony i na każdy serwer, który mnie zainteresuje od testów beta minecrafta.

Dlaczego ty?: Nie jestem nowicjuszem w tych sprawach, zainteresował mnie system gry, ilość slotów jest ciekawa, mapa zarąbista, lepiej być nie mogło. Wchodziłem na prawie każdy serwer, a dobre, zdarzają się coraz rzadziej, dlatego nigdzie nie ucieknę.

Co?

Opublikowano

(Sorry, że nie używam wzoru, ale coś mi się buduje przy kopiowaniu)

Nick: PAlllUCH

Nacja: Egipcjanie

TS3 i Mikrofon: Tak mam TS3 oraz mikrofon chociaż sądzę, że TS psuje klimat (chyba, że to do potwierdzenia tożsamości i kontaktu z administracją )

Doś. na serwerach RP:

Nie wiem dlaczego, ale zacznę pisać od tego podpunktu. Widziałem już parę dziesiąt serwerów "RP" w MineCrafcie i wam to też na pewno nie wyjdzie. Ile to już serwerów obiecywało prze zajebisty klimat skrypty i graczy. Własnie GRACZE! Najgorsza zmora serwerów RP. Kolega wyżej /|\ ziom0002 ma np. 28 lat i mam nadzieję, że potrafi odgrywać postać w świecie RP, lecz dzieci 13-14 letnie nie będą potrafiły tego robić. Próbowałem już bez skutecznie przekonywać administracje serwerów "RP" już w ich zapowiedziach, ale nic! Najlepszym przykładem jest całkowicie zjebany Metro-Craft. Słowo "Metro" w nazwie tego serwera po prostu jest profanacją twórczości Dmitrija Głuhovskiego. Tyle czasu spędziłem próbując nakłonić administracje do chociaż minimalnych zmian, ale nie! W nazwie serwera wpisali "RP" mimo, że jest to kolejny nudy serwer PvP+Frakcje. Zapisuję się na beta testy tylko pod warunkiem, że to naprawdę będzie serwer RP, inaczej możecie już zbanować nick: PAlllUCH. Aha doświadczenie to pare dziesiąt-set godzin na angielskim serwerze Metro 2033 - Serious RP w GMOD'zie ( jeżeli chcesz posmakować prawdziwego RP musisz tam wejść ) nazwa serwera to Last-Refuge.
W doświadczeniu nawet nie będę liczyć polskich serwerów pseudo RP.

Dlaczego ja:

Nie mam nic specjalnego do napisania. Nie będę się podlizywać aby się dostać, ale mam nadzieję, że znajdzie się dla gracza który od bardzo dawna nie widział dobrego RP w MC. Oczywiście uszanuję wersję beta i jeżeli się dostanę nie będę mieć prawa oceniać serwera przed jego oficjalnym startem.

Untitled.png

Opublikowano

Nick w minecraft: Mireur

Do której nacji chciałbyś wstąpić?

Egipcjanie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?

Tak posiadam

Doświadczenie na serwerach roleplay:

No cóż nie będę kłamał nie mam doświadczenia na serwerach RP, lecz od czegoś trzeba zacząć. Nie grałem na serwerach roleplay bo nigdy nie miałem okazji lub nie byłem zainteresowany, dlatego bym polegał na ludziach i ich doświadczeniu w nadzieje że mnie nauczą i zrozumieją jak czasami palne jakąś głupotę.

Dlaczego ty?

Dlaczego ja? Nie mam doświadczenia w RolePlay który jest istotną rzeczą tego serwera. Nie jestem najlepszym ochotnikiem jakiego znajdziecie to pewne. Zgłaszam się bo mam taką możliwość i lepiej spróbować niż w ogóle nic nie robić. Jestem szczery nie będę podkoloryzował swojego podania tylko po to by dostać się na serwer. To tyle z mojej strony uszanuje każdą podjętą decyzje w sprawie mojego podania.

Opublikowano

Nick w minecraft: Archerowy

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Chińczycy (Chinole ^^)

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Różne RP, Harry Potter serwer, mcrp itd.

Dlaczego ty? Ponieważ lubię tego typu serwery i wprowadzę na serwer miłą atmosferę i nie będę cheatował..

Bo to nie potrzebne.

Opublikowano

Nick w minecraft:kamil619nowak

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Chciałbym wstąpić do królestwa rzymian lub jak nie będzie miejsca to do chińczyków

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Posiadam dobrze działający mikrofon i posiadam ts3

Doświadczenie na serwerach roleplay:grałem na jednym podobnym serwerze przez 3 miesiące

Dlaczego ty:Mam doświadczenie w grze minecraft mam dużo czasu do gry zaczynam nagrywać let's plaeya.Nigdy nie miałem bana na żadnym serwerze.Jestem towarzyski i zabawny.

Opublikowano

(Sorry, że nie używam wzoru, ale coś mi się buduje przy kopiowaniu)

Nick: PAlllUCH

Nacja: Egipcjanie

TS3 i Mikrofon: Tak mam TS3 oraz mikrofon chociaż sądzę, że TS psuje klimat (chyba, że to do potwierdzenia tożsamości i kontaktu z administracją )

Doś. na serwerach RP:

Nie wiem dlaczego, ale zacznę pisać od tego podpunktu. Widziałem już parę dziesiąt serwerów "RP" w MineCrafcie i wam to też na pewno nie wyjdzie. Ile to już serwerów obiecywało prze zajebisty klimat skrypty i graczy. Własnie GRACZE! Najgorsza zmora serwerów RP. Kolega wyżej /|\ ziom0002 ma np. 28 lat i mam nadzieję, że potrafi odgrywać postać w świecie RP, lecz dzieci 13-14 letnie nie będą potrafiły tego robić. Próbowałem już bez skutecznie przekonywać administracje serwerów "RP" już w ich zapowiedziach, ale nic! Najlepszym przykładem jest całkowicie zjebany Metro-Craft. Słowo "Metro" w nazwie tego serwera po prostu jest profanacją twórczości Dmitrija Głuhovskiego. Tyle czasu spędziłem próbując nakłonić administracje do chociaż minimalnych zmian, ale nie! W nazwie serwera wpisali "RP" mimo, że jest to kolejny nudy serwer PvP+Frakcje. Zapisuję się na beta testy tylko pod warunkiem, że to naprawdę będzie serwer RP, inaczej możecie już zbanować nick: PAlllUCH. Aha doświadczenie to pare dziesiąt-set godzin na angielskim serwerze Metro 2033 - Serious RP w GMOD'zie ( jeżeli chcesz posmakować prawdziwego RP musisz tam wejść ) nazwa serwera to Last-Refuge.

W doświadczeniu nawet nie będę liczyć polskich serwerów pseudo RP.

Dlaczego ja:

Nie mam nic specjalnego do napisania. Nie będę się podlizywać aby się dostać, ale mam nadzieję, że znajdzie się dla gracza który od bardzo dawna nie widział dobrego RP w MC. Oczywiście uszanuję wersję beta i jeżeli się dostanę nie będę mieć prawa oceniać serwera przed jego oficjalnym startem.

Mi się wydaje że ci którzy mają umiejętność odgrywania roli będą to robić a ci co nie..po prostu szybko wyjdą z serwera bo się na nim nie odnajdą. Na Metro miałem okazję zagrać, serwer otworzyli po prostu za wcześnie, bez questów, i nie ma tam niestety dużego wyboru co można robić, jedynie walczyć, mam nadzieję że ich admini widząc co się dzieje naprawią to. Co do tych dzieci, nie można wsadzać wszystkich do jednego worka, znajdą się nooby jak i wybitni gracze którzy, żywię nadzieję że do nas zawitają.

Opublikowano

Nick w minecraft: Driv3kk

Wiek: śmiało mogę powiedzieć ze 16 lat choć dopiero za 13 dni :P

Do której nacji chciałbyś wstąpić? - Tak naprawdę chciałbym wstąpić do wszystkich nacji po trochu , ponieważ wiem ze w każdej się będzie trochę inaczej grało , inne zasady itd , lecz decyzje podjąłem już po dowiedzeniu się jakie to będą nacje . ! A tą nacją są aztekowie.

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak mam mikro i ts3

Doświadczenie na serwerach roleplay: Hmm serwer Meumcraft , mcrp , i wiele innych których już nie pamiętam( nie pamieta serwerow FB -RP) , avernus ( pare dni )

Dlaczego ty? Dlatego Ja ?, ponieważ znudziły mi się serwery hardcore i wgl rzygać mi sie chce jak widzę kolejną prezentacje serwera FB albo Frakcje !

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nick w minecraft: Archerowy

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Chińczycy (Chinole ^^)

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Różne RP, Harry Potter serwer, mcrp itd.

Dlaczego ty? Ponieważ lubię tego typu serwery i wprowadzę na serwer miłą atmosferę i nie będę cheatował..

Bo to nie potrzebne.

Nick w minecraft:kamil619nowak

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Chciałbym wstąpić do królestwa rzymian lub jak nie będzie miejsca to do chińczyków

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Posiadam dobrze działający mikrofon i posiadam ts3

Doświadczenie na serwerach roleplay:grałem na jednym podobnym serwerze przez 3 miesiące

Dlaczego ty:Mam doświadczenie w grze minecraft mam dużo czasu do gry zaczynam nagrywać let's plaeya.Nigdy nie miałem bana na żadnym serwerze.Jestem towarzyski i zabawny.

Archerowy, przyjęty do królestwa Chin. Kamil619nowak, jak nie będzie miejsc w Rzymie, Chiny witają. :D

Opublikowano

@Shark12 A ja :(?

50364.png

Opublikowano

@Shark12 A ja :(?

Ty chciałeś wstąpić do Egiptu, nie do Chin.

Konichiwa.. My Master..

Hai.

Edit, tak jakby coś. Najs i hisayuki, przyjęci.

Opublikowano

Nick w minecraft: Wamakaz

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Rzym, lub Chiny , obojętnie :D

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Tak.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Duuuże, przeważnie gram na samych serwerach Role-Play, swój wolny czas poświęcam właśnie na takie serwery.

Dlaczego ty?: Ponieważ zawsze chciałem być na Beta-Testach jakiegoś serwera, ten serwer nie jest jakiś, tylko jest Epicki :D. Wracając do pytania, może mam mało lat, ale jestem ogarnięty ( Tak sądzą inni :D ), oferuję swoją pomoc. :)

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Nick w minecraft: Wamakaz

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Rzym, lub Chiny , obojętnie :D

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Tak.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Duuuże, przeważnie gram na samych serwerach Role-Play, swój wolny czas poświęcam właśnie na takie serwery.

Dlaczego ty?: Ponieważ zawsze chciałem być na Beta-Testach jakiegoś serwera, ten serwer nie jest jakiś, tylko jest Epicki :D. Wracając do pytania, może mam mało lat, ale jestem ogarnięty ( Tak sądzą inni :D ), oferuję swoją pomoc. :)

Z tym Epicki to bym się wstrzymał do oficjalnego startu, nie chcę żebyście tak mówili a potem ewentualnie narzekali że niewypał.

Opublikowano

Nick w minecraft: McPetic

Do której nacji chciałbyś wstąpić? do każdej po trochu, gdzie się znajdzie miejsce, chiny lub aztekowie a jak nie będzie tam miejsc to gdziekolwiek

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? owszem

Doświadczenie na serwerach roleplay: duuuże ;3

Dlaczego ty? jestem ogarniętym 15letnim chłopakiem nie mającym co zrobić z życiem i grającym w klocuchy :D. ambitny i pomocny 2głowne zalety. no i co tam jeszcze. nie mam pojęcia. z ortografią nie ma problemu itp itd...

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Kiedy beta?

Napisałem w pierwszym poście, dedyk już jest kupiony, czekamy na jego dostarczenie, najwyżej do tygodnia jeszcze poczekamy.

Ktoś umie dobrze kręcić i ma do tego odpowiedni sprzęt? Potrzebuję kogoś takiego do zrobienia trailera na beta-testach.

Opublikowano

Nick w minecraft:Sath

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Rzymianie, jeśli nie ma miejsca, z chęcią przyjmę Egipt

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: grałem na kilkunastu serwerach rp i staram się wczuć w rolę-nic ponadto

Dlaczego ty?: Why not? Lubię dobrze zorganizowane serwery, z mechaniką trzymającą się na czymś więcej niż "czystym napierdalaniem między sobą"

Nick w minecraft: mordaler

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Rzymianie, jeśli nie ma miejsca, z chęcią przyjmę Egipt

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Oczywista oczywistość.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Grałem praktycznie tylko na serverach rp i survival hardcore rp - sam pracowałem nad jednym

Dlaczego ty? Gram w MC od Alphy, interesuje się fantastyką i historią, co przy odgrywaniu ról tutaj jest kluczowe. Mam ciekawy pomysł na postać, która stanie się jednym z rozpoznawalnych znaków reprezentowanej cywilizacji - niestety nie mogę zdradzić dlaczego :) Poza tym, jestem bardzo towarzyską osobą, a to - jeżeli macie zamiar korzystać z TSa - ma znaczenie. Mam na imię Kamil i prawdopodobnie aprobuję ten server.

Opublikowano

Napisałem w pierwszym poście, dedyk już jest kupiony, czekamy na jego dostarczenie, najwyżej do tygodnia jeszcze poczekamy.

Ktoś umie dobrze kręcić i ma do tego odpowiedni sprzęt? Potrzebuję kogoś takiego do zrobienia trailera na beta-testach.

Ja mam swój kanał na YT. Mam dobre warunki do nagrywania i montuje w Sony Vegasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...