Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza młodzież

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowy gimbus kojarzy mi się:

- Rurki/dresy

- Pali,

- WIELKIE JP na 100%,

- Szpan przed dziewczynami (Gimbusiary),

- Wielki KOX przy kumplach,

- Klnięcie od a do z przy ludziach...

Ogólnie jakieś takie wielkie pojeby. Nie wszyscy. A co do picia to ja też sb lubię łyknąć ;P <17>

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No bo np w mojej klasie sa takie 2 dziewczyny i uwazaja sie za najladniejsze, najlepsze, wszystko im wolno itp i mysla ze moga miec kazdego chlopaka z wyzszej polki. I w przeciwnej klasie 'a' moja kolezanka chodzi z 17 latkiem, co o tym myslicie

Opublikowano

Nom. I jeszce taka sprawa, kolezankaa 14l chodzi tez z 14 latkiem i uwaza ze ona i on to prawdziwa milosc, ze sie kochaja. Lol przeciez to tylko gimbo przyjazn :D

Sry za bledy z telefonu pisze

Opublikowano

Sprawa wygląda tak że w tym wieku utworzenie poważnego związku jest prawie niemożliwe. Więc takie związki są moim zdaniem bardziej dla zabawy niż cokolwiek innego. Bo jeśli się z kimś wiąże tylko dla tego że ma "fajne cycki" albo "jest umięśniony" to raczej próby czasu to nie wytrzyma.

Opublikowano

wszystko zalezy od rodzicow, jak sie wychowa dzieciaka to nie bedzie biegal po krzakach z flaszkami, ale rzeczywiscie to zalosne jak taki smarkacz z fajkiem w zebach chowa sie przed rodzicami, to jawny znak ze do tego nie dorosl

Wystarczy więcej czasu poświęcić dziecku. Tutaj też jest winne otoczenie i zły dobór znajomych. Żeby się im spodobać, co niektóre osoby zrobią nawet rzeczy tak głupie, że to głowa mała.

9368_gold.png

Opublikowano

I w przeciwnej klasie 'a' moja kolezanka chodzi z 17 latkiem, co o tym myslicie

Straszne.

Tutaj raczej nie widzę nic dziwnego, ani nienormalnego. Gorzej, jakby było jakieś 10 lat różnicy.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak że w tym wieku utworzenie poważnego związku jest prawie niemożliwe. Więc takie związki są moim zdaniem bardziej dla zabawy niż cokolwiek innego. Bo jeśli się z kimś wiąże tylko dla tego że ma "fajne cycki" albo "jest umięśniony" to raczej próby czasu to nie wytrzyma.

Aktualnie tak to teraz wygląda. Mało osób teraz kocha za rozum, szczerość i uczucie, które czuje do drugiej osoby. Teraz ważne są cycki po ziemie, wywrota szpachli itp. U panów liczy się tylko umięśnienie. Z tego co wiem takie związki trwają może miesiąc, ale nie dłużej. Ogólnie do czegoś takiego jak związek trzeba dorosnąć.

9368_gold.png

Opublikowano

Szkoda gadac co sie dzieje. Wczesniej nie bylo dlwa gimbaza techbaza czy jakie jeszcze sa frazy tego slwa. Wczzesniej był jakis szacunek.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nom. I jeszce taka sprawa, kolezankaa 14l chodzi tez z 14 latkiem i uwaza ze ona i on to prawdziwa milosc, ze sie kochaja. Lol przeciez to tylko gimbo przyjazn :D

Sry za bledy z telefonu pisze

I chuj też jesteś jebanym 14 letnim gimbem jak ja i może się kochają? Chuj Ci do ich związku, może jesteś po prostu zazdrosny? Pewnie jesteś jebanym grubasem 150cm +80kg żadna Cię nie chce i walisz konia codziennie, i masz ból dupy bo ktoś jest szczęsliwy.

Tylko, że ja nie mam bólu dupy i piję pale, ale nie jestem tak bardzo zjebany jak ty co tobie nie ma kto dać i kupić bo nie masz znajomych twoje całe życie to mpc 460 postów w miesiąc pozdrawiam grubasku

1377542837-U984439.jpg

tak to nasz zazdrosny gimb jestem bezwględny i czerwone gimbo-nołlajfowe oczy

Admin Cienia
Opublikowano

Większość poniżej 18 roku jest niestabilna emocjonalnie, możesz nawet o tym nie wiedzieć, jak już muszę z kimś takim rozmawiać to trzymam dystans. hejt hejt hejt.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Większość poniżej 18 roku jest niestabilna emocjonalnie, możesz nawet o tym nie wiedzieć, jak już muszę z kimś takim rozmawiać to trzymam dystans. hejt hejt hejt.

Dodajmy do tego też masę wolnego czasu, z którym nie mają co zrobić. To przychodzą takim 15sto latkom głupoty do głowy...

Serio... Nie interesuje mnie kto ile potrafi wypić bez rzygania itp... Nie robi na mnie to żadnego wrażenia... Wolę już być nerdem ale mieć trzeźwy umysł...

Opublikowano

Bez przesady, wszyscy traktują te 18 lat jak jakąś nagłą granicę, przełamanie czy coś, jest się niestabilnym, jest się porąbanym i co, kończysz 18 lat i nagle bęc, geniusze i dojrzali ludzie? Litości, w tym wieku tylko dostaje się kawałek plastiku uprawniający do paru rzeczy. ;] Znam wiele osób poniżej 18 roku życia bardziej ogarniętych niż niejeden 20latek.

Admin Cienia
Opublikowano

Bez przesady, wszyscy traktują te 18 lat jak jakąś nagłą granicę, przełamanie czy coś, jest się niestabilnym, jest się porąbanym i co, kończysz 18 lat i nagle bęc, geniusze i dojrzali ludzie? Litości, w tym wieku tylko dostaje się kawałek plastiku uprawniający do paru rzeczy. ;] Znam wiele osób poniżej 18 roku życia bardziej ogarniętych niż niejeden 20latek.

Podejrzewałem żę będą takie posty, oczywiste że niema takich granic, można mieć 30 lat a można ciągle mieć problemy ze sobą jak i mieć 14 lat a mieć olej w głowie. Nad tym postem zadecydowało to że znaczna większość osób ~~~~ poniżej tego wiekuma ze sobą problemy.

Tak uważam i nie ważne co, kto napisze, tak do tego będę podchodził

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Sam w wieku 18stu lat jeszcze miewałem odpały, ale potem się już ogarnąłem w tej kwestii... Niezapomniane rzucanie cegieł na dachy. xD

Opublikowano

osobiście czuję się lekko urażony. i nie wiem czemu ktos ponizej 18 roku zycia mialby byc nienormalny a powyzej juz nie. w szkole sredniej duzo ludzi zaczyna sie zachowywac jak ludzie, gimbaza jest najgorsza.

Opublikowano

Przydała by im się ostra musztra ... Picie i palenie w takim wieku to samobójstwo ... ^^

Nie chodzi o to jak jest się kumatym tylko organizm nie jest przygotowany ..

Dla szpanu? Trzeba być do reszty pojebanym.

Opublikowano

rodzice nie zwroca uwagi to nikt nie zwroci. chlopaczki ledwo od ziemi odrosna,pala, a potem laski szukaja wysokich facetow a oni fajeczek i niestety. ;) z reszta to smierdzi...nie wiem jak mozna to palic. a picie w gimbazie to jakis glupi zart

Opublikowano

I chuj też jesteś jebanym 14 letnim gimbem jak ja i może się kochają? Chuj Ci do ich związku, może jesteś po prostu zazdrosny? Pewnie jesteś jebanym grubasem 150cm +80kg żadna Cię nie chce i walisz konia codziennie, i masz ból dupy bo ktoś jest szczęsliwy.Tylko, że ja nie mam bólu dupy i piję pale, ale nie jestem tak bardzo zjebany jak ty co tobie nie ma kto dać i kupić bo nie masz znajomych twoje całe życie to mpc 460 postów w miesiąc pozdrawiam grubasku

1377542837-U984439.jpg

tak to nasz zazdrosny gimb jestem bezwględny i czerwone gimbo-nołlajfowe oczy

Dobrze, i co Ci dala obraza mnie? Mam 186cm wzrostu, i 70 kg wagi, nawet to za malo na moj wzrost. I co ? Lyso ci? Chciales sie dowartosciowac? Jak taki kozak pokaz swoje zdj,pewnie takie same jakie mial dordo w avatarze (futuro) i beka by byla z ciebie na cale forum. Pozatym takie rzeczy wal na PW a nie spamisz tutaj. Sam masz na pewno 130 cm wzrostu i 90 kg wagi. Tak jakk przyslowie mowi 'kozak w necie, pizda w swiecie'. Znajomych mam od zayebania, nie tak jak ty ze ze uzywasz portalj typu fb i piszesz do kazdego 'bendzjesz mojim znajomym plss'. Elo, jestes 1 osoba ktora zablokowalem :-)
Opublikowano

Widzę interesujący wątek.
Ja odniosę się do tego tak - mam 17 lat i wódki do ust nigdy nie wziąłem i wypiłem pół piwa. Do tego jakis szampan w sylwestra i tyle. Tak samo nie palę (próbowałem z ciekawości jak to smakuje, zamairu palić i tak nie miałem). Tak samo z innymi używkami, zero, nawet nie próbowałem.

Dodam do tego, że bez alkoholu i innych takich da się dobrze bawić. Moim zdaniem wszelkie używki są dla słabych, którzy potrzebują dopalacza żeby się rozluźnić, bo są na tyle słabi że nie potrafią tego zrobić samemu (nie chce tutaj urazić żadnej osoby oczywiście).

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...