Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza młodzież

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Omek - to jest nieprawda ;) Sam nie palę lecz znam osoby które paliły i przestały i jest tak -

palisz - nie ma kasy

nie palisz- nie ma kasy

Taka jest prawda, nie wydasz na fajki to wydasz i nawet tego nie poczujesz.

Opublikowano

@Omek - to jest nieprawda ;) Sam nie palę lecz znam osoby które paliły i przestały i jest tak -

palisz - nie ma kasy

nie palisz- nie ma kasy

Co jak co, ale lepiej wydać na coś innego, niż na cichego zabójcę dla siebie i otoczenia

9368_gold.png

Opublikowano

Ech gimbaza to gimbaza wszyscy tylko gadali na jakich to melanżach wczoraj byli, ile wypili itp. a prawda jest taka ze pewnie 2 redsy na lebka i mysla ze sie nej**ali o.O.

W szkole sredniej jest jeszcze gorzej wedlug mnie, jesli nie chodzisz na melanże co tydzien i nie masz fejsbuczka to jestes zwykly ciota i tyle. Juz wole znalesc ciekawe hobby jk np. sport czy cos niz co tydzien chlac po parkach i sie tym jarac.

Niechce wiedziec w jakim swiecie beda zyly moje dzieci ( o ile sie jakiegos dorobie).

Sam mam 18 lat, i jedynie co jak sie spotkam ze starymi znajomymi to se browarka lub 2 wypije. Nie jara mnie jak up pisalem chlanie na umur i sie tym podniecanie... zenada wg mnie jak niektorych histori slucham.

Choc sam czasem niemam umiaru ale to trzeba miec sile woli :D

Seiran95.jpg

Opublikowano

palisz - nie ma kasy

nie palisz- nie ma kasy

Gadka kotka za pomocą młotka... Jak masz głowę na karku, to kasę znajdziesz wszędzie... Problem w tym czy masz wpojoną moralność czy nie, bo jeśli nie... To możesz nawet okraść staruszkę z pieniędzy tylko po to, by zajarać pety...

Opublikowano

Obniżenie IQ, psychopatologia, agresja, zwiększone ryzyko zachorowalności na schizofrenię.

Bądź (zapierniczanie za tęczowymi kucykami).

Chcesz więcej, wpisz w google.

Ja bynajmniej tego dziadostwa nie tknę.

@edit w temacie nie chodzi głównie o maryśkę.

Chyba za dużo się naczytałaś o tym w internecie.... Agresja po paleniu Ganji, chyba TVN i inne gówno ci mózg wypaliło. Nie wypowiadaj się na temat czegoś o czym nie masz pojęcia.

Opublikowano

Jak raz zapalisz to ciągle chcesz palić, tak samo z piwem , lub wódką (wódki nie lubię XDD ) uzależnia strasznie... Sam testowałem w te wakacje. Wiem jak to jest.

"Urodziny: Sierpień 15, 1999"

BOŻE, CZY TY TO WIDZISZ?

Wszyscy mówicie, że gimbaza pije, pali itp. dla szpanu, ale niektórzy piją bo lubią sobie wypić, palą bo lubią zapalić i nie powinno was to interesować.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak raz zapalisz to ciągle chcesz palić, tak samo z piwem , lub wódką (wódki nie lubię XDD ) uzależnia strasznie... Sam testowałem w te wakacje. Wiem jak to jest.

Nie koniecznie. Zależy od charakteru kto jaki ma. ;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

a myslicie debile ze 30 lat temu wasi rodzice nie popijali i nie popalali?

ja pierdole jakie kurwa debile tu siedzą xD

codziennie spożywający alkohol 16 lat liceum z dobrymi ocenami here,a wy pedaly nadal w domu siedzcie i odświeżajcie temat liczac ze ktos jest równie spierdolony jak wy i tez nigdy wodki w ryju nie czuł bo go nikt na nia nie zaprosil xD

Za wysoka.

Opublikowano

a myslicie debile ze 30 lat wasi rodzice nie popijali i nie popalali?

ja pierdole jakie kurwa debile tu siedzą xD

codziennie spożywający alkohol 16 lat liceum z dobrymi ocenami here,a wy pedaly nadal w domu siedzcie i odświeżajcie temat liczac ze ktos jest równie spierdolony jak wy i tez nigdy wodki w ryju nie czuł bo go nikt na nia nie zaprosil xD

Objawy wypłukania elektrolitów przez alkohol już dają znać z tego co widzę.

Mówimy o "aktualnie młodzieży", a nie młodzieży 30 lat temu -.- LUDZIE, CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA -_-

9368_gold.png

Opublikowano

a czym ta dzisiejsza mlodziez rozni sie od mlodziezy 30 lat temu?

tylko tym ze kazdy siedzi 12h dziennie przed komputerem i pisze takie glupoty na forum xD

Zachowaniem, które np, ty za reprezentowałeś w swoim pierwszym poście. Nie chce mi się więcej twoich wypocin czytać, więc dołączyłeś właśnie jako 72 osoba do mojej listy osób, które zablokowałem

9368_gold.png

Opublikowano

Najbardziej mnie rozwalają teksty typu "Marihuana nie szkodzi, nie uzależnia, tylko leczy".

Co do tego czy na serio nie szkodzi (a wydaje mi się że tak, chociaż nigdy nie próbowałem, i nie mam zamiaru spróbować, to nie wiem czy szkodzi) to nie wiem, lecz z tego co widzę na świecie to na pewno uzależnia, a ceny wiem że są wysokie, więc czy się opłaca? Nie sądze.

Może nie uzależnia tak że np. jak jej nie zapalisz (nie zaciągniesz czy jak oni tam gadają) to będzie Cię bolała głowa, czy coś, ale czytalem że to działa na tej zasadzie, że to jest uzależnienie "duchowe" czy jakoś tak bo nie wiem jak to nazwać, że mówisz sobie "a muszę zajarać na poprawę humoru".

Mam nadzieję że ogarniecie o co chodzi xD

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Wszystkiemu winne są media, które propagują taki styl życia.Wiadomo, każdy młody człowiek chce być "na czasie" i niestety podąża za różnymi modami zapominając o rzeczach najważniejszych.Sporą rolę mają tutaj także rodzice, którzy naczytają się, wysłuchają pierdyliard amerykańskich, pseudo - naukowców i specjalistów, i potem wychowują swoje dzieci "bezstresowo", które potem nie mają wpojonych żadnych zasad moralnych i są rozwydrzone.Jak dojdzie do tego jeszcze bogactwo, to już w ogóle mamy kawał ścierwa.

Opublikowano

Ale Ty pierdolisz głupoty. Wiem, media są złe, ale nie szukaj tam winowajcy jak go tam nie ma... Sorry, ale wolę podejście mojego ojca, który otwarcie mówi mi, że w moim wieku także pił i palił i nie ma zamiaru mi robić za to jakichś awantur, bo wie jak to jest, sam to przeżył itd. niż jakbym miał słuchać pierdolenia jakie to złe, jakie niebezpieczne itd, skoro sam nie był 'święty' i śmierdziałoby to hipokryzją.

Jak sam mówisz, że są złe, to dlaczego potem piszesz, że to nie ich wina? Wszędzie są gołe dupy, cycki, reklamy alkoholu, papierosów.Co do Twojego ojca, to powinien mieć nauczkę i ustrzec swoje dziecko, czyli Ciebie przed takimi rzeczami.Chociaż, nie wiem po co Ci odpowiadam, bo sądząc po tym co napisałeś, jesteś pierdolonym dzieciakiem bez żadnych zasad.Mam nadzieję, że wyjedziesz do Ameryki albo na Zachód, bo tam najczęściej spierdalają tacy jak ty i już nigdy nie wrócisz do Polski, bo nie chcę, żeby nowe pokolenie Polaków tworzyły rozwydrzone darmozjady, które chcą tylko chlać, ćpać ruchać i dostawać 5000 tysięcy złotych miesięcznie, najlepiej za wyżej wymienione czynności.

Opublikowano

Rozsmieszyles mnie. Wybacz, ale nie jestem z tych ludzi co to pierdola ile wypili itd. Wypije sobie wieczorem piwo, może dwa i to tyle. Co do mediów, masz własny rozum przecież żeby decydować, więc co tere media tu mogą, lol. Z Polski nie mam zamiaru wyjechać, msn zamiar zostać tu na cale życie bo jestem polakiem i tutaj będę żył. Darmozjady powiadasz, tak? Smutek, że cale wakacje chodziłem pracy i pracuje przy komputerze (jest hajs, heh) żeby mieć na te papierosy czy piwo.

Napisałem, że media się jednym z czynników, a nie główną rzeczą, która wpływa na młodzież.Jeżeli masz skończone 18 lat, to zwracam honor, ale nadal nie zgadza się z tym, że "jak każdy to robił, to trzeba to akceptować".

Opublikowano

widze ze zamknalem temat xD

a wy zjeby siedzcie dalej przed komputronem i gnijcie kurwa a ja mniej zdrowia strace rozpracowujac flaszke dziennie niz wy siedzac przed kompem (kregoslup i te sprawy hehe) xD

Za wysoka.

Opublikowano

Chyba za dużo się naczytałaś o tym w internecie.... Agresja po paleniu Ganji, chyba TVN i inne gówno ci mózg wypaliło. Nie wypowiadaj się na temat czegoś o czym nie masz pojęcia.

Bogu dzięki, że Ty jesteś wielce oświecony, doświadczony i możesz się wypowiadać. A od zdania innych się szanownie odczep. :)

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Ech gimbaza to gimbaza wszyscy tylko gadali na jakich to melanżach wczoraj byli, ile wypili itp. a prawda jest taka ze pewnie 2 redsy na lebka i mysla ze sie nej**ali o.O.

W szkole sredniej jest jeszcze gorzej wedlug mnie, jesli nie chodzisz na melanże co tydzien i nie masz fejsbuczka to jestes zwykly ciota i tyle. Juz wole znalesc ciekawe hobby jk np. sport czy cos niz co tydzien chlac po parkach i sie tym jarac.

Niechce wiedziec w jakim swiecie beda zyly moje dzieci ( o ile sie jakiegos dorobie).

Sam mam 18 lat, i jedynie co jak sie spotkam ze starymi znajomymi to se browarka lub 2 wypije. Nie jara mnie jak up pisalem chlanie na umur i sie tym podniecanie... zenada wg mnie jak niektorych histori slucham.

Choc sam czasem niemam umiaru ale to trzeba miec sile woli :D

A tu nie umiesz takiemu co Cie ciotą nazywa wpierd*ola za przeproszeniem spuścić?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Pierdolisz...

Ja jaram kiedy mam ochote i jestem sam w domu i nie szpanuje przed kolegami jak jakiś idiota.Co to za popis że jarasz czy pijesz trzeba być kompletnym pojebańcem.

Masz ochote palisz,pijesz,walisz

Opublikowano
No właśnie wziąĆ się za naukę.

@Edit - Omek - Wtedy Twoje dziecko będzie życiowym nieudacznikiem, wszystko będziesz robił żeby go upilnować ? Wydaję mi się że sam tak masz i po prostu już przeszło z rodziców na Ciebie "muszę go upilnować bo coś zrobi". Dziecko wychowywane w tych warunkach zawsze było poniżane i będzie tak dalej. Niestety takie jest życie.

Mogę robić co chcę, rodzice nigdy mi nic nie narzucali. Powiem ci jedno: mam olej w głowie i nie jestem lekkomyślny. Nigdy nie paliłem, nie piłem i nigdy nie doznałem poniżenia od nikogo. Jeżeli się ma prawdziwych kolegów i koleżanki, to tak właśnie jest. Ogólnie jestem zaszczycany tym, że nawet mnie pochwalono, że nie jestem debilem i nie daję się wciągnąć w bagno pod wpływem kolegów. Powiem, że było to łatwe: Silna wola. Ona potrafi zdziałać cuda ps. nieudacznikiem nikt mnie nie nazwał. Mam znajomych od zayebania, bratnią duszę, i czego tu chcieć więcej ?

Nie jeden pozazdrościłby mi takiego życia :)

No i jestes pizda, twoi koledzy to banda pedalow w rurkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...