Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Signanz

LCPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aashi nie dziw sie jak wchodzisz o 23.30 :D ja widzialem z 10 i to w tym samym czasie , jak cos zapraszam do gildii. ; )

Panowie spotkajmy sie dzisiaj tylko o ktorej godzinie? my z Elpadrino juz gildie mamy. ; >

Ja spaliłem broń, i teraz myśle gdzie wydropić nową :D

Ale po 15 bd w grze, tzn. mogę nawet teraz.

Jbc. piszcie.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

drop kasy niezly exp na dt leci fajnie :) ciekawy serwer do 100 very easy a dalej to juz taki medium bardziej hard :)

w nowym kliencie jest glupie tylko to ze dysku instalacij nie mozna zmienic tylko instaluje na partycij z windowsem na ktorej mam 2 gb wolnego po iinstalacij gry a drugi dysk 800 gb wolne :(

Opublikowano

Ja na 31lv dostałem set na 30 +10. Siedziałem chwilę w Procku, dostałem po dupie delikatnie ale jak narazie odczułem sporą przyjemność z gry. Boję sie narazie ulepszać, bo ja zawsze coś spalę i mi trochę szkoda :D

@Edit

Właśnie dodali 2 nowe upy. Wydaje mi się, czy exp rate został zmiejszony?

Opublikowano

zico pobierz clienta przez mega i bedzie dzialac mialem to samo

aashi dobrze ci sie wydaje o polowe z tego co mi sie wydaje bo wczesniej dostawalem nowych harem za lisa 12 lvl teraz 6 :)

Opublikowano

Nie zagram, dlaczego?

Poziom admina jest tak niski, ze nie potrafi zablokowac handel i magazynowanie pbi i xpb.

Przeciez wystarczy zrobic 4 postacie, usunac 3 i tak w kolko co 24 godziny.

Chyba ze specjalnie to zrobili, Ale watpie.

Ty serwera na Windowsie dwuklikiem włączyć nie umiałeś, bo portów nie dałeś rady odblokować.

Tak, jak na każdym serwerze :)

Szczególnie tak, jak na LCGenericName01.

@topic

Ilu jest Game Masterów w grze? Game Sage jakiś jest?

Opublikowano

Jest jeden Gm Monkey oraz jeden gs podajze... Ale naprawde jak na 1 osobe gm potrafi zdzialac sporo , za jakies 4 dni bede gral normalnie i bedziecie mogli mnie spotkac od godziny 15.00 + ;) Zapraszam do wspolnej gry.

Opublikowano

I znow cos dodali a tym razem Jewel shop , nowe questy i eq na 100 lvl... naprawde duzo tego : D Zapraszam na serwer! warty uwagi na nowo sie rozkreca!!!!!: D

Opublikowano

Również zapraszam, gra się przyjemnie, co jakiś czas gm daje bufki, na serio warto jeśli nie ma nic do roboty ;d

Razem z Runckim jesteśmy w gildii, który jest jej "bosem" chętnie każdego przyjmiemy. Kiedy będzie nas więcej można utworzyć jakiego team speaka ;)

Mamy duże szanse na przejęcie MCS więc waaaaaarto. Wbijajcie
Mój nick : ScaTTerPL

Szef gildii : Runcek

W tej chwili nie ma mnie w grze, ale za jakieś 30minut góra godzina powinienem być ;]

Opublikowano

BIG QUESTION xD ; Free cash? bo czytałem na topofgames że tak... :O ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

BIG QUESTION xD ; Free cash? bo czytałem na topofgames że tak... :O ?

Nie, tam chyba można dostać troche za oddawanie głosów, ale to na pewno nie są jakieś znaczące sumy. Cash jest dość drogi, ale i bez "koxu" da się grać. Jest na tyle dobrze, że takie rzeczy jak pbi, eski pu czy też spb jest u cash shopu, jeśli chcecie, mogę wam zrobić screeny sklepików

Opublikowano

Panowie dostalem bana na postac Runcek , teraz gram na szelme jeszcze nie wiadomo. ; ) jak cos zapraszam.

Opublikowano

radze nie pobierać clienta... bo 3 wirusy mi wykryło m.in. Trojana i Win32 Więc radze nie

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

szczerze Ci coś powiedzieć : 1. Spierdalaj. 2. Mówię prawdę. 3. Ja nie pierdole nawyżej Ty xD

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Panowie, kultury trochę. Po co się wyzywać, nie jesteście w szkole ;)

@Topic. Podnieśli rate ulepszenia. Czasem spada o 1, ale zdecydowanie rzadziej pali. Ostatnio spaliłem cały set, a dziś udało mi się ulepszyć wszystko na +15 bez większych problemów.

Opublikowano

Serwer moze i fajny ale 2 rzeczy zero satysfakcji z gry i przyjemnosci bo za malo ludzi wrecz wcale gralem 3 dni spotkalem 2 osoby tylko 1 byl gs a druga gracz :) odrazu wyprzedze posty ze minalem sie z kism moze w to watpie bo w te 3 dni gralem od okolo 10 do 22 -23 wiec ...

wkoncu po to jestt mmorpg zeby grac z ludzmi a nie z samym soba bo od tego sa produkcje typu kidoms amalur itd czyli zwykle gry rpg :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu się dziwić -.- Patrz ile jest takich samych (praktycznie) serwerów i przybywa coraz więcej -.- Każdy taki sam, na każdym nikogo nie ma, każdy niedługo padnie -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

W sumie, udało mi się zacząć pobierać ( nie wiem czy skończy ) . Tak więc kilka pytań:

1.Jak się expi?

2.Jak z kasą?

3.Coś wyjątkowego jest tutaj?

4.Gra tu ktoś? Bedę potrzebować gildii aby spamować kolejne pytania.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Powiem ci tak jak ja gralem przed nowymi patchami to po 1. expilo sie latwo do 165 na moobkach .. po 2. Leci dosc dobrze w tym item shop 3. Mily stuff i ogolnie 4. Gralem , ale moge wrocic.. ; ]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer na razie jest off.

Hello and Good Day!

Sadly to say, we will close our Gates for about a whole Month.

With this Downtime we will delete everything, all Characters,Guilds, Skills and all other Things.

We are mainly based to restore the Group Leveling and other Things.

If we would keep the Server as it is, would the Server be down forever.

But we said, no we dont want to Stop and we continue our Project.

So thats the last thing we can say, more Informations will follow by time.

The Downtime will start tomorrow at 14:00 PM

We hope we will stay in Contact and wish you all the best!

Till then, we wish you the best!

Thanks for your Support.

Kind Regards,

Signanz LastChaos :)

Jeśli zostałby otworzony na nowo, prosiłbym o PW.

/Zamykam

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...