Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Signanz

LCPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos ze stronka robia... wiec hmmm moze jutro bedzie cos nowego jak cos dam znac.( Nwm ale chyba serwer padl , albo cos naprawiaja.. )

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dobrze wbijamy! Jak cos moj nick Runcki , zakladamy polska gildie i lecimy z koksem. ; ) tak jest nowy klient , wiec pobierajcie.

Opublikowano

To dobrze wbijamy! Jak cos moj nick Runcki , zakladamy polska gildie i lecimy z koksem. ; ) tak jest nowy klient , wiec pobierajcie.

To ja zaraz wbije, i ocenie czy to pierwszy lepszy serw z dupe bugiem itp. e_e

Ch1 nick xNightComing

Opublikowano

To ja zaraz wbije, i ocenie czy to pierwszy lepszy serw z dupe bugiem itp. e_e

Ch1 nick xNightComing

Jak tylko się rozglądniesz tam, to pisz nam tu zaraz swoje spostrzeżenia i pomyślimy nad jakąś gildią czy coś :)

Opublikowano

Ja narazie wejsc nie moge , bo cos mi net muli...

Panowie jak cos ja czekam na ch1. ; ) Nwm nie ogarniam tutaj klas.. bo chyba oslabili szelme ... Wgl tu jakos malo defa jest :D bez stilerow ani rusz... :D i o taki serwer mi chodzilo. :D

I jakimi panowie klasami gracie?

Opublikowano

Niby tak , warto probowac , polecam ten serwer , jak cos ja jestem na ch1 zapraszam to cos ogarniemy razem , gildie czy pomoge na poczatku. ; )

Opublikowano

Padrino dawaj na ch1 i zakladamy gildie : D mamy szanse na grod jesli bedzie nas z kilku z lvlami 170+ :D

Opublikowano

Jak mówicie, że nowy client jest, to spróbuje raz jeszcze pobrać i zobaczymy.

Jak coś to ja prawdopodobnie szelma albo tytan.

Opublikowano

Nowe juno znow dodadza , nowego questa i zredukuja hp i atk u moobkow wiec bedzie lepiej sie expilo. ; )

Opublikowano

Oficjalnie potwierdzam, że serwer działa. Pobrałem z mega, tak jak to kolega @ElPadrino12 radził i śmiga wszystko jak należy. Pobierało mi tylko 4 upy.

Moja postać: Tytan, nick GrubyCzarnyKot.

Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry.

Opublikowano

Aashi nie dziw sie jak wchodzisz o 23.30 :D ja widzialem z 10 i to w tym samym czasie , jak cos zapraszam do gildii. ; )

Panowie spotkajmy sie dzisiaj tylko o ktorej godzinie? my z Elpadrino juz gildie mamy. ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...