Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Signanz

LCPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rates:

EXP x20

SP x60

Drop x15

Gold x15

Affinity x25

Igni x40
(Max Ulepszania nie zdołałem określić jest npc ktory ulepsza do +28 ale czy do tylu ulepsza ? - Nie sprawdzałem :P)

Początkowo dostajemy na 10 lvl :
x2 PBI
x15 Eski Expa
x15 Kamieni niebianskich
x10 Pot ktore lecza 100%hp &MP
+ 5kk

(Quest Z Kostki)

nie ukrywam ze to mi sie bardzo spodobało z tego wzgledu ze nowi gracze czesto mieli problemy z kasa na początku :P

Fajny serwer , stoi od niedawna jakieś kilka dni , sieje tu pustkami jestem tu 1 polakiem na tym serwie :D co chwile trwają prace nad nowymi npc & ulepszeniami
dużo korzystnych bugów :D..

Exp jest dosyć trudny chodzi mi o to iż mało defa coś jest i trudno zeby na wiekszych mobkach nie dednać :P
Serwer Posiada 2 nowe Shopy 2 Kostki NPC Item Shop .
I może coś więcej ? nie odkryłem jeszcze :P

Zachęcam Do Zagrania na tym Serwerze , Chetnie pomoge w razie jakiś problemów

Pozdrawiam !

Strona głowna serwera

http://www.signanzlastchaos.de/

---------------------------------------------------------------

Nick: Polak
Gildia : Polish Guild

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ey nie moge się zarejestrować pisze taki cuś xD:

Wrong: Account-Name: AbCdEF Password: AbC123

Correct: Account-Name: abcdef Password: abc123

Przecież pisze, jak byk, że WRONG ABC, a CORRECT abc.

xD

Opublikowano

hmmmm ile osob jest online? max lvl? napisz cos jeszcze jestem zainteresowany : D

Online to ci powiem ze trudno w miescie kogoś znaleść jak już wspomiałem pustki trochę , expia a co niektorym to sie nawet pisac nie chce lub nie umieją ;_;

Max lvl pewnie 175- Ranking :P nie mam pewnosci :P

Czyj jest to serwer? Bo jeżeli jakiegoś randoma (bez obrazy oczywiście), który padnie po kilku dniach to nie opłaca się czasu tracić. :D

Jakiegoś amerykanca , nie mam pojecia :P

warto wejść na forum i sprawdzić :P przecież to nie boli :D

Opublikowano

rózne np ze mozesz ciagle robic postacie - konta i itemki z 10 lvla ktore sie dostaje na start przekładasz na głowna , sklepy - np zamiast kosztowac rulon expa 17.5kk kosztuje 175k :P no co sie bede rozpisywać , sprawdz sam ;d

Opublikowano

Lol bo na forum stoi i po tym stwierdzasz ze sie utrzyma? oj uwierz mi ze nie , tak samo jak Elite.. Juz sie rozpadl ;) Jesli mowisz ze sa pustki to z kilku osob serwer sie nie utrzyma. ;3

Opublikowano

Dobra gram tylko dlaczego na 10 lvl nic nie dostalem? Grasz jeszcze na tym serwie Polak? Jak tak to dawaj go rozkrecimy zrobimy gildie , przejmiemy grod i bd git. :D

Opublikowano

Zapraszam na ten serwer! jednak jest bardzo fajny! Mily i pomocny gm! Serwer sie rozkreca chociaz jest malo osob! zapraszam do wspolnego grania ;) jak cos Moj nick Runcki Guild HighestLevel ;) Zapraszam serdecznie w razie pytan prosze pisac na pw ! :D

Opublikowano

Przecież pisze, jak byk, że WRONG ABC, a CORRECT abc.

xD

Ja nie wiem co jest nie tak wszystko pisze z małej litery a i tak pisze że źle to robie. ktoś może wie? jak sie zarejestrować ? skoro i z dużej źle i zle tez z małej

Ja nie wiem co jest nie tak wszystko pisze z małej litery a i tak pisze że źle to robie. ktoś może wie? jak sie zarejestrować ? skoro i z dużej źle i zle tez z małej

Ok mam to u nich jest bład mimo że piszą o korekte i tak rejestracja jest udana można sie logować

Opublikowano

Mam problem pobrałam gre ale gdy chce ja odpalić pokazuje mi info że nie można połaczyć się z serwerem" cannot connect to server" , i nie ładuje jej , o co chodzi na każdy jeden lc jaki sciągam jest to samo. POMOCY

Opublikowano

Mam problem pobrałam gre ale gdy chce ja odpalić pokazuje mi info że nie można połaczyć się z serwerem" cannot connect to server" , i nie ładuje jej , o co chodzi na każdy jeden lc jaki sciągam jest to samo. POMOCY

internet ci nielonczy

Opublikowano

Kur.. xD nie widze odp. na moje pytanie ; Free cash czy za pieniądze a jak za kase to tani czy drogi ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Hmm mozna glosowac... ale to 1000 glosow = 250 cash cos takiego.. ja juz nei gram usuneli mi szelma 140 lvl ; >

Dobra powracam na serwer jak cos zapraszam piszcie na pw do Runcki!!! dodali npc z coverami ; ) zrobili restart serwera wiec :D

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na ten serwer! Gm jest po prostu cudowny ,a i jeszcze bd zwiekszona prawdopodobnie raty..! dodane nie dawno npc z coverami ! Naprawde zapraszam na ten serwer warty uwagi! i szybko sie nie rozpadnie! <3 raty to exp 50 sp 40 drop 25 gold 25 ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...