Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Signanz

LCPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer nie dziala czy jak pobralem clienta zainstalowalem i po spatchowaniu jak uruchamiam czarne okno lc i send error

ma ktos pomysl jak to naprawic

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala na 100% sprobuj zainstalowac na nowo , a jesli to nie pomoze to bd musial pobrac na nowo klienta.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na ten serwer! Gm jest po prostu cudowny ,a i jeszcze bd zwiekszona prawdopodobnie raty..! dodane nie dawno npc z coverami ! Naprawde zapraszam na ten serwer warty uwagi! i szybko sie nie rozpadnie! <3 raty to exp 50 sp 40 drop 25 gold 25 ; )

Co zrobił specjalnego, że jest cudowny? :)

Opublikowano

porazka client z 3 serwerow sciagany i z 3 nie odpala po spatchowaniu a direct download staje przy 17 mb

serw moze i jest fajny nie wiem nie gralem ale strona porazka

Opublikowano

Co zrobił specjalnego, że jest cudowny? :)

Moim zdaniem nie, wbiłem, pograłem, wylogowałem się. Serwer niczym szczególnym się nie wyróżnia.

Opublikowano

Pograles kiedy? Po czym uwazasz tak? Bo pograles chwile? -.- Kuzwa Gm robi co moze poprosisz cos od niego i on postara sie pomoc.. Dodaje ciagle cos nowego... Wiec przestan pierdzielic ze ten serwer jest jak kazdy inny.. bo kuzwa nawet nie wbiles 50 lvlu.. Gra jest trudna.. cos jak kiedys na 777.. sam mam 130 lvl i jak narazie stoje.. bo jest trudno -.-

Opublikowano

Nie zagram, dlaczego?

Poziom admina jest tak niski, ze nie potrafi zablokowac handel i magazynowanie pbi i xpb.

Przeciez wystarczy zrobic 4 postacie, usunac 3 i tak w kolko co 24 godziny.

Chyba ze specjalnie to zrobili, Ale watpie.

Opublikowano

A moze on o niczym nie wie? zaraz do niego napisze i powiem zeby to usunal.. chociaz dla graczy bd trudniej ...

Opublikowano

download ciekawy jest direct nie dziala

Bizio ciekawe jest to co piszesz ciekaw jestem jak wbiles skoro directed download nie dziala (instalka ma 190kb) a z hostow po spatchowaniu send error wywala z miejsca po nacisnieciu start

Opublikowano

Hmmm oni ze wszystkim cos robia , widac ze sa nowi : D ale ogarniaja po woli teraz znow dodadza questa na eq 95-97+12 , heaven stony w shopie i nowe costiumy :) Jesli jest dalej problem z pobieraniem postaram sie znow popisac o tym z gm.

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z ulepszeniami? I z zarabianiem?

Spróbuję dzisiaj pobrać i (o ile uda się uruchomić) pogram chwilę.

Opublikowano

A wiec tak z ulepszeniami narazie obaczilem heaven stony ( nie pala chyba zostaly zwiekszona raty jedynie odejmuja i nie wchodza ) Gold? w tombie na skrzekach w 1 h mozesz wyfarmic 100kk-1kkk ( podaje z mojego przykladu ile udalo mi sie dropnac). Asshi a na Holy juz nie grasz?

Opublikowano

Gram na Holy, tylko mnie męczy ciągłe expienie ;) Dzisiaj będę online.

@Topic

Przykro mi, ale nie udało się uruchomić. Sytuacja taka sama jak u kolegów wyżej - gra pobrana, zainstalowana, zaktualizowana, po wciśnięciu 'start' wyskakuje komunikat o błędzie.

Opublikowano

przez mc jest zero reakcij a raczej blad ze z tego miejsca odpalone byc nie moze na moje oko moze patch cos bo nie wiem jak wam ale mi sciagnelo patche wszystkie ale niektorych nie wypakowalo :)

chyba ze halucyny mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...