Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exilius

Tharel.

Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?

• Tak.
      66
    • Nie.
      26
    • Nie wiem.
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start Serwera - 13 września 2013.

Godzina 18:00 - zapraszamy wszystkich graczy.

//Edycja - Dodano dwa brakujące screenshoty Weryfikacyjne z serwera dla MPCForum.

Opublikowano

Jeżeli na serverze bedzie z 200 graczY + to zagram na 1000 %

Prezentuję sie w miarę dobrze ,więc mozna zaryzykowac ;d

200? :D Liczyłbym na więcej. :)

Opublikowano

Patrze co to za fajny serwer patrząc na początkową część prezentacji, a tu trochę dalej ... jebz z dzidy xenox v3

Nie polecam, bo za dużo odsłon pod tymi plikami !

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Patrze co to za fajny serwer patrząc na początkową część prezentacji, a tu trochę dalej ... jebz z dzidy xenox v3

Po jakiego chuja ty to piszesz jeszcze raz? Już kilka razy to pisałeś stary.... jebnij się w czoło.

@aw

Przypominam, że start serwera już w ten piątek o 18. :)

Opublikowano

Napisałeś tego posta tak, jakbyś widział pierwszy raz tą prezentację. To już chyba twój czwarty negatywny post w tym temacie...

e2TT2Na.png

Opublikowano

Serwer jest zajebisty tak jak Nostidla.pl i zapraszam na serwer bo Administracja jest zajebista i wql serwery które robią są zajebiste czyli drugi ich serwer ;D

Opublikowano

Będzie osobny ts Nostidla.pl i Exilius? Wolałbym osobny. ułatwiło by nam to sporo. Lub jakieś osobne duże działy.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Napisałeś tego posta tak, jakbyś widział pierwszy raz tą prezentację. To już chyba twój czwarty negatywny post w tym temacie...

Wiem nabijam posty po prostu xD

Nie no tak serio ciągle tak myślę żenują mnie już podróby xenox ...

Ale zapewne znając mnie i tak wbije ; ) Zrobię to dla ZabQ polać mu smoczemonety

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Ale zapewne znając mnie i tak wbije ; ) Zrobię to dla ZabQ polać mu smoczemonety

Gościu, najpierw piszesz, że serwer chujowy, xenox v3, a teraz mówisz, że wbijesz...

Lepiej nie wbijaj...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Gościu, najpierw piszesz, że serwer chujowy, xenox v3, a teraz mówisz, że wbijesz...

Lepiej nie wbijaj...

Niezły z ciebie polonista ; ) Zacznij czytać ze zrozumieniem od przed ostatniego posta napisanego tutaj !

Piszę, że jest chujowo, że xenox v3, ale coś trzeba robić, bo nie tylko mi się nudzi ...

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Ja chyba zagram, serwer typowy 4fun, a na takich dawno nie grałem. Ogólnie koncepcja mi się bardzo podoba, a niektórzy nie rozumieją czym różni się system ulepszeń od plików serwerowych.

AW

Gdzie dropne miecz na 5lvl?

Opublikowano

Wystarczy jeden koment jak ci się podoba serwer po przeczytaniu/zobaczeniu zapowiedzi ^^ .

e2TT2Na.png

Opublikowano

Będziesz moim mentorem jak dodacie na multiupload.nl ;d

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Będziesz moim mentorem jak dodacie na multiupload.nl ;d

będzie ale dopiero jutro na noc zostawię i wrzucę na 2 inne hostingi

Opublikowano

To jest gotowiec, zostało dodane kilka poprawek .

Spierdalaj.

Jutro pojawią się kolejne mirrory do clienta! :) Strona max. do czwartku powinna być dostępna! :)

Opublikowano

Spierdalaj.

Jutro pojawią się kolejne mirrory do clienta! :) Strona max. do czwartku powinna być dostępna! :)

Ale bez spierdalania, to jest ledwo co edytowany gotowiec ale Wy pierwsi wpadliscie na zmiane kd z elit i 9/10 na maks +5 za co ogromny plus.

I do tego dwa razy większy minus za to, ze trzeba czytac ksiazki na skille, ktore sa u npc. Rozumiem, jakbysmy musieli wbijac skille do G1 z dropu ale nie, do G1 ksiazkami u handlarza zamiast np. gdy wbija na M to odrazu G,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...