Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exilius

Tharel.

Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?

• Tak.
      66
    • Nie.
      26
    • Nie wiem.
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Zagram ! Totalne Dno ! Dlaczego ?

Prawie full RykoX do tego te ohydne ulepszacze te zwoje z xenoxa + zbroje z painta . Aż nie dobrze mi sie robi na ich widok .

Ale to tylko moje zdanie :>

exoduus.png

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet jeżeli to nie pliki rykoxa to system ulepszeń jest żywcem z nich wzięty. Broni i zbroi jest o wiele za dużo mogliście zrobić mniej broni, ale tak jak jest ze stalkami tzn +0 od 66 a +9 od 70. Wydaje mi się że to by było o wiele lepsze rozwiązanie nisz srać brońmi co 5 lv.

Opublikowano

Up 2x Up nic nie zmienią bo po co? Napisza że system jest dobry i chuj bo im się podoba xddd

Tu nie chodzi o zbroje czy bronie tylko o całe pliki/ Przecież al to samo co na rykoxie!!!!!!!

Prawda taka że im się nie chce nic zmieniać bo lepiej zarabiać kase.

Rozumiem że chcecie zarobić i prawidłowo ale nie kurwa na gotowcu :>

Opublikowano

Up 2x Up nic nie zmienią bo po co? Napisza że system jest dobry i chuj bo im się podoba xddd

Tu nie chodzi o zbroje czy bronie tylko o całe pliki/ Przecież al to samo co na rykoxie!!!!!!!

Prawda taka że im się nie chce nic zmieniać bo lepiej zarabiać kase.

Rozumiem że chcecie zarobić i prawidłowo ale nie kurwa na gotowcu :>

Skoro się nie podoba i nie będziesz grać to po co nadal tutaj piszesz?
Opublikowano

Skoro się nie podoba i nie będziesz grać to po co nadal tutaj piszesz?

Misja społeczna hahahahhahahah <BEKA>

Żebyście nie zrobili ludzi w chuja bo ekipe EnterGEjmes każdy znaa... Do tego te gotowce.

Opublikowano

Dajcie Spokój ....

Serwerów Easy jest w Brud ...

A to wszystko jak na Xenoxie... Bardzo duzo Broni , zbr ...

A ulepkach to już nie wspomnę ...

Identyczny Xenox.

Ale cóż nie zostaje mi nic innego jak życzyć wam powodzenia.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Paint paint paint paint i jeszcze raz paint...

Zmiencie system ulepszen to zawitam na serwerze, z pewnoscia nie tylko ja..

Bo serwer na gotowcach postawic potrafi nie jeden...

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

System ulepszen Jest bardzo dobry,najwyzej usuncie kilka bronie a reszte zostawcie. Usuncie rowniez kd Magi (Te co daja na magie nie PE) Chyba ze juz usuneliscie z pliczkow rykox-a.Serwer gorąco polecam,a i jeszcze jedno Kiedy start?

Opublikowano

Start tak jak pisze w zapowiedzi 6 września. Co do systemu ulepszeń ujmę parę zbroi ew. kilka broni... :) + odświeżę grafikę w zapowiedzi, ale to jak pisałem wyżej jutro/pojutrze.

Opublikowano

Dlaczego wszyscy serwer "easy" kojarzą z milionem hp, milionem dmg i tylko pvp.

Bonusy są ostro przemajstrowane i niedostosowane, system ulepszeń (tak widziałem posta wyżej) to porażka, która jest na co drugim serwerze, 100% na ulepszenie - na cholerę?, 20 na ludzi, a zbroja ma 700k hp + bonusy po 25k hp, najs, pvp nie będzie na jednego skilla tylko na 5 minut ciągłego napierdalania się.

Szczerze mówiąc to (jak narazie) podoba mi się tylko to, że będzie jakaś reklama + jest większa pewność, że nie padnie.

Propozycje:

Mniejsze bonusy (głównie na hp).

MNIEJ broni i zbroi. (myślę, że 1 na 20 lvli by wystarczyła)

Zmniejszenie szansy na ulepszenie z 100% na 50-70%.

Niczym nie przyciąga ten serwer.

Opublikowano

7JOtuJk.png

Skorzystaj z naszego innowacyjnego licznika do startu serwera!
Niedługo będzie na stronie głównej!
Możesz subskrybować stronę poprzez wpisanie swojego adresu e-mail.
Dzień oraz godzinę przed startem dostaniesz powiadomienie na twoją skrzynkę.

Opublikowano

Serwer nic specjalnego + duży minus odstrasza ten system ulepszeń WTF 18x ulepszeń łuku......to co te ulepszenia co 10-15 lv bez sensu

Opublikowano

7JOtuJk.png

Skorzystaj z naszego innowacyjnego licznika do startu serwera!

Niedługo będzie na stronie głównej!

Możesz subskrybować stronę poprzez wpisanie swojego adresu e-mail.

Dzień oraz godzinę przed startem dostaniesz powiadomienie na twoją skrzynkę.

OJAPIERDOLE!!!!!!!!! pOkerFace!!!!!!!!!!!!!!

Zamiast zmieniac, dodawać etc to robicie jakieś gówno bez sensowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie teraz robicie dobrego isa na stronie................ Poyebało was totalnie.

Jakieś zjebane liczniki jakby to było odliczanie do końca świata. No masakra co się dzieje!

Ewenement na polskiej scenie serwerów metin2:

Spotkacie częste aktualizację i wszystkie:

GOTOWCE

GOTOWCE

GOTOWCE

GOTOWCE

Aktualizację będą wprowadzane tylko gdy ktoś udostępni jakiegoś GOTOWCA na mpc. Zapraszamy!

Opublikowano

ujmorka - co za parapet... masz życie oprócz mpc i metin2? bo jak wchodze o 3.35 patrze w temat i zaspamione Twoimi postami przez cały dzień ;p idź lepiej poszukaj kolegów albo dziewczyny, chociaż taki parapet może mieć z tym kłopot... ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ujmorka - co za parapet... masz życie oprócz mpc i metin2? bo jak wchodze o 3.35 patrze w temat i zaspamione Twoimi postami przez cały dzień ;p idź lepiej poszukaj kolegów albo dziewczyny, chociaż taki parapet może mieć z tym kłopot... ;)

i na uj się dusisz?

Wolny kraj, każdy robi co chce. To już kurw* przy jeba*** komputerze nie można posiedzieć?

Tak się składa że koleś ma dużo racji, i to chyba dobrze że sie udziela. A ty skoro bronisz sobie tak tego serwera to broń, tylko żeby ci kutas nie oklapł jak będzie tam grało 10 ludzi z powodu bugów i niedociągnięć.

Każdy ma swoje zdanie, nie czepiaj się tak..

Opublikowano

4 Lata na privach i 3 na MPC , nauczyły mnie zeby nie brać juz na poważnie prezentacji lub zapowiedzi . Administracja jak kazda musi zarobić a na 4funie ? Spodziewajcie sie duzej ilosci itemow . Ale mi to nie przeszkadza , gram 4fun i mam wieksza zabawa gdy zabije Is'owca . Widząc co sie teraz dzieje , potrzeba dobrego 4fun'a . W mojej opini e 19 zbroi i 19 broni bardzo odstrasza . Pomyślcie o tym na poważnie . Nostilda stoi i za to duzy + . Jednak nie osiądź na laurach i podopieszczaj server.

Jezeli na start niebd wiekszych bugów i resetow To macie zapewnioną liczbe graczy wieksza o połowe .

Powodzenia Pozdrawiam :) I Zagram .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...