Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exilius

Tharel.

Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?

• Tak.
      66
    • Nie.
      26
    • Nie wiem.
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz będzie client na mega.co.nz :)

Przypominam o działającym forum.
xxx

e2TT2Na.png

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale bez spierdalania, to jest ledwo co edytowany gotowiec ale Wy pierwsi wpadliscie na zmiane kd z elit i 9/10 na maks +5 za co ogromny plus.

I do tego dwa razy większy minus za to, ze trzeba czytac ksiazki na skille, ktore sa u npc. Rozumiem, jakbysmy musieli wbijac skille do G1 z dropu ale nie, do G1 ksiazkami u handlarza zamiast np. gdy wbija na M to odrazu G,

Co prawda to prawda ale wszelkie hejty proszę zachować dla siebie a nie spamować mi w temacie.

+ co do tematu z KU, zostały zmienione wymagania 55 książek na 10, dlatego, żeby nie trzeba było tak dużo klikać tylko "raz dwa" i mieć skill na G1. :)

Opublikowano

Mandarynki kochają tego typu serwery, Jinno jest nasze.

Fajnie ,że ilość ku do czytania została zmniejszona.

Gdyby ktoś miał jakieś pytania co do serwera, zapraszam na ts na którym również prowadzimy rekrutacje do gildii.

Jest to nasz prywatny ts więc nie będzie żadnych problemów. Nie jest to żadna reklama lecz chęć integracji graczy z serwera.

xxx >> Zapraszam gorąco.

Argentus.pl Limuzyna 250 lv Smok (full eq - sprzedam)

Atharos.pl Limuzyna 240 lv WP ( full eq - sprzedam )

ManerisMt2.pl Limuzyna 200 lv Body ( full eq - sprzedam )

Opublikowano

Ale bez spierdalania, to jest ledwo co edytowany gotowiec ale Wy pierwsi wpadliscie na zmiane kd z elit i 9/10 na maks +5 za co ogromny plus.

I do tego dwa razy większy minus za to, ze trzeba czytac ksiazki na skille, ktore sa u npc. Rozumiem, jakbysmy musieli wbijac skille do G1 z dropu ale nie, do G1 ksiazkami u handlarza zamiast np. gdy wbija na M to odrazu G,

dokladnie + w *uj zbroi, broni z painta

SYF!

Opublikowano

@UP W paincie to może ty byleś robiony jeśli masz zamiar tylko spamować to możesz już spadać

btw. Strona najprawdopodobniej będzie dostępna już jutro

Specjalista
Opublikowano

Pliki Rykoxa czy niesmialego ??

Bo po broniach ulepszaczach biżuterii stwierdzam że Rykoxa :D

Nie zagram na serwerze. Mimo że dużo fajnych nowości jest,zniechęciły mnie zbroje.bronie,ulepszacze i biżuteria :(

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Pliki Rykoxa czy niesmialego ??

Bo po broniach ulepszaczach biżuterii stwierdzam że Rykoxa :D

Nie zagram na serwerze. Mimo że dużo fajnych nowości jest,zniechęciły mnie zbroje.bronie,ulepszacze i biżuteria :(

Wiesz co ,jeśli masz pisać hejty to wgl opuść ten temat i szukaj sobie innego serwa który ci przypada do gustu .Ludzie wy nie możecie pojąć ,że to serwer Easy/PvP i ten typ serwerów jest po to aby się nam nie nudziło i cała fabuła gry polegała na Zabawie( PvP ,wojny etc.)

Co chcecie po 5 broni, zbroi i potem byłaby nuda .

Pytania do Teamu jak i propozycje .

1.Czy jest 6/7 bon ,jak tak to gdzie można zdobyć .

2.Skąd bronie 75 :D

3.Co z pd ? czy będzie można je zdobyć czy wgl ich nie będzie .

Propozycje :

1 . Skoro jest to serwer Easy/PvP można dodać arene walk ,że każdy w tym miejscu ma aktywowana opcję pvp i biję każdego kto znajduję się na owej arenie .

2 .Dodać pety .(bo nie zauważyłem )

Opublikowano

Wiesz co ,jeśli masz pisać hejty to wgl opuść ten temat i szukaj sobie innego serwa który ci przypada do gustu .Ludzie wy nie możecie pojąć ,że to serwer Easy/PvP i ten typ serwerów jest po to aby się nam nie nudziło i cała fabuła gry polegała na Zabawie( PvP ,wojny etc.)

Pytania do Teamu jak i propozycje .

1.Czy jest 6/7 bon ,jak tak to gdzie można zdobyć .

2.Skąd bronie 75 :D

3.Co z pd ? czy będzie można je zdobyć czy wgl ich nie będzie .

Propozycje :

1 . Skoro jest to serwer Easy/PvP można dodać arene walk ,że każdy w tym miejscu ma aktywowana opcję pvp i biję każdego kto znajduję się na owej arenie .

2 .Dodać pety .(bo nie zauważyłem )

1. Nie ma 6/7 bonusów.

2. Bronie 75 z metinów 85/90

3. Pierścieni nie będzie, exp jest bardzo łatwy.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Ok zrozumiałem :D D: apropo dodacie lauchera dla słabszych łącz ? Nie każdy może pobrać clienta . A tak każdy kto przejrzy temat może sciągnąć lauchera jak się spodoba to clienta ściągną . Pozdrawiam .

Opublikowano

Przed startem serwera zostaną udostępnione dwa małe pliki dzięki którym będzie można wejść do gry. :)

e2TT2Na.png

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie ale nie zagram , ponieważ jest badziewny system ulepszeń (gotowiec) i tak samo ulepki gdyby ci się chociaż trochę chciało popracować na serwie to byś zrobił lepszy NOWY system ulepszeń a nie gotowy z 9999 tyś gówna , za pewne szybko będzie off.

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie ale nie zagram , ponieważ jest badziewny system ulepszeń (gotowiec) i tak samo ulepki gdyby ci się chociaż trochę chciało popracować na serwie to byś zrobił lepszy NOWY system ulepszeń a nie gotowy z 9999 tyś gówna , za pewne szybko będzie off.

Ludzie, ja was nie rozumiem... Po jaki za przeproszeniem chuj, robić nowy system ulepszeń, skoro ten jest bardzo dobry...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ludzie, ja was nie rozumiem... Po jaki za przeproszeniem chuj, robić nowy system ulepszeń, skoro ten jest bardzo dobry...

każdy lubi co innego najlepiej to olać i tyle ;)

Komu sie podoba zagra komu nie pójdzie na co innego

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli stwierdzasz że to hejt to mam dla Ciebie proste i łatwe zadanie, niżej opisze Ci co masz zrobi.

1) Jak widzisz w prawym górnym rogu masz 3 prostokąciki naciśnij ten 3 (czerowny) .

Gotowe pliki są dobre na serwer Hamachi !

Nie Hejtuje tylko Mówię to co widzę,każdy może mieć swoją opinie.

Bronie by migli dodać nowe jakieś a nie te starocie,mogą dodać po 15 nowych,co ciężko znaleść na mpc czy tam gdzie indziej jakieś nowe bronie jest tego w choj.

@ Takie jeszcze jedno pytanie bo może nie doczytałem,jest tu takie kd jak -kd magi - kd luda czy coś w stylu tylu ;)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli stwierdzasz że to hejt to mam dla Ciebie proste i łatwe zadanie, niżej opisze Ci co masz zrobi.

1) Jak widzisz w prawym górnym rogu masz 3 prostokąciki naciśnij ten 3 (czerowny) .

Gotowe pliki są dobre na serwer Hamachi !

Nie Hejtuje tylko Mówię to co widzę,każdy może mieć swoją opinie.

Bronie by migli dodać nowe jakieś a nie te starocie,mogą dodać po 15 nowych,co ciężko znaleść na mpc czy tam gdzie indziej jakieś nowe bronie jest tego w choj.

@ Takie jeszcze jedno pytanie bo może nie doczytałem,jest tu takie kd jak -kd magi - kd luda czy coś w stylu tylu ;)

Nie nie ma kd luda i kd magi ;)

Opublikowano

Drugi link do pobrania clienta serwera Exilius.pl

Oto 2 kolejne MIrrory Clienta :) :

http://www.multiupload.nl/Q048JQ18BH

http://www.speedyshare.com/Uqr9V/Exilius.pl.zip

Jednocześnie zapraszam do Lajkowania naszage Facebooka : https://www.facebook.com/ExiliusPL:

linki w code

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

ZabQ będzie w teamie?

Jakoś źle mi się na patrzy na serwer na którym administrator uważa, że większy def nie podwyższa przeszywek (silne).

Taką wiedze ma byle Janek Kowalski z PLa.

Pozdrawiam.

Opublikowano

I teraz mam dylemat, gdzie grać ... i gdzie nagrywać serie ... Wejde na start i zobaczymy co z tego będzie ;)

:O Meneger nawet zawitał ^^ Dobrze, gdybyś jednak ten serwer zareklamował, bo Dreikon jest już ładnie zareklamowany.

Zobaczymy na starcie, jeśli nie będzie żadnych problemów typu lagi, wyrzucanie itp. To na pewno będę tutaj grał : 3

ZabQ będzie w teamie?

Jakoś źle mi się na patrzy na serwer na którym administrator uważa, że większy def nie podwyższa przeszywek (silne).

Taką wiedze ma byle Janek Kowalski z PLa.

Pozdrawiam.

Może mają wyłączoną przeszywkę dla moobów na tych mapach? (tak, da się to zrobić)

@top

Może nie doczytałem, ale czy są max. rosy?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...