Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exilius

Tharel.

Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?

• Tak.
      66
    • Nie.
      26
    • Nie wiem.
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZabQ wogóle będzie jakiś mini laucher do 10 mega ? aby wejść na serwer ?

Tak jak pisałem wcześniej, kilka godzin przed startem będą udostępnione dwa małe pliki, dzięki którym będzie można wejść na serwer. ;)

Tylko nie rozumiem o co chodzi z "launcher do 10 mega", jak napisałeś @Nutka.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Niestety nie zawitam a z powodu takiego że serwer jest postawiony na plikach RyKoX czyli inaczej gotowiec ;/ Liczyłem na coś lepszego.

Wy chyba naprawdę nie wiecie co to jest "GOTOWIEC"...

Są to pliki gotowe do odpalenia dla osób które nie potrafią nic edytować i nawet zmieniać nazwę serwera.

Tharel wszystko optymalnie zrobił do każdego levela, drop, ulepszacze przedmiotów itd.

Naprawione też zostało sporo błędów na serwerze.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, kilka godzin przed startem będą udostępnione dwa małe pliki, dzięki którym będzie można wejść na serwer. ;)

Tylko nie rozumiem o co chodzi z "launcher do 10 mega", jak napisałeś @Nutka.

Te dwa pliki będzie trzeba wgrac do clienta Exilusa ?? czy te pliki będą tak jak laucher ,żeby można wejsc bez clenta.

Opublikowano

Te dwa pliki będzie trzeba wgrac do clienta Exilusa ?? czy te pliki będą tak jak laucher ,żeby można wejsc bez clenta.

te pliki będą do clienta żeby serwer działał poprawnie :)

Opublikowano

te pliki będą do clienta żeby serwer działał poprawnie :)

a nie możecie zrobić launchera ? rooty,locale,index,metin2client.bin ,uiloading.eix, uiloading.epk Te pliki możesz wrzucić i bd gotowy launcher .

Opublikowano

Przypominam. Dziś godzina 18:00 wielkie otwarcie serwera Exilius.pl !

Aktywna strona:

http://exilius.pl/

Aktywne forum:

http://forum.exilius.pl/

Prosimy nie tworzyć jeszcze kont na stronie głównej, gdyż zostaną one skasowane.

Wszystko pięknie ładnie ,ale mam prośbę mógłbyś udostępnić launchera mianowicie pliki : root.epk ,root.eix ,(locale całe ) index,metin2client.bin ,uiloading.eix, uiloading.epk Te pliki możesz wrzucić i bd gotowy launcher . Zależy mi na tym bo serwer wygląda miodzio ,a limit dopiero mam w niedziele i chcialłbym zacząć w tym samym momencie kiedy start Officialny . Przydałby się dla osób ze słabszym łaczem ..

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie ,ale mam prośbę mógłbyś udostępnić launchera mianowicie pliki : root.epk ,root.eix ,(locale całe ) index,metin2client.bin ,uiloading.eix, uiloading.epk Te pliki możesz wrzucić i bd gotowy launcher . Zależy mi na tym bo serwer wygląda miodzio ,a limit dopiero mam w niedziele i chcialłbym zacząć w tym samym momencie kiedy start Officialny . Przydałby się dla osób ze słabszym łaczem ..

Sluchaj moze i ktos by ci podał tylko to nie ma sensu jest strasznie duzo nowych ikonek itp i prawie nic nie bedzie widział :)

Opublikowano

Sluchaj moze i ktos by ci podał tylko to nie ma sensu jest strasznie duzo nowych ikonek itp i prawie nic nie bedzie widział :)

ZabQ wiem wiem :D dlatego mam podobny client i potrzebne mi są pliki które wymieniłem wyżej :) Byłbyś łaskawy i wrzuciłbyś je mi teraz ? bo chce zdąrzyć przed startem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...