Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exilius

Tharel.

Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Exilius.pl?

• Tak.
      66
    • Nie.
      26
    • Nie wiem.
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh nic nie rozumiesz ale się nie dziwię skoro masz wyjebane.

Jeżeli ktoś wgrywa gotowce to oznacza że serwer jest dnem i tylko dla zarobku bo co potem dodacie? Kolejnego gotowca który się pojawi?

Gratulację. Takich serwerów jest z 20 albo więcej na rynku.

Uwielbiam hejterów...

Rusz głową najpierw...

Każdy kto robi od nowa all ma z bugami. Ten system jest z epvp z draconsmt2.de czyli jest odpowiednio dostosowany i pozbawiony błędów.

Gdyby poprzestawiał te bronie w kolejności to byłoby dobrze dla Ciebie czy jak? Chyba, że Ci sie grafika broni nie podoba i oczekujesz zmiany grafiki to jeszcze rozumiem bo każdy ma inny gust.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System jest dobry bo na pewno nikomu nie będzie sie nudziło:)

System jest dobry bo na pewno nikomu nie będzie sie nudziło:)

Myślisz że komuś będzie się podobał gotowiec? no chyba nie bo to świadczy o administracji serwera ( kasa się liczy )

Jeszcze pewnie y mu ten serwer stawiacie to juz wgl. Azmal srazmal tak samo skończył bo kłamałeś i będziesz to robił licząc kase na koncie.

A weź człowieku robisz ludzi chuja i tyle ci powiem. Spójrz na prawdziwe serwery typu:

ravia

imetin

virtual

ktore stoją lata a nie twoje padaki które padają a ty tłumaczysz się:

NA serwerze uszkodzeniu uległa baza danych i z niewiadomych przyczyn ciągle się crashowała i traciliście itemki + wywalało serwer...

Do wczoraj wydawało Nam się, że to naprawimy ale nie udało się..

Bardzo nam głupio a w sumie mi, że tak wyszło i jedyne co moge zrobić to Was przeprosić oraz coś zaproponować.

Człowieku co ma wygląd broni do gotowca? Ty jesteś upośledzony nawet nie wiesz co ja piszę bo tego nie rozumiesz.

idź kłamać ludzi że baza ci padła i nie wiesz jak naprawić. Prawda taka hajz ci się nie zgadzał i musiałeś zamknąć.

Tylko nie wiesz tego że wystarczyło napisać że nie starcza ci na opłacenie serwera i byłoby ok.

A ty śmieciu kłamiesz ludzi, takich jak ty się powinno potępiać (kłamców złodziejów oszustów)

Opublikowano

Uwielbiam hejterów...

Rusz głową najpierw...

Każdy kto robi od nowa all ma z bugami. Ten system jest z epvp z draconsmt2.de czyli jest odpowiednio dostosowany i pozbawiony błędów.

Gdyby poprzestawiał te bronie w kolejności to byłoby dobrze dla Ciebie czy jak? Chyba, że Ci sie grafika broni nie podoba i oczekujesz zmiany grafiki to jeszcze rozumiem bo każdy ma inny gust.

haha co? Przecież gotowiec rykoxa ma od zajebania bugów.... Nic z tego nie będzie :)

Opublikowano

Myślisz że komuś będzie się podobał gotowiec? no chyba nie bo to świadczy o administracji serwera ( kasa się liczy )

Jeszcze pewnie y mu ten serwer stawiacie to juz wgl. Azmal srazmal tak samo skończył bo kłamałeś i będziesz to robił licząc kase na koncie.

A weź człowieku robisz ludzi chuja i tyle ci powiem. Spójrz na prawdziwe serwery typu:

ravia

imetin

virtual

ktore stoją lata a nie twoje padaki które padają a ty tłumaczysz się:

NA serwerze uszkodzeniu uległa baza danych i z niewiadomych przyczyn ciągle się crashowała i traciliście itemki + wywalało serwer...

Do wczoraj wydawało Nam się, że to naprawimy ale nie udało się..

Bardzo nam głupio a w sumie mi, że tak wyszło i jedyne co moge zrobić to Was przeprosić oraz coś zaproponować.

Kasa, a na start był wyłączony IS, aby każdy był równy. Mówię tutaj o Azmalu... :)

@UP

Serwer nie jest na gotowcach rykoxa, tylko zostały wzięte z tego niektóre rzeczy m.in. System Ulepszeń.

@edit

Czekam na twoje 20 serwerów ujmorka. :)

Opublikowano

1. to nie jest gotowiec tylko system ulepszeń.

2. imetin

virtual

Właśnie.., spójrz na te serwery... jakie bronie mają? Te same... Virtual ma te same bronie, imetin ma te same itd... wiec podaj lepszy przykład:)

EDIT:

Dobra... tracę czas na "parapety" na mpc;p mój ostatni post a w sumie spam:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kasa, a na start był wyłączony IS, aby każdy był równy. Mówię tutaj o Azmalu... :)

@UP

Serwer nie jest na gotowcach rykoxa, tylko zostały wzięte z tego niektóre rzeczy m.in. System Ulepszeń.

system ulepszen, wierzchowce, handlarze, mapy.... :)

to w 80% rykox z przerobionym klientem i nowymi questami :)

Opublikowano

Mapy są nowe.

Ale te moby na nich? Przecież to oko w oko to samo.

Z resztą chyba kilka mapek się powtarza, to że dodaliście tam jakąś doline gnomów nic nie zmienia :P

Dobra, nie ważne. Ogólnie lipa że się nie postaraliście, ale życzę powodzenia.

Jeśli wyjdzie coś w stylu "Argentusa" może nie będzie tak tragicznie ;)

Opublikowano

Po co te kłótnie ;o wazne żeby sie fajnie gralo ;]

/gram caly czas na nostidlii (Wg mnie najlepszym serwerze hard w tym roku) i wbiję na exiliusa oczywiscie :D

Opublikowano

Z resztą chyba kilka mapek się powtarza, to że dodaliście tam jakąś doline gnomów nic nie zmienia :P

Już się uspokój bo nic nie wnosisz oprócz spamu. :)

Opublikowano

Racja głupie pierdzielenie. te mapy są na większości serwerów ale nie oto chodzi.

Chodzi o gotowce to oznacza że serwer jest dnem bo w ich punktu wiedzenia będzie tak:

Po co robić coś samemu skoro mozna ogarnąć gotowca i zarobić? nie starce czasu itp itd.

To oznacza upadek serwera gdy zarobicie na książki do gimbazjum.

Opublikowano

1. to nie jest gotowiec tylko system ulepszeń.

2. imetin

virtual

Właśnie.., spójrz na te serwery... jakie bronie mają? Te same... Virtual ma te same bronie, imetin ma te same itd... wiec podaj lepszy przykład:)

EDIT:

Dobra... tracę czas na "parapety" na mpc;p mój ostatni post a w sumie spam:)

Dalej nie rozumiesz? polecam zawołać kogoś kto zrozumie i jest nie niżej niż ty: gimbazjum

Nie chodzi o bronie tylko tak podałem........

Ale nie będę ci mówił bo i tak nie zrozumiesz.

Niby imetin itp mają same gotowce wdg ciebie *lub podobne do innych serwerów (*takie same)

Poyebało cię bo nawet tam nie grałeś więc nie pierdol farmazonów.

Opublikowano

Dalej nie rozumiesz? polecam zawołać kogoś kto zrozumie i jest nie niżej niż ty: gimbazjum

Nie chodzi o bronie tylko tak podałem........

Ale nie będę ci mówił bo i tak nie zrozumiesz.

Niby imetin itp mają same gotowce wdg ciebie *lub podobne do innych serwerów (*takie same)

Poyebało cię bo nawet tam nie grałeś więc nie pierdol farmazonów.

imetin ma bronie gotowce z mojego nexusa... klej? ;p

Później dodali więcej swoich ale pierwsze bronie czyli po 5 setów były z mojego nexusa bo sam wysyłałem w zamian za bota do kopii bazy co 30min:)

Więc się nie kompromituj już bo wychodzi na to, że jarałeś się kopią na imetinie która ja robiłem a dopierdzielasz się tutaj setów.. ale wtedy były piękne czasy i "parapetów" na mpc jeszcze nie było ;)

EDIT

Co do wierzchowców... pokaż mi serwer który sam zrobił wierzchowce... wszędzie są te same....

Pokaż mi serwer która ma swoje pety... jedynie Astium ma inny system petów i Nostidla zmieniony do 5 poziomów i pojedynczych bonów... Reszta leci an gotowcu z epvp

Mapy... pokaz mi serwer gdzie sa własne mapy... dopiero rastium bedzie mial swoje mapy... reszta z globala... tutaj przynajmniej moby sa inne a nie takie jak wszędzie..

Zastanów się najpierw a dopiero pierdziel na mpc...

...i jeszcze jedno... to że restawik czy jak mu tam wstawił te saty u siebie to nie znaczy, że pochodzą własnie od Niego... na MPC się świat nie kończy człowieku i jeszcze jest włoski oraz niemiecki rynek o którym nie masz bladego pojęcia... na MPC masz kopie z epvp albo XXXX...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

imetin ma bronie gotowce z mojego nexusa... klej? ;p

Później dodali więcej swoich ale pierwsze bronie czyli po 5 setów były z mojego nexusa bo sam wysyłałem w zamian za bota do kopii bazy co 30min:)

Kurwa tłumaczę ci już 2raz że nie chodzi o bronie .......

idź napij się rosołu to ci przejdzie.

Opublikowano

Mój post nie ma na celu obrazy nikogo, lecz...

Serwer dno, gotowiec, raczej postawiony na szybki zarobek z IS, system ulepszeń fatalny, kolorkami to w paincie można czarować ;)

Bez zbędnego gadania; żenada, wstyd i hańba.

Ale życzę powodzenia :)

Opublikowano

Kurwa tłumaczę ci już 2raz że nie chodzi o bronie .......

idź napij się rosołu to ci przejdzie.

wiem.. odpisałem Ci, przeczytaj całe.

A jak nie skumałeś, ze kazdy serwer ma gotowce to współczuje bo jaśniej wytłumaczyć się tego nie da.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wszystko pięknie, jednak system ulepszeń odstrasza. Nie chodzi tu o to, że to gotowiec, jednak uważam, że jest on zbyt przekombinowany.

Opublikowano

wiem.. odpisałem Ci, przeczytaj całe.

A jak nie skumałeś, ze kazdy serwer ma gotowce to współczuje bo jaśniej wytłumaczyć się tego nie da.

no dojebałeś tylko że nie każdy ma al gotowca tylko robią coś swojego.

Nie polecam wam gry. chyba kazdy zna ekipe EnterGames. Hooltrasa który zamyka serwer pierdoląc że baza padła hahahaha

Ma polot Skurwysyn.

Opublikowano

Dobrze ze bronie epickie maja um i srednie , przynajmniej nie bedzie kazdy mial tej samej broni...

Czekam na start i mam nadzieje ze bedzie fajnie. :)

Opublikowano

ech przewiduję masę problemów z ulepszaczami ... jak to zawsze bywa na tych plikach

ja nie zagram na dodatek start za 10 dni o fuck ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

ech przewiduję masę problemów z ulepszaczami ... jak to zawsze bywa na tych plikach

ja nie zagram na dodatek start za 10 dni o fuck ^^

Pliki nie są rykoxa tylko system ulepszeń i mobki... czaisz? Czy mam jeszcze kilka razy to powtarzać. Drop ulepszaczy dostosowałem tak, aby nie było trudno ich zdobyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...