Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia | Gringo

Tavia

Pytania  

425 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sk?d wolicie KU:

2. 2. Jaki poziom konia na start

3. 3. Czy doda? Launchera do pobrania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tavia

Możesz dać bezpośredni link do clienta tutaj ? Bo te ze strony mi się zacinają przy 50% i nie wiem czym to może być spowodowane.

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Tavia

Możesz dać bezpośredni link do clienta tutaj ? Bo te ze strony mi się zacinają przy 50% i nie wiem czym to może być spowodowane.

Prosze

http://www.multiupload.nl/BC8965DCV1 

Oraz

https://mega.co.nz/#!KdxXGLaL!KzDjpE_hfofnn-Y27zxUWX_0EUgwPne8iBqt-vU4SrM

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Mysle ze serwer godny uwagi , jak wszystko wystartuje tak jak trzeba to moze byc dosc fajnym wypalem . Youtuberzy widze tez dosc ogarnieci ;) .

Powodzonka :)

Opublikowano

Zamiast Normalnie zaprezentować drop , bijąc Metki i Bossy Normalnie , przy okazji sprawdzić czy nie mają buga z HP , to widzę Tavia wszystkim dał Itemki , żeby na Hita rozwalać ...

Powinno być pokazane jak się bije w normalnym eq bossy i Metki , a nie Navi

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kolego to nie jest Hard:] tylko medium z mała cześcią Harda, zależy jak kto potrafi grać. Piszesz że będzie max 400-500 graczy, hmm znajdź serwer który startuje na czasie i ma większe zainteresowanie.

co do reklamy myślisz że jeden YT który ma wiećej sub. jest lepszy niż paru co mają po 300 [ 300 chyba nie masz aktualnych informacji]

przykład ? Alg...a , a reklamowal ja Hikary, gdzie jest ten serwer....

Hmm z tego co wiem 500+ ma conc***.

Dalej co do subów tak właśnie myśle że lepiej mieć jednego jutjubera mającego 10k+ niż 5 mających po 2k subów gdyż te subki zapewne w 80% się powielają.

Co do tego gówna na A.. nawet nie wchodziłem w prezke serwera, widząc wcześniej kto ją wstawił :)

Jestem pewny na 100% ze twoja przygoda skończy się maxymalnie, przy dobrych wiatrach i nie padaniu serwera tutaj po 2 tygodniach z małej ilości graczy. O tym śmiesznym menegerze już nie mówie bo jego najdłuższa serwia trawała chyba 5 odcinków.

@Co do serwera to nic ciekawego na nim nie ma, słaba reklama = mało graczy, lipne granie.

After Life.

Opublikowano

@Ja twojego postu nawet nie czytałem bo widziałem jak sklejasz jape na ts'ie po sekundzie

Topic: Mamy jeszcze więcej youtuberów!

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

@Ja twojego postu nawet nie czytałem bo widziałem jak sklejasz jape na ts'ie po sekundzie

Topic: Mamy jeszcze więcej youtuberów!

Haha, jeżeli z ciebie taki adminstrator co hejter to chuj**o widzę to wasze gringlo.

Zajmij się lepiej tym miernym serwerem jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.

@Anty warn: jaki max level bo nie doczytałem :>

Ja ci dam antywarna..

After Life.

Opublikowano

A ja twoje życie widzę strasznie chu*we. Odróżnij hejtera od zwykłego pojechania cwela. ale rym

Level max to 130. Pisze na pierwszej stronie

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

A ja twoje życie widzę strasznie chu*we. Odróżnij hejtera od zwykłego pojechania cwela. ale rym

Level max to 130. Pisze na pierwszej stronie

rym chuj*wy zapewne jak ty, a już na pewno jak wasze gringlo czy pavia i to i to dno.

Także leszczu sklej piz*e i wypier*alaj ogarniać gringlo żeby chociaż 200 online było <3

After Life.

Opublikowano

rym chuj*wy zapewne jak ty, a już na pewno jak wasze gringlo czy pavia i to i to dno.

Także leszczu sklej piz*e i wypier*alaj ogarniać gringlo żeby chociaż 200 online było <3

Szczeniaku ogarnij się a jeżeli masz cos sensownego do powiedzenia a nie tylko pierd*lenie trzy po trzy to zapraszam na team speaka .

Strzała ci w pysk .

A reszte zapraszam na serwer <3

Opublikowano

Zamiast Normalnie zaprezentować drop , bijąc Metki i Bossy Normalnie , przy okazji sprawdzić czy nie mają buga z HP , to widzę Tavia wszystkim dał Itemki , żeby na Hita rozwalać ...

Powinno być pokazane jak się bije w normalnym eq bossy i Metki , a nie Navi

Zaprezentowałem, co dropi z metków a nie jak się ubija bossy. Przy podstawowym eq (tnz boga+9 i fms+9/bojowy można ubić wszystkie bossy aż do zjawy.

Metki to też nie problem.

Z resztą, w poprzednim odcinku pokazywałem nową arenę, więc wiesz jak wygląda bicie bossów... (nie wszystkich)

Ripera ubija się w podstawowym eq na 75 lvl, które nie będzie hardkorowo trudne do zdobycia..

graphic.png

Opublikowano

Mam kilka pytań:

-Czy będzie konika 11 lvl czy 21 lvl ?

-Jak z ku będzie trzeba dropic czy u npc

-Czy na serwie będzie anty exp

Bo nwm czy ta ankieta się liczy.

A i nie czytałem wszystkich postów za dużo to nwm :P

Opublikowano

Konik obowiązkowo minimum 11.

KU tylko z dropa ale 10 do G.

P. Anty expa musi być.

Ogólnie nie pamiętam dlaczego skończyłem grać na Tavii, chyba dlatego, że w pewnym momencie były jakieś jaja z Mateuszem bodajże to admin.

Coś tam było, że ma 14 lat i nie do końca ogarnia. W każdym razie wkurzało mnie tez to, że mając już mega wysoki lvl nie dało się nigdzie wydropić ulepków na broń czy zbroje.

Nie wiem szkoda że dopiero o 16 startuje ale zobaczymy co to...

Opublikowano

Mam kilka pytań:

-Czy będzie konika 11 lvl czy 21 lvl ?

-Jak z ku będzie trzeba dropic czy u npc

-Czy na serwie będzie anty exp

Bo nwm czy ta ankieta się liczy.

A i nie czytałem wszystkich postów za dużo to nwm :P

* Koń na start jest 1 poziom. Poziom konia podnosimy czytając medale konne. [bardzo dobrze dropia]

* KU dropimy z metkow. Lecą po 1 szt. + sakwy szczescia gdzie też z nich lecą np. KU. Można też kupić sobie KU u npc. Małpki.

* Anty exp bedzie u npc. [prawdopodobnie od 30 lvl]

Bardzo dużo info jest w prezentacji serwera + filmy graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...