Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia | Gringo

Tavia

Pytania  

425 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sk?d wolicie KU:

2. 2. Jaki poziom konia na start

3. 3. Czy doda? Launchera do pobrania?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko jest, tak jak mówiłem na team speaku, aktualizacje pojawią się i każdy będzie mógł zdobyć/dostać peta/kostium

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Dajcie 1lvl konia, medale z metinów a ku z mobów lub metinów, bo jak macie robić ankiety to dzieci będą głosować, aby wszystko było u NPC i od razu wszystko mieć

Opublikowano

Dlaczego ostatni epik dwuręczny robi się ze złodzieja? Nie będzie można przez to mieć w ostatniej broni 2x ludzi, a do tego łatwiej jest dropnąć bronie 65 niż złodzieja przez co mental będzie miał trudniej.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Nie będzie trudniej. Specjalnie na mentala dodaliśmy jeszcze kolejną broń.

Tylko że mental jako jedyny nie będzie mógł mieć 2x ludzi w broni, bo zakładam że ostatnia broń ma bon na ludzi wbudowany, a do złodzieja ludzi nie wbijesz, do każdej broni 65 tak.

Kto powiedział, że nie ma? B)

Eh.. twoje wypowiedzi są tak wyczerpujące, że trzeba Cię ciągle za język ciągnąć. Mam wrażenie, że nie do końca rozumiesz co mam na myśli z tym 2x ludem.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Jeżeli jest to medium+ hard to i tak powinien być ten koń bojowy na start, albo jakiś wierzchowiec.

jeżeli wszystko ładnie pieknie wypali to zawitamy w sobotę na serwerze
Gildią Hello Kitty ^^

Opublikowano

KU do dropania !!!

nie dość, że 10 ku do G to jeszcze w sklepie ? bez przesady....

Oczywiście zagram ! Obyście wystartowali pomyślnie bez żadnych spóźnień.
Na pewno tu zagram !
POLECAM

Alistria.eu

Opublikowano

KU do dropania !!!

nie dość, że 10 ku do G to jeszcze w sklepie ? bez przesady....

Oczywiście zagram ! Obyście wystartowali pomyślnie bez żadnych spóźnień.

Na pewno tu zagram !

POLECAM

Mam to samo zdanie

Napewno start będzie pomyślny :)

Opublikowano

Skąd bronie 30 lv (tak jak na global'u?) / Dt Prywatne? / Skąd 5b? (normalnie z dropu?) / Jak z ulepszaniem? (Do +6 100 %?) / Jak z biologiem? / Będzie dostępny zwój zmiany skilli np. z body na mental ? / Kamienie duchowe z mobów od którego poziom'u ? / Co będzie dawał VIP i ile kosztował ;]

Opublikowano

Dodajcie bronie 30 do npc 11 lvl konia na start i lekko zwiększcie resp metków ;)

@Antywarn

Usuncie z ankiety pytanie o KU bo dzieci głosują żeby były u npc a i tak nie zagrają.

Opublikowano

Moje propozycje dot. serwera.
Broń 30 lvl za quest np. Zabij dzikie psy <- tylko przykład.

Zwiększenie respa metków w m1 i lekko na pustyni :)

DT nie musi być prywatne jeżeli zabezpieczony jest Kick-Hack.

Dodanie Reset Statusu (WIT/INTA/Siła/Zręka)

Alistria.eu

Opublikowano

Jak dla mnie , jeżeli server jest medium to ku nie mogą być u npc , tym bardziej , że jest tylko 10 ku do G. Tak samo nie ma mowy , żeby na start dostać konia militarnego , wtedy medale byłyby bezwartościowe.

Druga sprawa , to ulepszanie przedmiotów jest takie same jak na pl'u , skoro na serverze jest 130lvl , powinny być nowe przedmioty na wyższy lvl.

Trzecia sprawa , jak wyglądają rosy u npc ? Czy za każdym razem kupione są maxymalne bonusy , i ile one wynoszą ? Najbardziej ciekawi mnie zielona rosa.

Co ile można czytać medale konne ? Czy na serwerze dropią jakieś specjalne szkatułki ? Ze złodzieja dusz robi się epika , jak wiemy w złodzieju jest wbudowany bon na ludzi , co za tym idzie , nie będzie można mieć 2x bon na ludzi , nie będzie to osłabieniem ? Czy przepustki zostaną dodane do npc ? Czy rady pustelnika są dostępne w grze ? Co ile można czytać ku ? Czy kostiumy będą miały wbudowane bony , i czy będą dostępne w grze , czy tylko w IS ?

''Początkowo zdobywamy najmłodszego wierzchowca, którego możemy wychować (ulepszyć).

Jeśli nam się nie uda to stracimy go. Młode wierzchowce możemy zdobyć
zabijając potwory, konkursy, item shop.''

Można się czegoś więcej dowiedzieć coś na temat wierzchowców ? Jak się je ulepsza , co jest potrzebne do ulepszenia , jakie bonusy dają , i czy wypadają one ze zwykłych mobów , czy tylko z bossów ?

Pety zostaną dodane ?

Opublikowano

Reset statusu jest dodany już dawno. :)

Zaraz powiemy coś więcej o wierzchowcach

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Tak. 10 Ku to bardzo mało. Szczególnie, że dropnięcie u nas ku to nie problem

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Serwer mnie interesuje. Nie podoba mi się. ~taka sytuacja.

Tak szczerze, to ten...nie za dużo tych hardów?:).

Niby medium, ale jest w nim dużo dużo harda:)

Opublikowano

Jakie gówno..... To nie s2 tylko s1.

Wszystko to samo co na s1 gówno wielkie zmieniliście i dodaliście. A co do adm śmiać mi się chce z mateuszka który niby tak pomaga hhahaha

Nie polecam szajzu.

Jeszcze te zjebane modele broni z pl`a. Sram już od nich i 60% obsada ludzi mpc także.

Opublikowano

UWAGA UWAGA OGŁASZAMY KONKURS GAMEPLAY YOUTUBE TAVIA - GRINGO

Jeśli posiadasz powyżej od 400 widzów.
Otrzymasz specjalne konto dzięki, któremu będziesz mógł wejść na serwer i nagrać gameplay'a. Jednak jeśli posiadasz mniej widzów, możesz także nagrać z dostępnych materiałów
np. z prezentacji i podawać kiedy serwer wystartuje.
Każdy kto nagra film otrzyma dużo monet oraz dla trzech najbardziej oglądanych V.I.P z logo nad głową. Wszystkie prace proszę podsyłać na fejsbuku, wiadomość pw, team speak.

Każdy kto nagra ma pewne, że otrzyma monety od nas.

1. Każdy nagrany film dostanie monety.
2. Jeśli masz powyżej 400 widzów otrzymasz specjalny dostęp do serwera już teraz.
3. Każdy może nagrać filmik.
4. Trzy najlepsze i najbardziej oglądane filmiki dostaną po Vipach

Prace można zgłaszać w tym temacie

fhoc.jpg

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Jakies dungeony? Bo w prezce nic nie zauwazylem, chyba ze przeoczylem

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...