Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia | Gringo

Tavia

Pytania  

425 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sk?d wolicie KU:

2. 2. Jaki poziom konia na start

3. 3. Czy doda? Launchera do pobrania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziesz w ogóle brał tę ankietę pod uwagę, czy jest ona zrobiona dla idei, a jak przyjdzie co do czego to zaczniemy grę na medium'ie bez bojowca?

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mu raczej chodzi o ilosc graczy tlumoku

MEDIUM

BEZ

BOJOWCA?

HAHAHAHAHAHA

Przytocze teraz cytat z pewnego komenta na miszczach : " nie poznalbys ironii, nawet gdy kopnelaby cie w dupe" . I nie zgrywaj inteligenta mi tutaj, bo nizej pare postow napisalem,ze trolluje. Bez bojowca? Ojejku jejku, naprawde tragedia ;c lacze sie w bólu :"(((

ZR_o79.gif

Opublikowano

Zbroje bronie możesz pominąć są dwa systemy tworzenia.

Server zapowiada sie wysmienicie ,ale niestety nie zagram z kilku powodów..

1. Zbroje ,bronie są już przestarzałe ,dodaja je na każdym servie..

2. Server medium a broni na 30 lv nie ma u handlarzy .

3. 1 lvl konia na start

4. Kamyki duchowe - drop..

Wyglada mi to na server hard a nie medium : )

2. Bronie na 30 w m3 wydropisz bardzo szybko

3. No proszę cię. Zabić kilka małpek. Nawet nie musisz bo wierzchowca dostaniesz szybko

4. Kamyki lecą na wyspach i tak dalej z metków bardzo dobrze.

Leniuch B) Wbij to się przekonasz, że jest tak jak piszemy.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

mu raczej chodzi o ilosc graczy tlumoku

MEDIUM

BEZ

BOJOWCA?

HAHAHAHAHAHA

A widziałeś na filmikach że są wierzchowce ???

Można je nabyć ze szkat, za arene, misje. pozdro

Opublikowano

Przypuszczam, że na tym waszym "medium'ie" xD poziom konia będzie się robiło co 24 h tak?

Ja pierdole toż to druga Balmora..

Na niektórych hardach np. Tiverii są bronie na 30 lv, u NPC także... ; D

Reasumując widać, że to kolejny hardzik od tych samych ludzi, którego z pewnością będą chcieli niebawem

połączyć z ich upadającą Tavią. Jak ktoś lubi mydlenie oczu na samym początku i pier*dolenie na temat

eventów - których ma być niby tak dużo to polecam. Ja podziękuję. Tak kur*wa, misje chciałbym zobaczyć te misje:
Misja 1) Załaduj w IS. Mimo wszystko nie zniechęcam, bo serwer z pewnością będzie stabilny, jednak serwowanie nam

mediuma na którym (przeboleję zmianki- bo to dobra ochrona przeciw BS, przeboleję też skille, choć nie znam chyba medium'a

na którym robiłoby się je podobnie do globalnego serwer'a) zaczynamy bez bojowca to gruba przesada. Dodatkowo

dam sobie łapę ujebać, że w IS z pewnością kupimy wierzchowca/boja/militara. Mimo wszystko powodzenia i

proponowałbym uzupełnić prezentację na temat biologa... -bo to też jest jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Nie róbcie z Tavii serwera Easy!!!

- wierzchowce dostaje się na niskim lvl
- broń na 30lvl dropi aż miło w M3
- perły,małże są też dość łatwo dostępne
Serwer jest na prawdę jednym z najlepszych na jakich grałem!
NIE PSUJCIE GO

lnbs.png

Opublikowano

Przypuszczam, że na tym waszym "medium'ie" xD poziom konia będzie się robiło co 24 h tak?

Reasumując widać, że to kolejny hardzik od tych samych ludzi, którego z pewnością będą chcieli niebawem

połączyć z ich upadającą Tavią. Jak ktoś lubi mydlenie oczu na samym początku i pier*dolenie na temat

eventów - których ma być niby tak dużo to polecam. Ja podziękuję. Tak kur*wa, misje chciałbym zobaczyć te misje:

Misja 1) Załaduj w IS. Mimo wszystko nie zniechęcam, bo serwer z pewnością będzie stabilny, jednak serwowanie nam

mediuma na którym (przeboleję zmianki- bo to dobra ochrona przeciw BS, przeboleję też skille, choć nie znam chyba medium'a

na którym robiłoby się je podobnie do globalnego serwer'a) zaczynamy bez bojowca to gruba przesada. Dodatkowo

dam sobie łapę ujebać, że w IS z pewnością kupimy wierzchowca/boja/militara. Mimo wszystko powodzenia i

proponowałbym uzupełnić prezentację na temat biologa... -bo to też jest jakieś nieporozumienie.

1. Medale dropią bardzo szybko i czyta się je co sekunde.

2. Zwoje egzo masz u npc a ku wchodzą na 100% co 1 sekunde.

3. IS jest skromny i wszystko można zdobyć bez niego.

4. Wierzchowce dropią z szkatułek oraz misji czy wyzwań.

5. To jest medium z elementami harda.

6. Z 1 spota we v2 pająków dropło mi: 9 szkat blasku, 7 dodań bonusu oraz 4 zmianki.

7. Drop ze szkat został poprawiony od ostatniego razu i nie lecą już niepotrzebne nikomu śmieci.

Serwer jest naprawdę dobry i admin się stara na jak najlepszą i najdłuższą rozgrywkę.

Więc nie mów lamusie, że serwer jest pod IS.

graphic.png

Opublikowano

Pelerynka jest stała dla każdego za darmo przy starcie

YouTuberzy mogą wam odpowiedzieć na pytania bo aktualnie nagrywają i jednocześnie testują.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Zanim zaczniesz wyrażać swoja opinie poczytaj pare postów w tył . Poziom konia robisz odrazu dropniesz medal to czytasz niema ograniczenia czasowego . Wiekszość polskich serverów medium to w rzeczywistości Easy . I Proszę jeżeli nie umiesz pisać w nawiasach to nie pisz bo naprawdę ciężko zrozumieć to co chcesz nam przekazać . Boj / Wierzchowiec W IS ? Czemu nie osobą które maja hajs a niemaja czasu to sobie kupią.

Co do Is'u , jeżeli grasz dla rozrywki i zabawy to powinno Ci zwisać co jest w IS . Lecz jesli jestes zawistnym dzieciakiem na utrzymaniu mamusi to bd płakał . Proste.

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Pelerynka jest stała dla każdego za darmo przy starcie

YouTuberzy mogą wam odpowiedzieć na pytania bo aktualnie nagrywają i jednocześnie testują.

I to ja rozumiem! :D

Ale czy będzie 1 pelerynka w eq nieskończona czy 200 na start i później do kupienia?

eurodos.png

Opublikowano

I to ja rozumiem! :D

Ale czy będzie 1 pelerynka w eq nieskończona czy 200 na start i później do kupienia?

Tak będzie jedna pelerynka nieskończona ;)

Opublikowano

Zbroje bronie możesz pominąć są dwa systemy tworzenia.

Server zapowiada sie wysmienicie ,ale niestety nie zagram z kilku powodów..

1. Zbroje ,bronie są już przestarzałe ,dodaja je na każdym servie..

2. Server medium a broni na 30 lv nie ma u handlarzy .

3. 1 lvl konia na start

4. Kamyki duchowe - drop..

Wyglada mi to na server hard a nie medium : )

2. Bronie na 30 w m3 wydropisz bardzo szybko

3. No proszę cię. Zabić kilka małpek. Nawet nie musisz bo wierzchowca dostaniesz szybko

4. Kamyki lecą na wyspach i tak dalej z metków bardzo dobrze.

Leniuch B) Wbij to się przekonasz, że jest tak jak piszemy.

Niestety nie wbiję

Gram na mediumach lub Easy a nie -- Medium/Hard

Na każdym servie mediium w shopie są

Duchowe , bronie 30 + bojowiec/militar :P

Życzę powodzenia w rozwoju servera ;)

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...