Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia | Gringo

Tavia

Pytania  

425 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sk?d wolicie KU:

2. 2. Jaki poziom konia na start

3. 3. Czy doda? Launchera do pobrania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka 9/10 . : )

Pytania bo może niedoczytałem .

- Skąd truty itp

- jak z lvl konia

- od którego gildia

- DT prywatne ?

- jakieś zabezpieczenia przed wh , dmg itp . ?

Zawitam tu z Ekipa DarkSide . : )

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Na serwerze było navi, Za to że próbowałem to udowodnić dostałem perma ( Gracze z navi szukali na mnie haczyków ) Nick : InDeNuke - top WP do czasu...

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Jezeli chcecir zrobic ku u npc to zmiencie na 55ku wtedy bedzie to mialo sens i bedzie to fajne :) dodajcie medale do npc egzo rady i na start dajcie konia 1lvl + wierzchowca na kilka h wybranego. Do czasu jak sie skonczy wierzchowiec to ludzie sobbie porobia bojowce. Co 30minut jeden medal proponuje.

Opublikowano

Skoro to medium to dodajcie do NPC te wspomagacze tzw ataki boga smoków itp i proponuje zmianki i dodania do NPC

Hard/Medium nie powinno byc az tak latwo ;)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Po komentarzach typu,że po kilku dniach startu serwera założyciel ma na niego totalną zlewę coraz bardziej odechciewa mi się na nim grać.Wejdę,zobaczę i jeżeli mi się spodoba to oczywiście zawitam na długo.

P.S prezka 9.5/10 ;)

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Co do pytań.

1. Konia będzie można zdobyć przez medale lub zakupić w sklepie.

2. Co do wspomagaczy, lajtowo je zdobyć.

3. Ulepki będą potrzebne od 1 lv? Chodzi mi o wbijanie itemów na +7/8/9 - Tak, ale nie trudno je zdobyć.

4. Będzie launcher / patcher ? Zapodam ankiete, jak będzie dużo odp to dodam.

5. Skąd truty itp? Z Groty, Lemury, Wyspy, i mapy +75

6. jak z lvl konia? Na start myślimy o 1 poziomie

7. od którego gildia? Od 40.

8. DT prywatne? Publiczne, częste DT z GM

9. Jakieś zabezpieczenia przed wh , dmg itp? Tak, przed bs. Na wh mamy dobrą administrację. http://tavia.eu/index.php?s=bans

10. Jakies dungeony? Bo w prezce nic nie zauwazylem, chyba ze przeoczylem. Tak Wielka Stopa, DT, DC, i inne, które nadchodzą.

Mamy dobry zespół Adminów, nikt was nie będzie zlewał. Wcześniej admin miał dużo problemów, przez których nie było go czasami.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Ehh przydał by się na start ten koń choćby 11lvl;] Bronie na 30lvl z bestow? Proponuje dać ten 11lvl konia;] Gdyby jednak nie to co ile medale? Odrazu kolejny mozna czytac?

Opublikowano

Jeszcze Jedno .

W prezentacji masz napisane , ze jeest to Medium ... Popraw tam , bo to ewidentnie jest Hard.

I wprowadzasz ludzi w błąd

Czy na hardzie zrobisz w jeden dzien skile na G-P ?

To jest prawdziwy medium a nie jakies szajsy :)

Opublikowano

Jak dla mnie , jeżeli server jest medium to ku nie mogą być u npc , tym bardziej , że jest tylko 10 ku do G. Tak samo nie ma mowy , żeby na start dostać konia militarnego , wtedy medale byłyby bezwartościowe.

Druga sprawa , to ulepszanie przedmiotów jest takie same jak na pl'u , skoro na serverze jest 130lvl , powinny być nowe przedmioty na wyższy lvl.

Trzecia sprawa , jak wyglądają rosy u npc ? Czy za każdym razem kupione są maxymalne bonusy , i ile one wynoszą ? Najbardziej ciekawi mnie zielona rosa.

Co ile można czytać medale konne ? Czy na serwerze dropią jakieś specjalne szkatułki ? Ze złodzieja dusz robi się epika , jak wiemy w złodzieju jest wbudowany bon na ludzi , co za tym idzie , nie będzie można mieć 2x bon na ludzi , nie będzie to osłabieniem ? Czy przepustki zostaną dodane do npc ? Czy rady pustelnika są dostępne w grze ? Co ile można czytać ku ? Czy kostiumy będą miały wbudowane bony , i czy będą dostępne w grze , czy tylko w IS ?

''Początkowo zdobywamy najmłodszego wierzchowca, którego możemy wychować (ulepszyć).

Jeśli nam się nie uda to stracimy go. Młode wierzchowce możemy zdobyć

zabijając potwory, konkursy, item shop.''

Można się czegoś więcej dowiedzieć coś na temat wierzchowców ? Jak się je ulepsza , co jest potrzebne do ulepszenia , jakie bonusy dają , i czy wypadają one ze zwykłych mobów , czy tylko z bossów ?

Pety zostaną dodane ?

Bardzo chciałbym uzyskać odpowiedzi na moje pytania , i dodatkowo zapytać czy zrobicie otwartą betę , żeby zniwelować bugi ?

Opublikowano

Medale można od razu czytać.

Gameplay by MenegeRxMT2 Intro by Mcn cc.pl

http://www.youtube.com/watch?v=ZTgi-_mEavI

Tzn odrazu ? Bez czekania po zaliczonym ani spalonym ?

Proponował bym zmniejszyc drop Modyfikacji płci . Oraz potek z tych szkat . ; )

Oraz dodać łączenie bodzi i zwojów boga.

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Czy na hardzie zrobisz w jeden dzien skile na G-P ?

To jest prawdziwy medium a nie jakies szajsy :)

Czy Na Serwerach Medium Ulepki Potrzeba już na eq od 1lv ??? Chyba Nie ...

U NPC jest Magiczny Metal ??

Te wszystkie szkaty Oni Dropneli na Filmach , czy Dostali od GA , aby zaprezentować drop z nich ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Medal możemy spalić :D

Up. Tak. Te szkaty dostali od GM aby zaprezentować drop z nich.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Uzyskam odpowiedź na temat tych broni 30 lv, biologa (co ile..) i ulepszania do +6 (czy będą potrzebne ulepszacze? )

Jest już klient?

Opublikowano

Zamknięte testy dla youtuberów. Jeszcze są wolne miejsca :)

Nie Tavia.pl tylko Tavia.eu

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Niby wszystko ładnie i pięknie ale nie rozumiem jednego zdania z prezentacji.

Kto może zostać Kapitanem lub Szefem obozu.

Odpowiedź: Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...