Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia | Gringo

Tavia

Pytania  

425 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sk?d wolicie KU:

2. 2. Jaki poziom konia na start

3. 3. Czy doda? Launchera do pobrania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wolał żeby przynajmniej koń na 11 lv na start był by mieć czas na misje lub inne rzeczy a nie medale dropić. Ale to tylko moje zdanie a reszta jest ok ;)

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym wolał żeby przynajmniej koń na 11 lv na start był by mieć czas na misje lub inne rzeczy a nie medale dropić. Ale to tylko moje zdanie a reszta jest ok ;)

Z wyprawy po medale są same korzyści :] oprócz medali dropią tez zmianki,dodania bonów, szkaty różnego rodzaju. A na końcu jest boss z którego lecą Bananki które wymieniamy u npc. Małpki ^^

polecam na początku gry udać się na mapę M3 [imha] :] bo jak wiadomo broń na 30 lvl dropimy

Opublikowano

Drop z metinow 5-90

przyda się taki film, ale mogliście troche tego dropu pokazać a nie tą myszką przewijać tak szybko xD

co do serwera, to zapowiada się ciekawa rozgrywka, co do konia na start.. dajcie może wierzchowca np. dzika na start, odejdźcie od klasyka i zamiast konia dzikuś hm? ;)

EDIT: jest 6/7 bon? jeżeli jest, to tylko pod exp? (nie czytałem wszystkich stron, więc nie wiem czy takie pytanie padło.)

VsxuB58.png

Opublikowano

przyda się taki film, ale mogliście troche tego dropu pokazać a nie tą myszką przewijać tak szybko xD

co do serwera, to zapowiada się ciekawa rozgrywka, co do konia na start.. dajcie może wierzchowca np. dzika na start, odejdźcie od klasyka i zamiast konia dzikuś hm? ;)

EDIT: jest 6/7 bon? jeżeli jest, to tylko pod exp? (nie czytałem wszystkich stron, więc nie wiem czy takie pytanie padło.)

W filmie masz możliwość zatrzymania nagrania w każdej chwili, żeby zobaczyć drop ^^

6/7 brak

Opublikowano

Jak zdobyc bron na 75? Dodacie do clienta mozliwosc zapisania passow?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jak zdobyc bron na 75? Dodacie do clienta mozliwosc zapisania passow?

Bronie 75 dropia z szkat riper, nieb. smierc, moby w grocie.

Opublikowano

Bronie 75 dropia z szkat riper, nieb. smierc, moby w grocie.

z mobów Setau ;d w v2 i na koncu v1 ;d

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wybaczcie za spam, ale mam jeszzcze jedno Pytanie ! fryzury, jak wygląda kwestia fryzur? ;)

Co do fryzur dropia one ze szkat, jakich ? nie chciałbym Cie wprowadzać w błąd. Wiem że na pewno dropią ze szkat:]

jest juz klient bo nigdzie nie widze a nie chce mi sie przegladac 10 stron :D

PEACE

Wejdz na Stronę Główną serwera i masz zakładkę Pobierz ^^

Opublikowano

Co do fryzur dropia one ze szkat, jakich ? nie chciałbym Cie wprowadzać w błąd. Wiem że na pewno dropią ze szkat:]

Fryzurki są u npc , widać w prezce.

Opublikowano

Jak pobrałem clienta będę musiał pobierać jeszce ten luncher czy coś ?

O której rejestracja ?

Start nadal o 16 ?

@Nie chce mi się czytać tyle stron.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...