Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD Ghosts VS BF4  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, że BF4, CoD to odgrzewany kotlet w roli głównej z psem.

hmm, cod moze odgrzewany, ale za to nowe mapy sa, nowe perki, bronie, etc, a bf co? bf4 to bedzie bf3 z minimalnie lepsza grafika, a single pewnie tez bedzie ssalo faje jak i teraz ssie w bf3, pozdro

Opublikowano

Oglądałeś wogóle trailer multi lub live że tak sądzisz?

LoL, też totalna rozwałka, da się budynki rozwalać itd. A ten piesek to nie wspomnę, to jest chyba druga główna postać. Fajny itd. Fanboje lubią to a tamci to. Więc to na tyle.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Może i tutaj źle nie wygląda, ale na materiale zaprezentowanym jakoś brzydsze to jest, wydaje mi się. Ja i tak jestem i zawsze będę za BF.

Opublikowano

Battlefield 4 tak jak i poprzednio zwycieza , przynajmniej na polskich rynkach. Ma pelna dystrybucje w polsce , genialny multiplayer , a jedynie fabula kampanii zawsze jakos sie nie powodzi.
CoD Ghosts wyroznia sie jedynie nowa kampania i edytorem postaci , ale dla graczy to wciaz malo. Gra niczym tak naprawde nie powala.

Ja osobiscie na BF4 czekam , juz kompa gotuje na ultrasy :p

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Bfka, proste.

1. Nie ma społeczności CoDa bo wkurwiaja mnie 11 latki.

2. Pojazdy

3. Lepsza seria gier...

4. Frostbite 3

5. Jebać CoDa

6. BF BC2 mial zajebistego singla i multi, moze bedzie rownie zajebiscie lub lepiej w BF4

I tak pewnie bedzie zbugowany, 50 dlc itd, ale trudno

@CoD

Nowa kampania... i uwaga....

WIECEJ BRONI!

shoob.png

Opublikowano

Tak jak wszyscy wyżej

CoD -single

BF -multi

A z powodu że lubie gry multiplayer to dałem na bf'a ;d

Widzę że fanboye się zaczynają schodzić <3

graphic.png

Opublikowano

Battlefield 4 tak jak i poprzednio zwycieza , przynajmniej na polskich rynkach. Ma pelna dystrybucje w polsce , genialny multiplayer , a jedynie fabula kampanii zawsze jakos sie nie powodzi.

CoD Ghosts wyroznia sie jedynie nowa kampania i edytorem postaci , ale dla graczy to wciaz malo. Gra niczym tak naprawde nie powala.

Ja osobiscie na BF4 czekam , juz kompa gotuje na ultrasy :P

Ja swojego grzeje na patelni bo i tak pewnie mi nie wejdzie na niskich , jak bf3 mam na niskich :D , ale mam wyjebane na was wszystkich bo jestem gruby , nosze oczy cybernetyczne i pije herbatke , i mam kręcone rude włosy :D i gwałce poduszke ..

@Top

Wyjebane mam bf4 bo mi nie wejdzie hujostwo jebane , a coda se tez nie kupie bo nie wydaje juz pieniedzy na gry , ale uzbieram sobie na domek z zapałek i bede mial gdzie mieszkac..

BTW < (tak sie pisze w lolu) Głosuje na bf4 za grafe bo i tak głównie multiplayer sie bardziej liczy .

Opublikowano

Nie wiem co będzie lepsze, jeśli mam się sugerować tym co bardziej mi odpowiadało do tej pory to wybieram COD.

Osobiście wolę mniejsze mapy i brak pojazdów na mapach, grając w BF3 na konsoli człowiek musi naszukać się nieprzyjaciela i trochę nabiegać się po mapie czego nie lubię.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Osobiście, najbardziej patrze na możliwość wprowadzania własnej treści do danej gry (mapy, mody). Ostatnio do MW jak i BF nic nie dano (żaden edytor), a jak ktoś coś próbował wprowadzić, to dostawał bana więc nie jara mnie ani Ghosts ani BF4 (tak samo z MW3/MW2 i BF3).

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

W coda grałem może tylko w jedną część. BF4 moim zdaniem lepszy. 3 część była epicka na multiplayer i nawet na singlu. Sądzę, że będzie epicka. Oby tylko dali dłuższy tryb na single, bo w 3 można było go przejść w 10 h.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

bf4= bf3 z lepszą grafiką

cod ghost= cod bo2 z lepszą grafiką i nowymi trybami

bf4 będzie miało sporo dlc (dlc będą dawać więcej niż podstawka jak jest w bf3) a cod zapewne nie

nie przepadam za multi w bf3, ogromne mapy ,trzeba wiele robić (dobra niech bedzie dluzej) by odblokowywac bronie czy inne rzeczy

cod w ciemno ,na e3 bf4 wyglądało jak bf3 doslownie z nowymi mapami

Opublikowano

Bf 4 to odgrzewany kotlet. Co mogą nowego wymyślić? co najwyżej stworzyć surrealia 2200roku +. W każdym następnym bf'ie jest to samo tylko, że z nowym silnikiem i ew. dodadzą 2-3 bronie i mapy. Fabuła jest chujowa w każdym bf'ie oprócz bc2, jedynie na multi można pograć dla fun'u. Powinny być serwery po 90-100 osób ( każdy ), a nie tak jak w cs'ie -.- po 32... Jebie mnie szukanie oponenta przez 5 min i padnięcie przez jakiegoś wepa z dlc za 70 zł.

Głos na cod'a za zajebistego singla ( tak jak każda gra z tej serii ) i dynamiczną akcję na mp.

cod w ciemno. BF4 niczym się nie różni od 3... do tego jestem pewien, że wyjdzie z 4+ dlc bez których na multi nie będzie się dało grać. ( dopierdolą wepa bez odrzutu i z 5k ammo + 120/per shoot dmg )

W bf'ie fajne jest to, że można niszczyć budynki. Nic więcej

graphic.png

Opublikowano

To co zrobili w MW3 to porażka, 59.99 euro a pograłem 6h i usunąłem, owszem single nawet ciekawy, ale to i tak nie wystarczające. Oddaje głos na BF'a 4.

Opublikowano

Zdecydowanie jestem za BF 4, może i dlatego że jestem fanem serii, ale też można mieć na uwadze tryb multiplayer który zawsze w serii BF stoi moim zdaniem na wysokim poziomie, oraz wspaniałą grafikę.

Opublikowano

Oczywiście że ze battlefield. Nigy nie lubiłem serii cod. Nie podobał mi się wygląd oraz fizyka, strzelanie, itp.

BF ma bardziej realistyczną grafikę, i ogólnie jest bardziej estetyczny.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

żadna z tych gier nie jest lepsza.
Cod od dawien dawna robi w chuja swoich graczy, sprzedaje od kilku lat odgrzewanego kotleta, ten sam silnik (z pseudo usprawnieniami), ten sam gameplay, jedyne co jest inne, to klaustrofobiczne mapy na multi, oraz single na 5h.

BF od niedawna zaczyna podłapywać metodę Coda, Wydali BF3, kilka dlc dodających 2 mapy, premium, i inne gówna (polityka EA -.-) Wychodzi BF4, w którym dodali pogodę, i spectatora.

Szczerze? już wolałbym wyjebać te 120zł na itemki premium w jakiejś grze F2P. Oni zamiast wydawać nową grę, wprowadzają coś takiego jak update.

@edit.
łooooot? Czemu miałem ten temat na pierwszej stronie pogaduszek ? o.0

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...