Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD Ghosts VS BF4  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wybór gry jest bardzo indywidualny (ważne jest czy stawiamy na dynamikę , czy może taktykę) ,ale ja jako były moderator cod'a który był jej fanem od początku ma dość wciskania tego samego kitu (kopiowanie scen - naprawdę?) wolę wydać te pieniądze na bf4.

Opublikowano

CoD jedzie na tym samym silniku od wielu lat a ten piesek to poprostu gowno. Wiadomo no W bfie niema psow ale juz wole by nie bylo niz byly jakies gowniane psy wygladajace jak z wosku..

Plusy Battlefield

Ciekawe Multiplayer

Polskie dubingi

Ciekawe misje

Ciekawe mapy

Statek na morzu (w cod niema)

Fajne efekty

Minusy Battlefield

Krotka gra i nic wiecej.

Plusy CoDa

Ciekawa ostatnia misja

Nowe bronie

Ciekawa postac

Minusy CoDa

Psy z gowna

Niema dubingu

Kampanii wogole nie zrozumialem w skrocie zrabana fabula.

Podsumowanie

Plusy coda 3 minusy 3

Plusy BF 6 Minusy BF 1

battlefield win!

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano
ZBugowanyWTF

Beka z typa :D Kolejny, co na siłę wciska plusy. Brak dubbingu? Gimbusek nie umie angielskiego to hejci grę, bo na takie jedno małe państewko w eu nie zrobiło dubbingu? Nie zrozumiałeś fabuły mówisz? Nie wiem jak w ghosts, ale w mw3 był statek na morzu. Multi też zajebiste ( nabity 80 lv maksymalny w mw3, wszystkie bronie wypicowane ;) ). Fajne efekty mają obie gry. W ogóle, co to kurwa za argumenty?

21515.jpg

Opublikowano

Trudno te dwie gry porównywać, bo to zupełnie co innego nie licząc tego że są fps'ami.

Activision śmieje nam się w twarz Ghostem. Co prawda go kupiłem, ale nie żałuję. A BF to BF, wielkie pole bitwy i 3/4 graczy to nieogary. Ta 1/4 ogarnia i kosi resztę.

Panie ZBugowany. Ja bym brak dubbingu dał na plus a dubbing na minus. Polski dubbing w BF'ie trójce jak i czwórce to kaszanka.

Edit

Co do psów - na multiplayerze jak masz psa to kosisz. Po drugie nie wiem czy wiesz ale jak byś dał do mp Coda statek to zajmowałby ponad 4 mapy. Po trzecie fabuła gniecie Battlefielda po całości. A po czwarte Twoja ortografia wszystko wyjaśnia.

Opublikowano

ZBugowanyWTF

Beka z typa :D Kolejny, co na siłę wciska plusy. Brak dubbingu? Gimbusek nie umie angielskiego to hejci grę, bo na takie jedno małe państewko w eu nie zrobiło dubbingu? Nie zrozumiałeś fabuły mówisz? Nie wiem jak w ghosts, ale w mw3 był statek na morzu. Multi też zajebiste ( nabity 80 lv maksymalny w mw3, wszystkie bronie wypicowane ;) ). Fajne efekty mają obie gry. W ogóle, co to kurwa za argumenty?

Jedynym Gimbuskiem tutaj jestes ty ;)

Kozaczysz a tak naprawde to masz 13 lat .

Trudno te dwie gry porównywać, bo to zupełnie co innego nie licząc tego że są fps'ami.

Activision śmieje nam się w twarz Ghostem. Co prawda go kupiłem, ale nie żałuję. A BF to BF, wielkie pole bitwy i 3/4 graczy to nieogary. Ta 1/4 ogarnia i kosi resztę.

Panie ZBugowany. Ja bym brak dubbingu dał na plus a dubbing na minus. Polski dubbing w BF'ie trójce jak i czwórce to kaszanka.

Edit

Co do psów - na multiplayerze jak masz psa to kosisz. Po drugie nie wiem czy wiesz ale jak byś dał do mp Coda statek to zajmowałby ponad 4 mapy. Po trzecie fabuła gniecie Battlefielda po całości. A po czwarte Twoja ortografia wszystko wyjaśnia.

Ja jakos lubie Dubbing :)

A przy okazji wy naprawde nie widzicie ze te psy sa z wosku?

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Jedynym Gimbuskiem tutaj jestes ty ;)

Kozaczysz a tak naprawde to masz 13 lat .

Ja jakos lubie Dubbing :)

A przy okazji wy naprawde nie widzicie ze te psy sa z wosku?

Czego się spodziewać po takim silniku? Psy jakoś brzydkie nie są, ale mogło być lepiej.

Opublikowano

Bierz Cod'a! OP gierka,zaje.iste single jak i wciągające i dynamiczne multi.Bf tez fajny ale poza tymi pojazdami i.....wow technologią "lewoluszyn" nic specjalnego.

Na twoim miejscu brałbym w ciemno CoD'a ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

BF4 lepszy COD wygrywa tylko fabułą

BF4 Moimk zdaniem owiele lepsza grafa, realistyczniejsza gra. Dynamika i rozbruba

+ Polski dubbing

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja tam osobiście wolę Call Of Duty. Zawszę miałem sentyment do tej serii. Uwielbiam dynamikę i szybką walkę :)

Co do Battlefielda 4 nie można powiedzieć że to słaba gra bo graficznie miażdży system na pewno.

Dodatkowo Bardzo rozbudowany MULTI

Powiedz dlaczego twoja gra jest świetna a nie dlaczego jest chujowa. Każdy woli co innego!

Opublikowano

Widzę, że ładnie powtarzasz to co znajdziesz w internecie ;) Akurat mi strasznie przypadł dubbing w bf3.

Jest moda na hejtowanie dubbingu - to ja też musze tak to widzę jak niektórzy idą ślepo za tłumem..

Opublikowano

Nie jest żadna moda na hejtowanie dubbingu, czasami po prostu jest dobrze zrobiony a czasem dziecinnie. Sam muszę powiedzieć że w BF4 jest wykonany świetnie :)

W Filmach na pewno się ze mną zgodzicie dubbing powinien być tylko w animacjach :D

Opublikowano

Widzę, że ładnie powtarzasz to co znajdziesz w internecie ;) Akurat mi strasznie przypadł dubbing w bf3.

Jest moda na hejtowanie dubbingu - to ja też musze tak to widzę jak niektórzy idą ślepo za tłumem..

Mi się akurat dubbing w BF'ie nie podoba, takich gier się nie dubbinguje. A to że komuś się to podoba to mi nie przeszkadza, gusty nie podlegają dyskusji.

Opublikowano

Osobiście wolę BF4.

CoD mnie jakoś odpycha.

Osobiście wole Ghosta

BF mnie jakoś odpycha.

KidMod Cod za swoim, dlatego kidmod CoD'a

KidMod Bf za swoim, dlatego kidmod Bf'a

B)

Może dlatego wole CoD'y bo mam słabszego kompa i wolę popykać w single a dopiero czasem multi ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Po premierze, widzę że oby dwa są lekko do d.

BF4:

-W pizdu bugów, błędy graficzne, crashe, hardcorowe dropy fps na niektórych serwach

Call of Kotlet: Pies:

- Odgrzany kotlecik, brzydka grafa, model zniszczeń z dupy, ble animacje

Tyle w temacie.

graphic.png

Opublikowano

BF, większe mapy, może trochę słabsza kampania jak zawsze ale za to pro multi.

1376564775-U337068.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...