Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD Ghosts VS BF4  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co jest (właściwie to będzie lepsze) według was:

Call of Duty: Ghosts czy Battlefield 4?

Osobiście ogralem każdą część MW coda i uważam że cod ghosts będzie równie dobry[więc głos na cod'a] (może i lepszy). A Wy co sądzicie na podstawie już trailerów, gameplayów itd?

Zapraszam do dyskusji :)

Spam,trolling,offtop będzie raportowane.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cod pokaże znowu Dobrą fabułę ... BF może wyciągnie wnioski i też coś takiego zaprezentuje .. ale wątpię ^^

COD GHOSTS :)

Opublikowano

Patrząc na to co oferują nam obie gry to Battlefield 4 wygrywa jak dla mnie pod każdym względem. Nie głosujcie na grę dlatego, że bardziej daną serię lubicie.. Zastanówcie się co one nowego wprowadzą. A co do tego psa do proszę Was.. Może i fajnie, że jest ale wygląda jak z wosku. Nawet sierść mu nie powiewa. A co do tej twarzy, to może i zła. Jak kupisz pre-order to dostaniesz gratis mapę, jedną mapę na której niby jest system destrukcji. Jak Wy sobie to wyobrażacie na silniku takim jak Call of Duty? Zapewne będzie to też oskryptowane... A battlefield da nam to, czego nie było. A zwłaszcza będzie na FB3. Zobaczcie sobie, co oferuje ten silnik graficzny. A dodatkowo kupując pre-order BF4 otrzymasz dodatek o wartości 50zł.

A co do CODa to powiem szczerze, że nie chodzi już nawet o grafikę ale grywalność. Jedyne jakie mam, to World at War, BO1 oraz BO2. Tylko ze względu na tryb zombie, którego jestem wielkim fanem. A ten multiplayer przynajmniej w BO2 jest zbugowany. Cały czas jak tam coś gram to trafiam na błędy, przez które odechciewa się grać. A no i w COD zawsze ten multiplayer był owiany tajemnicą.. Nie wiem po co. Nie wiem czy kupię. Jak już to na pewno nie w dzień premiery tylko poczytam trochę recenzji, pooglądam filmy i wtedy. BFa to ja w ciemno mogę brać.

@up, zajebistą fabułę? :O

Opublikowano

Grafika to nie wszystko ... Fabuła i pomysł na Grę ?

Battlefield w tym względzie się chowa .. Chociaż Graficznie wygrywa ;/

Przesadziłem z tą zajebistą xD

Opublikowano

panowie co wy, może kod jest dobry ale tylko do SP, Ale to Bf4 ZNOWU z serii BF będzie na szczycie MP ;)

Up2@ 1000% prawdy :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP

Jakby tylko połączyli te gry .. :D

Ogółem na pewno na rynku Battlefield wygra bo teraz się liczy Grafika :)

Tak jak 3 sprzedała się lepiej w Polsce niż Cod MW 3 ( Odwrotnie niż na świecie )

Opublikowano

Właśnie, w dzisiejszych czasach liczy się tylko grafika :). Nikt nie patrzy na grywalność. Szkoda, lepiej było kiedyś, kiedy to fabuła się liczyła..

Opublikowano

Jak można oceniać te gry przed premierą, tym bardziej że nowy CoD ma być całkiem inny niż dotychczasowe? Nie jestem fanem serii, dużo bardziej wolę BFa, ale czy którykolwiek z was przeczytał, że gra będzie stworzona na nowym silniku, więc grafika nie będzie aż tak odstawała? Osobiście ciekawi mnie to nowe SubD, ulepszone AA.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Właśnie, w dzisiejszych czasach liczy się tylko grafika :). Nikt nie patrzy na grywalność. Szkoda, lepiej było kiedyś, kiedy to fabuła się liczyła..

dat urodzenia: 1999

14 latek, kiedys sie liczyla grywalnosc, hahaha, jak ciebie na swiecie nie bylo czy jak miales 5 lat?

@

czemu sadzicie ze bf ma lepszy multi? Wg mnie cod ma lepszy duzo, bf taki dziwny

Opublikowano

Cod wygra w Singleplayer.

Bf4 w Multiplayer.

Oczywiste jest to że kupie Bfa znów będzie nabijanie fragów nocami ahhh :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

wiecie co? cod bedzie mial osryptowane zniszczenia? a wy myslicie ze w bf4 da sie rozwalac budynki jak na trailerze ten wiezowiec? nie, nie da sie, da sie pewnie 1 max 2 takie wiezowce a nie cala mape, to sie nazywa marketing .. w bfie widac jakie to oskryptowane, jak nie jebniesz w jakis budynek tak samo sie rozpada, przyjrzyjcie sie

Opublikowano

wiecie co? cod bedzie mial osryptowane zniszczenia? a wy myslicie ze w bf4 da sie rozwalac budynki jak na trailerze ten wiezowiec? nie, nie da sie, da sie pewnie 1 max 2 takie wiezowce a nie cala mape, to sie nazywa marketing .. w bfie widac jakie to oskryptowane, jak nie jebniesz w jakis budynek tak samo sie rozpada, przyjrzyjcie sie

Opublikowano

Jeżeli sprzęt mi na to pozwoli, to kupię i będę grać w CoD'a: Ghosts, bo gram już w tą serie z 2 lata i naprawdę mi się spodobała.Battlefield kompletnie do mnie nie przemawia, wole po prostu szybką i prostą akcje.

Opublikowano

Encore, oskryptowane czyli nie z naszej przyczyny... W Ghost pewnie będzie tak, że co jakiś czas samo będzie się coś waliło ale w BF4 będzie tak, że gracz będzie mógł zdecydować co kiedy ma się walić. Co z tego, że jeden wieżowiec będzie się walił skoro gracz o tym zadecyduje?

Opublikowano

Nie wiadomo co lepsze bo jeszcze nic nie wyszło ale i tak stawiam na BF4

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...