Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa serwer?

W tej chwili nikt nie może wbić.

Możliwe, że to są ddos'y.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ddos ten serwer ma prawie 24/h :)

obecnie serwer jest offline

trzeba czekać na administracje

niech odpalają ten serwer :D

serie anime mi się kończą !! ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

To jest trochę chore.. więc off niż on.. serwer jest naprawdę dobry, ale zero informacji z strony administracji. Np. taki serwer reve***** dbają o swoich graczy, i przesiadują godzinami, aby naprawić błędy i aby grało sie dobrzei nie bylo ddosów, nawet naprawili wszystkie chanelle i od dłuższego czasu nie wywala im kanałów, a tutaj nadal się, ani troszkę nie ruszyło.

Opublikowano

hmm a zauważyliście na mapach 100+ nawet jak się ch zmieni jest się na ch1 :D

mogliby to forum zrobić, mają domenę , wystarczy na jakimś hoście kupić za 10zl serwerek i postawić na mybb albo phpbb by przemo ( tak żeby coś chociaż było)

up jebne cie z getsugi tenshou :)

rmoiyq.png

Opublikowano

dokładnie :) a to dużo roboty nie jest :)

gorzej ogarnąć to 1 :D ( ddos,lagi)

ale resztę można zrobić w niecałe 2 godzinki przy jakiejś nutce ^^ na spokojnie popijając kawą

@ gdyby to zrobili serwer wyciągnąłby około 1000+ osób online . ( w dzień startu było 600+ ale niektórzy poszli przez drogie zmianki a inni przez chujowy exp w av3 bo nie ma av2 )

rmoiyq.png

Opublikowano

exp nie jest zły :D jakaś nutka parę metków spadnie i jakoś idzie do tej 100, gdyby nie ten smok to exp w av3 był by lajtowy + drop ze smoka a tak bijesz sobie metka jakiś idiota podchodzi ze smokiem i jeb nie ma cb i połowy komnaty... -60khp..

Opublikowano

jest ciężko wbić ten 100 :) jak tam jednocześnie expi 10+ osób + smok który wali po 500k hp nie wiem jak go ubić chyba z bufem 100% a na to trzeba 6/7 na całe eq ...

cena 6/7 w is jest chora 60sm za szt łącznie koło 960sm na same dodania + zmianki z 1k sm czyli coś z 2k smoczych na całe eq co wychodzi za pomocą sms 30zl x4 = 120 zl sms-em chora sumka jak na taki serwer ;)

lepiej by zrobili dodając 6/7 do handlarzy a także dodając ulepszacze które nigdzie nie dropią

Podobnie jest na mapie od 160+ gdzie jak mam 1800 defa + strach a mobki walą po 7k hp a z metków też wychodzą te moby i walą 7k hp jestem pełen podziwu dla osób które mają 200+ ale one mogły expić na mapie 130 a teraz tyle ludu ma ten 130 i metków nie ma bo ch zbugowane ... wejdziesz na ch2 a tak serio jesteś na ch1 OMG

rmoiyq.png

Opublikowano

Zamiast dodawać do handlarzy dodali by jest do dropu metków 1-250 lvl, zmiejszyli dmg smoka, zwiekszyli drop ulepszaczy z bossów metków o jakoś 100/150%

Opublikowano

dla mnie jedyne co w tym serwie trzeba zrobić to max bony, 6/7 usunac albo do handlarzy/dropa, zrobic, zeby wszystkie ulepszacze dropily, bo dropia niektore i wywalic tego TGM'a :P

Opublikowano

nie ma co tu pisać o bugach bo i tak gówno zrobią ...

włączą serwer za kilka H i tyle pochodzi znowu i na noc wywali ...

nie wiem poco im 10+ GM jak graczy mają coraz mniej

rmoiyq.png

Opublikowano

wyjebane maja chyba na ten server stoi aby stac -.-

co lepsze gość ktos z administracj kto zrobil tą prezentacje jest online ale ni chuja nic nie napisze co sie dzieje -.-

Opublikowano

To mój pierwszy komentarz więc bd szczery

Lipa Lipa Jeszcze raz Lipa konta zrobić się nie da pobrać ani nic ludzie serwer wystartował 2dni temu a już nie działa wtf

Opublikowano

To mój pierwszy komentarz więc bd szczery

Lipa Lipa Jeszcze raz Lipa konta zrobić się nie da pobrać ani nic ludzie serwer wystartował 2dni temu a już nie działa wtf

No własnie 2 dni temu ... z każdym serverem jest tak na początku ... Odpocznij od komputera, wyjdz na dwor to czas szybko minie i moze bedzie dzialać pozniej :)

sygna1.gif

Opublikowano

Kakus002 Nie chce się z tobą kłócić ale nie mam wolne tak jak ty dzień w dzień bo Chodzę do roboty i dzisiaj i jutro mam jedynie wole wiec nie pierdziel mi ze tak powiem bym odpoczął bo czasu siedzieć nie mam a na dworze jestem od 8 do 18 dzień w dzień i to mi starcza . więc tak między nami nie udzielaj się . i podaj mi serwer na którym po starcie 2 dni nie działała strona Forum Ts'3 A nawet Metin ? zastanowiłeś się ? jesteś jedynym który zna odpowiedz na moje pytanie proszę podziel się .

Opublikowano

up to krótko grałeś w metina :)

grałem na serwerach które padały po 20min :D przykład? ostatnio gumiś rozjebał cały serwer :D łącznie z ts3

inne stały 1/2 dni niektóre 2/3 tygodnie jak serwer wytrzyma 2/3 tygodnie to można powiedzieć że postoi przez dłuższy czas .

rmoiyq.png

Opublikowano

Broń Boże nie kupujcie nic z ISa, nie wiadomo ile ten serwer jeszcze się pomęczy, to znaczy, wiadomo, to jest jak z pytaniem do Tuska, jak żyć, KRÓTKO!

@UP. Idę o zakład, że nie.

Opublikowano

Kakus002 Nie chce się z tobą kłócić ale nie mam wolne tak jak ty dzień w dzień bo Chodzę do roboty i dzisiaj i jutro mam jedynie wole wiec nie pierdziel mi ze tak powiem bym odpoczął bo czasu siedzieć nie mam a na dworze jestem od 8 do 18 dzień w dzień i to mi starcza . więc tak między nami nie udzielaj się . i podaj mi serwer na którym po starcie 2 dni nie działała strona Forum Ts'3 A nawet Metin ? zastanowiłeś się ? jesteś jedynym który zna odpowiedz na moje pytanie proszę podziel się .

Grrr, dajmy na to manessa(chociaż teraz stoi stabilnie) ;) Calipso jest atakowany z tego co wiem i przez to jest off/on . Popatrz na inne nowo powstale dedyki , wszedzie tak samo ..

sygna1.gif

Opublikowano

Grrr, dajmy na to manessa(chociaż teraz stoi stabilnie) ;) Calipso jest atakowany z tego co wiem i przez to jest off/on . Popatrz na inne nowo powstale dedyki , wszedzie tak samo ..

Z tym że inne dedyki robione z GŁOWĄ mają problemy tylko z DDoSami a ten ma problem ze wszystkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...