Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up2 jak widzę jak się za to biorą to gdyby mieli wyłączyć serwer i to naprawiać to byś go nie zobaczył przez miesiąc :D

EDIT

Lista zmian jakie wprowadziła administracja tego serwera od startu

14.08.2013 - Data startu

15.08.2013 - Zmniejszenie ceny zmianek i dodań bonów od 1-4 .

16.08.2013 - Odpalenie is-u.

17.08.2013 - Bony wchodzą maksymalnie.

Tyle co zrobili w 3 dni po starcie ...

a bugów jest tyle że ch**

@EDIT admin serwera siedzi na mpcforum i nie widzi że mu logowanie na serwerze padło...

2@EDIT serwer w czasie 24 godzin online jest niecałe 10H

rmoiyq.png

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team stara się jak najlepiej.

Dajcie im trochę czasu i będzie dobrze.

Natomiast uważam, że warto zagrać.. mimo "błędów".

Drop będzie naprawiony, tak mi się przynajmniej wydaje.

Tak team się stara, że od 3 dni zrobili to co kolega podał u góry, a ha siedzi ciągle na mpc i przegląda tematy, nie mając bladego pojęcia, że dzisiaj serwer działał samo g.

Trochę czasu.. skoro zrobienie tak naprawdę 3 rzeczy zajęło im 3 dni, to załatwienie wszystkich błędów zajmie im, ponad miesiąc..

Serwer dobry, ale mogliby się trochę bardziej zainteresować.

Opublikowano

nie ta osoba nadal sobie gra :)

Kolego przestań spamować z tym typkiem na dmg bo już z 10 kom dodałeś

Admini się zainteresują Serwerem to może potem i tym;, A co do serwera czekam czekam i nic ...

Opublikowano

Strona, ts, metek, nic nie działa. zróbcie coś z tym, ha siedzi sobie na mpc i przegląda tematy, zamiast sie za przeproszeniem kurwa troche się tym zainteresować..

Opublikowano

a na stronie niby pisze online i jest 39 osób w grze ... a jak chce sie zarejestrować to gdy kliknę rejestruj to pisze błąd serwera ...

Pomogłem DAJ Lubie to!

Opublikowano

a na stronie niby pisze online i jest 39 osób w grze ... a jak chce sie zarejestrować to gdy kliknę rejestruj to pisze błąd serwera ...

Nie są w grze.

Odśwież za 5 min i będzie 19 osób.

Licznik z opóźnieniem tzw xD.

99523830871009328537.png

Opublikowano

a reje nie działa ;)

Niemożliwe. Mi rejestracja działa. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

tez macie blad podczas laczenia z serverem i gdy wchodzicie na strone servera wyskakuje wam This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.?>???? pls o odp

Opublikowano

tez macie blad podczas laczenia z serverem i gdy wchodzicie na strone servera wyskakuje wam This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.?>???? pls o odp

Niestety nie.

Błąd połączenia się z serwerem owszen mam, strona serwer śmiga mi normalnie.

A to co Ci wyskoczyło to , że twoje konto jest zawieszone , i coś tam, że domena nie została opłacona przed administratora ? - kiepski ze mnie tłumacz xD

99523830871009328537.png

Opublikowano

A czy używasz z tej strony: http://calipsomt2.idel.pl/

Bo jeżeli używasz z normalnej to narazie nie działa. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Co się dzieje z serwerem ? Jakieś postępy, Wypowiedział by się admin kiedy planują Reaktywacje lub włączenie na Amen wszystkiego a nie ludzie wbija Kill mob I Wylogowanie . Od czasu kiedy sprawdzam czy działa to ani razu nie wbiłem bo mam błąd ... Proszę się wypowiedzieć a nie przeglądać Mpc i dodawać zbędne posty na które odpowiedzi ludzie znają chcesz zrobić serwer to zainteresuj się nim a nie olewasz ludzi ... Jest tu wielu Ludzi którzy znają się na Navi czy tam innych duperelach wystarczy popytać chętnie pomogą bo też chcą zagrać Nie mam pojęcia czy mój Post jest Godzien i prawdziwy ale jeśli tak to Like Lub nie bo nie każdy ma czas odświeżać mpc i Sprawdzać czy szanowny Admin serwera się odezwał ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

EDit

Dzięki Bogini Uradowała nas ta wiadomość kto wie może cos moja wypowiedz dała i Administrator postanowił pokazać na co go stać ;]

Opublikowano

Serwer już działa. :)

Możecie spokojnie pograć.

egrq.png

Opublikowano

Powiem tak OFF Czekamy czekamy i dalej czekamy Nwm jak naprawią może zagram jeśli nie to trudno poszukam innego Proszę o pw W sprawie innych serwerów Dzięki mam nadzieje ze ten post nie był zbędny A Pomocny Jeśli zadziała do 22:30 i nie padnie to Będzie Luz jeśli nie to zostanie im pewnie 12 Graczy .

Opublikowano

Powiem tak OFF Czekamy czekamy i dalej czekamy Nwm jak naprawią może zagram jeśli nie to trudno poszukam innego Proszę o pw W sprawie innych serwerów Dzięki mam nadzieje ze ten post nie był zbędny A Pomocny Jeśli zadziała do 22:30 i nie padnie to Będzie Luz jeśli nie to zostanie im pewnie 12 Graczy .

Przecież jest ON-line od dłuższego czasu.

Z jakieś 1 h, więc nie widzę problemu.

Obecnie gra ok. 102 graczy. :)

egrq.png

Opublikowano

i znowu logowanie padło omg :D

kurde dlaczego zawsze jak chce wbić

uważacie też że bon 100% luda to za dużo?

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...