Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja chcialbym pograc na tym serwie normalnie bez lagow ale widocznie nie da sie ;/
wchodze na mapke 100 lvl i lag ... mobki mnie raz dwa ubijaja
duzo osob na wh wiec ja podziekuje sobie ale rzycze powodzenia i rozwoju

Opublikowano

Jakie błędy naprawione?

Ja ciągle mam takie błędy:

1.Nie raz nie mogę kliknąć na gracza i nie widzę tego szept. itp.

2.Gdy np. otworze sklep i kupie coś to ciągle mam cene na ekranie...

3.Od czasu do czasu kamera zawiesza się a mnie, gdy chcę ją przestawić wraca do tego samego pkt.

4.Gdy włączę dwa metki to tn drugi ma gorszą grafikę.

5.Nie ma Av2.

6.Bony nie wchodzą na maxa a miały.

7.Ulepszanie na epiki 80% a miały być 100%, dla mnie może być ale są pechowcy to im dopiero za 10 ulepszy, a w 4Fun powinno za 1.

8.Logowanie dalej nic ;/

9.Jest tam NPC Brat.H.Bronia i Zbroja i oni tam stoja bo stoja? Bo nie dzialaja.

10.Nie da sie zsiasc z wierzchowca (tego z pieczeci).

Jak na razie poprawiono cene zmianek :D

55jk0m.jpg

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to -

u Kowala 100% ulepsza (na razie nie epiki).

Kamykiem też pisze 100% a spala...

Czytałam, i Administrator mówił, że bony wchodzą max... (ktoś tu ściemnia).

Hm... Co jeszcze ?

A ... ze zbroi na surę robi się zbroja na szamana, a z szamana na woja ... (140+ lvl).

Hm.... CalipsoMT2 drogi administratorze, kiedy masz zamiar to ogarnąć ? Po 1 czy w ogóle masz zamiar to zrobić. ; 0 ?

99523830871009328537.png

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to -

u Kowala 100% ulepsza (na razie nie epiki).

Kamykiem też pisze 100% a spala...

Czytałam, i Administrator mówił, że bony wchodzą max... (ktoś tu ściemnia).

Hm... Co jeszcze ?

A ... ze zbroi na surę robi się zbroja na szamana, a z szamana na woja ... (140+ lvl).

Hm.... CalipsoMT2 drogi administratorze, kiedy masz zamiar to ogarnąć ? Po 1 czy w ogóle masz zamiar to zrobić. ; 0 ?

Zgłoście na forum, tam na pewno Wam pomogą. Administrator nie odwiedza mpc 24/7 żeby posłuchać co macie mu do powiedzenia. Rejestracja na forum nie jest płatna, więc tam zapraszam. Na stronie głównej masz zakładkę forum.

@Aw

Są tutaj jakieś wierzchowce z dodatkowymi bonusami dostępne w grze za np. questa?

Opublikowano

Połowa bugów delete !

Zapraszamy na serwer!

Połowa kurwa jakich bugów? Tych najmniejszych co prawie w cale w grze nie przeszkadzają?! Poprawcie największe bugi, av2, smok, i może jakieś info odnoście dropu ulepek! Paranoja.

@UP: Jakie forum? Nie działa, przynajmniej mi. Z resztą, co tu działa normalnie?

Opublikowano

Zgłoście na forum, tam na pewno Wam pomogą. Administrator nie odwiedza mpc 24/7 żeby posłuchać co macie mu do powiedzenia. Rejestracja na forum nie jest płatna, więc tam zapraszam. Na stronie głównej masz zakładkę forum.

@Aw

Są tutaj jakieś wierzchowce z dodatkowymi bonusami dostępne w grze za np. questa?

Powiedz mi najpierw gdzie masz to forum ? Owszen zakładka jest... Tyle , że na stronie głównej jest inna nazwa forum (forum.serwer.mt2.pl czy jakoś tak), a na stronie prezentacji http://calipsomt2.pl/board/ , które też nie działa.

Więc teraz mi powiedz jak mam się skontaktować z Administratorem ? Skoro w grze nie odpisuje (niby "pw" nie działa... mnie tam chodzi, ale cóż.) , Team Speak ( nie mam Ip. A te co jest w prezentacji to nie działa ) .

Pozdrawiam .

@sebastosMC no właśnie ten ts jest podany w prezentacji , i nie działa :P.

99523830871009328537.png

Opublikowano

up ip ts3: ts.calipsomt2.pl

ale też chyba nie działa :)

Ja mam 161 i masakra na mapie od 160 :D

Nie wiem jak tam expić jak moby walą po 6k ... przy 1,8k defa no nie wiem eq bende robić na 160 lvl ale ulepki to chyba sobie wyczaruję hehe

rmoiyq.png

Opublikowano

Nic nie działa :D Forum nie działa, TS nie działa, serwer tylko połowicznie :D Wygraliście konkurs na największy niewypał w historii prywatnych serwerów MT2 :D
Gratulujemy, statuetkę przywiezie komornik.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry.

Da się pograć. : )

Bugi to tylko chwila i można je wyeliminować.

Natomiast zapraszam do gry, bo naprawdę warto.

Team stara się jak może .

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Macie nadal ten problem ?
Loguje się i "Zostaniesz połączony z serwerem" i nic.
czemu gdy serwer jest naprawdę dobry (najlepszy na jakim grałam, a grałam na powyżej 20) zawsze coś musi być nie tak.. w sumie te ddosy są bezsensu.. przecież to, że ktoś poddosuje nie oznacza, że od razu jakiś gracz ucieknie. a przede wszystkim serwer ma się podobać.. więc jak ktoś puszcza ddosy, a jego serwer nam się nie podoba, to jest robione na siłe. wbijamy na serwer który nas zaciekawił, a nie na taki, który gówno daje od siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...