Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie się łączą ale miałem przywołane różne poziomy szkatułek ;)

Nie wiadomo , jeżeli do godziny nie będzie żadnego odzewu ze strony serwerowni zadzwonimy tam. Jeżeli to nie przyniesie to żadnych skutków zostanie zakupiona przez Nas 2 maszyna.

To proszę Informować czy zakupicie nową maszynę czy co Bo dobrze będzie jak serwer dzisiaj ruszy, !

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polac mu, dobrze gada. Zmiencie ten system :)

Promil, szkaty ripa dropia w red lesie ?

źle gada, system wygląda fajnie jak jest teraz, szmaragd z wyglądu to gówno i jak będzie niby ostatni i najlepszy to się można załamać. Tak płaczecie o system ulepszeń z pl'a itp. to nie hard do chvja tylko medium. Nie podoba sie to znajdz inny serwer

Opublikowano

źle gada, system wygląda fajnie jak jest teraz, szmaragd z wyglądu to gówno i jak będzie niby ostatni i najlepszy to się można załamać. Tak płaczecie o system ulepszeń z pl'a itp. to nie hard do chvja tylko medium. Nie podoba sie to znajdz inny serwer

wyraziłem swoją opinie a ty spinasz dupę luzuj majty ziomek.

Opublikowano

Up nie mogę się dodzwonić ;/ A odpowiedzi od nich dalej nie ma.

Aha dzięki bardzo ;>> Zmieńcie tą serwerownie i tyle

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Aha dzięki bardzo ;>> Zmieńcie tą serwerownie i tyle

To serwer wystartuje jeszcze później, bo będą od nowa czekali na kolejną maszynę. Jak już jesteśmy po tylu dniach czekania, to nie warto rezygnować, bo następna maszyna na pewno się spóźni. Niech zostanie jak jest, gdy maszyna będzie zawodziła to wtedy mogą z niej zrezygnować i przenieść na inną, lepszą.

@Topic

A ten bojownik to jakieś bonusy daje, że są 4 u handlarza?

Opublikowano

Te kostiumy to zbroje startowe. Każda z nich daje bonus 15 silny przeciwko potworom oraz 150 obrony. Aby nie było większych problemów w zdobywaniu doświadczenia na początku gry :)

Opublikowano

nie spinam dupy tylko też wyrażam swoja opinie na wasz temat, przecież mam do tego prawo :)

to ja w tej zbroi startowej będę latał do 180 skoro daje 15 na potwory, a nie ma 6/7 bonu, więc do innych nie włoże bonu na potwory ;d

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 64

52 użytkowników, 10 gości, 2 anonimowych

michal418, markuso, MamBaoBao, Lilou™, Krisix., RondeLL, dzolero97, RevangeMt2, PoweRade™, Buszek <3, WiktoriaK, FIRMAvsKALI, Flay, damian2410114, Lucky92, ThePowerekk, lykos11, Axeros, OnLyDgL, LACROS, 3304332, Krossi, BonusSs, xeos12, `Mafka., asica2012, mtv, xxarkoxx5.1.2, kacpertbg, hugos2, Mintusek, rejsik123, bahuc, Ronix18, Pr0miLxMetin, poulix, kyrtap633, Kondek979797, mrklopsik, GallAnonim1429, Azris, GetAce, yasmin2310, Matek1193, galerianki123, Kaboomx, fsafesesesesss, Shadov16, officialgamer, Kuleczek98, kulasnk, f3sz

jestem pełen podziwu abo co dziennie było 4 razy tyle osob na servie

Opublikowano

10 razy tyle najlepiej ;>

promil jest jakies info od 6 tu czekam :D Jeszcze się nie dodzwoniłeś do nich ?

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Up nie mogę się dodzwonić ;/ A odpowiedzi od nich dalej nie ma.

To jak pisałeś wyżej zmieńcie serwerownie i będzie po problemie. ;D

Opublikowano

To jak pisałeś wyżej zmieńcie serwerownie i będzie po problemie. ;D

Pomysl ze maja to pewnie zaplacone i jak zamowia kolejnego dedyka to beda stratni, lub moze cale fundusze wlozyli w tego dedyka, a ovh ostatni w chu... wali, czeka sie po 2-3tygodnie na dedyk bo sam zamawialem

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

Opublikowano

Pomysl ze maja to pewnie zaplacone i jak zamowia kolejnego dedyka to beda stratni, lub moze cale fundusze wlozyli w tego dedyka, a ovh ostatni w chu... wali, czeka sie po 2-3tygodnie na dedyk bo sam zamawialem!

Jak Chcą mieć Kase z Is to serwer musi wystartować jak najszybciej bo inaczej stracą graczy ;!

Opublikowano

Wyczuwam kolejny fail

Wyczuwam wypierdalanie z tego tematu dla Ciebie. CYA :*

Dawaj info promil! Czekamy ;)

A i przemyślcie z tą zbroją na początek (kostiumem) moim zdaniem przesadzone bony ma :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...