Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bd więcej takich komentarzy to nie ma problemu tak jak mówiłem jestem otwarty na propozycje.

Myślę, że bardziej estetyczne i pasujące do Metina bronie przyciągną więcej osób na serwer, a chyba właśnie o to chodzi :)

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak bd więcej takich komentarzy to nie ma problemu tak jak mówiłem jestem otwarty na propozycje.

Myślę, że bardziej estetyczne i pasujące do Metina bronie przyciągną więcej osób na serwer, a chyba właśnie o to chodzi :)

Zobaczymy niech ktoś jeszcze się wypowie :) Prawda chodzi po części oto żeby przyciągnąć graczy ale też żeby im się przyjemnie grało. Albo mogę zrobić jeszcze tak , że te bronie zostaną a w łatce bd można pobrać inne. To zależy od Was.

Opublikowano

Co do broni na 75 to może zostaw tak jak było.. Dodaj drop też do bossów ale jakiś nie wielki %, a żeby lekko ułatwić to np. Z ripka by dropiły od 1 do 3 szkat :D Jeśli epiki robimy z broni na 65 lvl to może dodaj by z broni na 75 lvl robić jakies bronie do expa? Bon na potwory czy coś w tym stylu :D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Serwer fajny możliwe iż zagram :)

Ale jeśli to ma być medium to Bronie 75lv polecamy tylko z ripera i wymiana żeby to było coś warte :)

Nie wiem czy jest gdzieś napisane ale kiedy przewidywany start ?

Opublikowano

Już się startu doczekać nie mogę , poda ktoś dokładną datę ? Obu nie padł szybko ;D

Nie padnie możesz mi zaufać. Na razie dtata startu 16-20 dokładniej nie podam , żeby potem nie było.

Co do broni na 75 to może zostaw tak jak było.. Dodaj drop też do bossów ale jakiś nie wielki %, a żeby lekko ułatwić to np. Z ripka by dropiły od 1 do 3 szkat :D Jeśli epiki robimy z broni na 65 lvl to może dodaj by z broni na 75 lvl robić jakies bronie do expa? Bon na potwory czy coś w tym stylu :D

Muszę jeszcze pomyśleć nad tymi broniami , ale raczej bd Tak : Szkatułka Ripera , wymiana , nowe bossy i metiny na mapie 100+.

Opublikowano

Pochodzenie broni 75 wygląda teraz tak:

-Szkatułka Ripera

-Wymiana

-Metiny oraz bossy na mapach 100+

Jak macie jakieś jeszcze propozycje zapraszam do komentowania.

Opublikowano

Może zrobilibyście coś takiego żeby było można obstawiać wojne gildii.

Np. żeby w grze były SM'y ( coś takiego jak na xenox ) i jak jest jakas wojna gildii możemy obstawiać kto wygra i np. możemy dać 10 , 20 , 30 , 40 , 50 SM i jak wygra gildia ktora obstawilismy to dostajemy zwrot SM 2x :D

Ogólnie serwer fajny ale lepiej by było jakby te biało-złote zbroje były na koncu systemu ulepszen zbroi , a hwangi przed nią

58121063168705213211.png

Opublikowano

Może zrobilibyście coś takiego żeby było można obstawiać wojne gildii.

Np. żeby w grze były SM'y ( coś takiego jak na xenox ) i jak jest jakas wojna gildii możemy obstawiać kto wygra i np. możemy dać 10 , 20 , 30 , 40 , 50 SM i jak wygra gildia ktora obstawilismy to dostajemy zwrot SM 2x :D

Ogólnie serwer fajny ale lepiej by było jakby te biało-złote zbroje były na koncu systemu ulepszen zbroi , a hwangi przed nią

Tak jak pisałem w zapowiedzi system ulepszeń pod stary dobry serwer old-school. Taki system ulepszeń zostanie na 100%.

Fajny serwer zagram oczywiście

nie usuwaj tych kostium u handlarzach bo są boskie i fajnie wyglądają

To u handlarzy to nie są takowe kostiumy lecz Zbroje Startowe. Każda taka zbroja posiada wbudowany bonus 150 obrony oraz 15% silny przeciwko potwora.

Opublikowano

Zmieńcie ostatnią zbroje, ten hwang już się pewnie przejadł każdemu. Od paru lat to samo, zastąpcie ostatniego hwanga inną zbroją.

Opublikowano

Zmieńcie ostatnią zbroje, ten hwang już się pewnie przejadł każdemu. Od paru lat to samo, zastąpcie ostatniego hwanga inną zbroją.

Ten ostatni hwang jest na samym końcu ponieważ przygoda nie bd się kończyła na 180 poziomie. Levele bd z czasem aż do 250 i nie skończy się na czterech epickich zbrojach.

2ddosy i serwer pada. Zobaczycie. Szkoda ale takie są czasy.

Ne 100% Tak nie bd. Chyba że mówisz o moim dedyku testowym ;*

Opublikowano

Mam pytanie do Was

Jaka chcecie nagrodę za notatki?

PS Poszukuje wideo mastera wszystkich chętnych zapraszam do pisania na gadu gadu :48234438

Opublikowano

Ten ostatni hwang jest na samym końcu ponieważ przygoda nie bd się kończyła na 180 poziomie. Levele bd z czasem aż do 250 i nie skończy się na czterech epickich zbrojach.

Ne 100% Tak nie bd. Chyba że mówisz o moim dedyku testowym ;*

No dobrze zobaczymy. Taki Revenial (niby się znają) Wydymiony srymiony etc i padają jak kaczki. Kolo siedzi pare lat w metinie a nie potrafi ddosów i padających ch naprawić.

No nic obyś miał rację że znasz się ponad bdb mozliwości!

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

No dobrze zobaczymy. Taki Revenial (niby się znają) Wydymiony srymiony etc i padają jak kaczki. Kolo siedzi pare lat w metinie a nie potrafi ddosów i padających ch naprawić.

No nic obyś miał rację że znasz się ponad bdb mozliwości!

Nie ma co bd dobrze.W razie pytań zapraszam na Nie oficjalny team speak serwera.

IP: 91.121.69.189

Opublikowano

Proszę się mnie nie pytać o datę startu tak jak mówiłem 16-20 sierpnia.

*16 mało prawdopodobne jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli start odbędzie się 17 sierpnia tj. sobota w godzinach wieczornych 18/20

Opublikowano

Kiedy start serwera bo z prezentacji nie wyczytałem nic :/ Chyba nie pisze :D

dosłownie dwa posty wyżej;)

Proszę się mnie nie pytać o datę startu tak jak mówiłem 16-20 sierpnia.

*16 mało prawdopodobne jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli start odbędzie się 17 sierpnia tj. sobota w godzinach wieczornych 18/20

Opublikowano

1. Jakie bony mają w sobie epickie tarcze ?

2. Jakie bony na nowe mapy ?

3. 로로오유 튜뉴오튜 유더 ? :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

1. Jakie bony mają w sobie epickie tarcze ?

2. Jakie bony na nowe mapy ?

3. 로로오유 튜뉴오튜 유더 ? :)

Do każdej epickej tarczy przychodzi 10% silny przeciwko danej klasie .

Nieumarłe

在跟我說話

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...