Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMt2.pl [Dedyk] [Medium]

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

@up

Znalazł się dorosły... ja sobie nie wybieram graczy, dzieci to 90% graczy metina więc o czym gadasz? Wczoraj sie urodziłeś? :)

---- Dzis odbyl sie up ----

Oto lista zmian wprowadzonych z dniem 21-08-2013:

• Ulepszone zabezpieczenie przeciwko WH,
  • Dodano minimapę do Groty Pogańców,
  • Minimalne zmniejszenie ilości mobów w Grocie Pogańców (mniejsze lagi) w niektórych komnatach dalej ich sporo mobów,
  • Zmniejszono ilość magów w Grocie Pogańców (mniejsze lagi/spadek FPS),
  • Dodano nowy drop z mobów w Grocie Pogańców, przedmiot będzie stanowił ulepszacz do zbroi oraz przepustkę do nowego dungeonu,
  • 2 nowe BOSSy w Grocie Pogańców: Pogański Niszczyciel oraz Pogański Smok (KOMNATA dostępna od 145 Lev.)
    • Pogańskie Niszczyciele występują w samej grocie oraz komnacie na końcu wraz z bossem - Pogańskim Smokiem,
    • Pogański Smok jest dostępny na końcu Groty Pogańców i tutaj mamy 2 możliwości wejścia:
      1) Samemu, lecz wtedy potwór respi się co 30 min. oraz jesteśmy narażeni na ksucie,
      2) Z grupą (dungeon)(min. 2 osoby), koszt wstępu to 2 przepustki wspomniane w pkt. 5 (przepustki są za darmo i nie będzie ich w IS)
    • Drop z Pogańskiego Niszczyciela to m. in. : Kryształ (50%), Pieczęć Lodowego Lwa (zawsze), przepustka (zawsze),
    • Drop z Pogańskiego Smoka to m. in. : 2x Płomienne Perły (zawsze), 2x Kryształ (zawsze)
  • Dodano nową emotikonkę, a raczej zastąpiono obecną pod klawiszem nr. 2, więc teraz przyciskając CTRL + 2 pojawi nam się znany wszystkim troll face:

1w0Jp2R.png
  • Życzę miłej gry .

ExodusMt2.pl

Opublikowano

@up

Znalazł się dorosły... ja sobie nie wybieram graczy, dzieci to 90% graczy metina więc o czym gadasz? Wczoraj sie urodziłeś? :)

---- Dzis odbyl sie up ----

Oto lista zmian wprowadzonych z dniem 21-08-2013:

• Ulepszone zabezpieczenie przeciwko WH,
  • Dodano minimapę do Groty Pogańców,
  • Minimalne zmniejszenie ilości mobów w Grocie Pogańców (mniejsze lagi) w niektórych komnatach dalej ich sporo mobów,
  • Zmniejszono ilość magów w Grocie Pogańców (mniejsze lagi/spadek FPS),
  • Dodano nowy drop z mobów w Grocie Pogańców, przedmiot będzie stanowił ulepszacz do zbroi oraz przepustkę do nowego dungeonu,
  • 2 nowe BOSSy w Grocie Pogańców: Pogański Niszczyciel oraz Pogański Smok (KOMNATA dostępna od 145 Lev.)
    • Pogańskie Niszczyciele występują w samej grocie oraz komnacie na końcu wraz z bossem - Pogańskim Smokiem,
    • Pogański Smok jest dostępny na końcu Groty Pogańców i tutaj mamy 2 możliwości wejścia:

1) Samemu, lecz wtedy potwór respi się co 30 min. oraz jesteśmy narażeni na ksucie,

2) Z grupą (dungeon)(min. 2 osoby), koszt wstępu to 2 przepustki wspomniane w pkt. 5 (przepustki są za darmo i nie będzie ich w IS)

• Drop z Pogańskiego Niszczyciela to m. in. : Kryształ (50%), Pieczęć Lodowego Lwa (zawsze), przepustka (zawsze),
    • Drop z Pogańskiego Smoka to m. in. : 2x Płomienne Perły (zawsze), 2x Kryształ (zawsze)
  • Dodano nową emotikonkę, a raczej zastąpiono obecną pod klawiszem nr. 2, więc teraz przyciskając CTRL + 2 pojawi nam się znany wszystkim troll face:

1w0Jp2R.png

• Życzę miłej gry .

Dorosły to może i nie . Ale wyzywanie po rodzicach w m1 to chyba za dużo nie ??

0r5nso.jpg

Top 10 xD

Kiedy jakiś OX , lub coś koło tego ?

175001456602037225492.gif

Uczeń
Opublikowano

Dorosły to może i nie . Ale wyzywanie po rodzicach w m1 to chyba za dużo nie ??

Czlowieku, przecież to nie jest ode mnie zależne - ja Ciebie wyzywam? Przepraszam bardzo, ale nie mogę kontrolować co kazdy pisze więc zluzuj trochę bo świat się nie kręci w okół ciebie, a ja nie mam wpływu na to jak zachowują się gracze, jedyne co mozna zrobic to zglosic ich na forum jak kazdego ktory łamie regulamin gry. Wczoraj sie urodziles, ze tak dziwi Cie zachowanie innych graczy? Na kazdym serwerze spotkasz trolla ktory Cie wyzwie, wiec juz przestan te swoje eseje.

#########################################################

Co do tematu:

Dzisiaj zostały dodane wyjątkowe bonusy w postaci:

100% exp, 50% drop od 9:00 do 16:00, zapraszam na serwer! :-)

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Jak chodzi ci o ten śmieszny bug z wężowym polem to LIPA :)

Lagów nie ma i od początku nie było

Czlowieku, przecież to nie jest ode mnie zależne - ja Ciebie wyzywam? Przepraszam bardzo, ale nie mogę kontrolować co kazdy pisze więc zluzuj trochę bo świat się nie kręci w okół ciebie, a ja nie mam wpływu na to jak zachowują się gracze, jedyne co mozna zrobic to zglosic ich na forum jak kazdego ktory łamie regulamin gry. Wczoraj sie urodziles, ze tak dziwi Cie zachowanie innych graczy? Na kazdym serwerze spotkasz trolla ktory Cie wyzwie, wiec juz przestan te swoje eseje.

#########################################################

Co do tematu:

Dzisiaj zostały dodane wyjątkowe bonusy w postaci:

100% exp, 50% drop od 9:00 do 16:00, zapraszam na serwer! :-)

Napisze tu bo na forum w pomysłach sie nie dowiem .
Może by wprowadzic PETY ?

175001456602037225492.gif

Uczeń
Opublikowano

Lista zmian wprowadzonych z dniem 29-08-2013:

• Poprawiono ulepszanie broni Ninja 135 -> 150,
  • Poprawiono wszystkie interakcje u Starszej Pani oraz interakcje
    związane ze Ślubem (już nie będzie dziwnych znaczków przy rozwodzie),
  • Dodano nowe ulepszacze,
  • Do NPC Handlarka dodano "EQ 2" - czyli bronie ponieważ nie zostało to wcześniej dodane, a miało zostać,
  • Dodano Grotę Pogańców v2 - jest to alternatywa do expienia dla Tomb,
    z czasem Tomby zostaną usunięte a expienie w Grocie to sama
    przyjemność,
  • Usunięto kamienie metin z Tombów - teraz będą się znajdować w Grocie
    V2 i jednocześnie pozbywamy się "buga" z lądowaniem kamieni na górach,
  • Nowe bossy w Grocie v2 (podobnie jak w v1),
  • Poprawiona możliwość założenia 2 pieczęci na raz,
  • Ulepszone bonusy z Pieczęci tradycyjnych (HP, ŚREDNIE, + Inne),
  • Poprawiono drop Yang w porcie,
  • Poprawiono odzyskiwanie hasła na stronie exodusmt2.pl,
  • Nowy system ulepszeń dla Biżuterii na 155 lev. teraz wszystkie
    ulepszacze zdobędziemy bez większego trudu (zależy jeszcze od szczęścia wink.png) w Grotach,
  • Osłabienie mobów na mapie od 95 (Węże),
  • Dodany drop do mobów na mapie od 95:
    1. Perły,
    2. Szkat. Nosiciela Plagi która daje 7 mln. exp lub yang (losowo),
    3. Skrzynia z której wylatują Wierzchowce
    4. Broszura Szermierki,
    5. Bryła Złota

ExodusMt2.pl

Uczeń
Opublikowano

Dnia 31.08.2013 o godzinie 19:00 odbędzie się konkurs OX. Zapraszamy wszystkich graczy na wspólną zabawę!

Informacje:

Dzień: 31.08.2013

Godzina: 19:00

Kanał: 1

Organizator: [GA]h3x

Ilość rund: 2

Nagrody: Ulepszacze, pieczęci wierzchowców itd.

Jak wejść na OX?: Będzie taka możliwość u NPC Uriel na CH1 o godzinie rozpoczęcia konkursu.