Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMt2.pl [Dedyk] [Medium]

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja np juz dawno zrezygnowalem z gry , poniewaz stworzyli patchera i nie potrafia pomoc , sciagnalem 2 pliki ktore dodali: Fix Exodumt2.exe Zaden nie pomogl. I nadal nie widze zeby ktos byl chetny mi pomoc.

wystarczy wejść na forum ... tam jestp oradnik

ps, Zaj***bisty serwer! Polecam gorąco i zapraszam! ;)

Opublikowano

wystarczy wejść na forum ... tam jestp oradnik

ps, Zaj***bisty serwer! Polecam gorąco i zapraszam! ;)

Korzystalem wlasnie z rzeczy ktore Administracja dodala i nadal nic.

Opublikowano

Mimo waszej krytyki na temat serwera to nadal uważam ze warto zagrać na serwerze :)

oczywiście zachęcam do gry bo warto

Opublikowano

Mimo waszej krytyki na temat serwera to nadal uważam ze warto zagrać na serwerze :)

oczywiście zachęcam do gry bo warto

Krytyki ? Pierwszy serwer w moim zyciu na ktorym gralem 15 minut , i pozniej znow nie moglem bo wywala bledy i nie moge nawet clienta wlaczyc , mam sie cieszyc? I pisac ze serwer super?

Opublikowano

Krytyki ? Pierwszy serwer w moim zyciu na ktorym gralem 15 minut , i pozniej znow nie moglem bo wywala bledy i nie moge nawet clienta wlaczyc , mam sie cieszyc? I pisac ze serwer super?

sory ale ja i moja ekipa takich problemów nie mamy a jak masz jakieś błędy to idz z tym do administracji?

Opublikowano

Mapka od 95 nie dorobiona , węże jakies bijace po 35k ze strzal , spadasz na hita wstajesz i znow padasz oczywiscie wbijesz kolejne 20 lvli zeby wbic na mapke od 115 lvla .

Mapka od 115 moby po kilkaset K HP, bijace znow po 20k , nie da sie grac , serw jest nie dopracowany.

Z 15 metkow jeden pierscien dosw. a gdzie ulepszacze?

Pozdro jak ktos chce wbic 150 lvl i zrezygnowac tak czy siak to polecam .

Opublikowano

Mapka od 95 nie dorobiona , węże jakies bijace po 35k ze strzal , spadasz na hita wstajesz i znow padasz oczywiscie wbijesz kolejne 20 lvli zeby wbic na mapke od 115 lvla .

Mapka od 115 moby po kilkaset K HP, bijace znow po 20k , nie da sie grac , serw jest nie dopracowany.

Z 15 metkow jeden pierscien dosw. a gdzie ulepszacze?

Pozdro jak ktos chce wbic 150 lvl i zrezygnowac tak czy siak to polecam .

pisalem o tym na stronie 7 ;) dokladnie to samo :P

wbilem dzisiaj z mysla ze moze cos poprawili cos zmienili a tu lipa ... wg mnie serwer na tydzien i wiecej nie postoi :)

Opublikowano

sory ale ja i moja ekipa takich problemów nie mamy a jak masz jakieś błędy to idz z tym do administracji?

Ty nie masz , ale ja mam , i 3 dni po starcie 0 pomocy , albo moj temat jest zamykany na forum albo zaden Admin nie odpisuje.
Opublikowano

pograłem trochę i mogę powiedzieć tyle. 250 wbije się w maximum 3 dni. Cięzko trochę o ulepszacze do zbrojki ^^. Ogólnie gra się strasznie nudno i niestety nie ma żadnego urozmaicenia, po wbiciu levela pozostaje nam stanie w m1 i gapienie się lub pvp.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

hmm po dniu gry stwierdzam iz server fajny jest lecz.. Administracja wgle np nie wchodzi na ts .. np moja gildia chce zrobic sobie kanal a szanownego admina nie ma wgle od wczoraj.. a ogolnie server polecam i zapraszam do gry :) LifeIsOne w grze :D

Opublikowano

nadal to samo nic sie nie zmienilo ? naprawili cos ?

jezeli ktos wytrwalych/nowych graczy chce sie dowiedziec jaki jest exp bug na tym serwerze niech napisze na pw :)

Opublikowano

Naprawcie klienta to zagram bo pobrałem wszystko pokazuje mi że server online a nie moge się zalogować

Opublikowano

usuneli ABS z branzoletki, bardzo dobry pomysł, bo to była przesada, choć miałem 2x branza .... ludzi-magia-sztyle-miecze-dwureka ;/

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

niech zrobia 4ch bo nie ma gdzie dropic ulepki a tym bardziej expic

jest gdzie dropić, idź na mapke metinów 140lvl

Tak przy okazji, ile graczy może grać ? grać się odechciewa jak w schinsoo stoją 2 osoby .. w jinno 12 o chunjo nie mówie :x

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

jest gdzie dropić... mapy metinów i jedziesz z ulepkami sam mam ok 20perelek kazdej sztuki, 47krysi, 38brylek, 8 broszek(żadko dropią)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...