Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMt2.pl [Dedyk] [Medium]

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pobrałem clienta , wypakowałem , odpaliłem patchera , coś się pobrało i potem pobrało jakąś listę i był przycisk Graj i u mnie jest git.

Ja pobrałem clienta , wypakowałem , odpaliłem patchera , coś się pobrało i potem pobrało jakąś listę i był przycisk Graj i u mnie jest git.

to fajnie Ci ja ciagle czekam czekam czekam i ciagle mi resetuje patchera .. :(

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no beka w chuj, wszystko ładnie chodzi, tylko rusze myszką i ścina klienta, czy to wybór postaci czy to gra, a powie mi ktos jak mam grać bez myszki ?

dodam że pobralem ich Framewoka

... pozdrawiam ...

Weź ctrl+alt+delete i wez procesy poszukaj stij.exe kliknij zakoncz proces i potem wejdz w wyszukaj pliki i foldery stij wpisz i usun co ci wyskoczy czyli 2 pliki :) nie musisz wylaczac metka

Opublikowano

Harry Potter tak w metku calym bd mial jedyne wyjscie to format bo to mialem na kazdym serwie mi tak scinalo a po formacie ladnie wszystko smiga to jakis wirus czy cos ;/ albo karta graficzna

Opublikowano

Weź ctrl+alt+delete i wez procesy poszukaj stij.exe kliknij zakoncz proces i potem wejdz w wyszukaj pliki i foldery stij wpisz i usun co ci wyskoczy czyli 2 pliki :) nie musisz wylaczac metka

To nie to... miałem właśnie kiedyś to stij.exe i to inaczej wygląda niż teraz.... na stij.exe nie dało się obkręcać mysza.

A ja nawet jak rusze obojętnie w którą strone, nawet nie klikając to mi przycina wszystko :< nigdy tak nie mialem.

Stij.exe też niemam.

nie wiem o co chodzi.

Harry Potter tak w metku calym bd mial jedyne wyjscie to format bo to mialem na kazdym serwie mi tak scinalo a po formacie ladnie wszystko smiga to jakis wirus czy cos ;/ albo karta graficzna

właśnie nie, bo inne klienty mi chodzą czysto tylko ten nie chce.

ma ktoś może binke do tego serwa ? by przez patcher nie wbijać ? moze to pomoże.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

To nie to... miałem właśnie kiedyś to stij.exe i to inaczej wygląda niż teraz.... na stij.exe nie dało się obkręcać mysza.

A ja nawet jak rusze obojętnie w którą strone, nawet nie klikając to mi przycina wszystko :< nigdy tak nie mialem.

Stij.exe też niemam.

nie wiem o co chodzi.

To ja tez nie wiem ale mysle ze moglem pomoc :)

Opublikowano

Jak wam nei działa patcher to wypakujcie od nowa clienta i uruchomcie jako administrator. Mi pomogło xD

Potter, client Ci się tak ścina przez to niebo w m1 ;d

Opublikowano

Mi działa już. Wystarczy dać ten folder na pulpit i będzie działało. 2 x będzie patchowało. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

h3x rozdaj nagrody za wykonane reklamy .... bo już ponad 2h i nic nie ma sm na kontach ;/

@up

serwer stoi od ponad 2h, i ok 500-600 ludzi

Opublikowano

Dodajcie link do pobrania z np multiupload albo na szybszy serw bo ja nie będe tego pobierał 4 lub 2 godz albo chociaż patcher , (Luncher) Bo nie zagram

logo2.png

Opublikowano

Ja jebie, tak nie udanego Patchera to ja nie widziałem,na jednym dysku mam clienta na którym mi myszka laguje, a na drugim dysku patcher mi się w kółko włącza i tak po 50x -.-

Opublikowano

Nie polecam serwera dlaczego ?

- Malo ludzi

- Moby na mapie 115 są tak silne ze wp maja na hita :)

- Abs we wszystkim / bransa / hełm

- Bm nie do rozjebania żadnym sposobem

- Słaby exp jak na easy w grocie

Wogóle zjebany serwer nikomu nie polecam nawet jak nie ma co robic bo szkoda czasu na takie gowno pozdro dla nich

SERVER TO DNO DNO DNO DNO GÓWNO JAK ICH MAŁO .

Najlepiej zrób serwer w pasjansa i tam graj z kolegami

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Jak wam nei działa patcher to wypakujcie od nowa clienta i uruchomcie jako administrator. Mi pomogło xD

Potter, client Ci się tak ścina przez to niebo w m1 ;d

to też nie niebo, bo ja ruszam myszką przy wybieraniu postaci i przycina i tam, to jedyny taki client -.-

rozpakowałem na nowo to mi patchera 150x włącza i wyłącza.

Opublikowano

Prezko taka chaotyczna , niezbyt zachęciła mnie do gry . 6/10 .

Strona pobugowana troszkę . W Itemshopie all bronie i zbroje ? .. Duzy - . Ale Zarobicie .

=

Wbije na serva . Graczy macie tak duzo ponieważ revential przełożył start na jutro . I Duzo osob poszło z nudów.

Ale po postach widze ze niezbyt dobry server .

No ale wszystkiego trzeba spróbować

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Prezko taka chaotyczna , niezbyt zachęciła mnie do gry . 6/10 .

Strona pobugowana troszkę . W Itemshopie all bronie i zbroje ? .. Duzy - . Ale Zarobicie .

=

Wbije na serva . Graczy macie tak duzo ponieważ revential przełożył start na jutro . I Duzo osob poszło z nudów.

Ale po postach widze ze niezbyt dobry server .

No ale wszystkiego trzeba spróbować

Em... Ze jak? Bo revential przełożył start? Ale co ma easy do harda?

Poczekam trochę, jeżeli nie ogarniecie klienta nie wbiję.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Dokladnie ja tak samo , ten client to jest cyrk na kolkach ...I czuje ze z clientem nic nie zrobia skoro nawet admin tutaj na pytania nie "raczy" odpowiadac ;>.NIE POLECAM
00381637475378013724.png
Opublikowano

Klient jest bardzo prosty do uruchomienia i wcale źle się nie ściąga.

Polecam Wszystkim, abyście pobrali klienta i wypakowali na pulpit, patcher dwa razy się uruchomi.

Polecam serwer, bardzo fajnie się gra i bardzo miło się robi eq.

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...