Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMt2.pl [Dedyk] [Medium]

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZY WYSTARTUJE W TYM STULECIU JAKIŚ SERWER Z LICZNIKEM ONLINE?

Co wy wszyscy myślicie, że jak w ch*ja ludzi będziecie robić to przybędzie typa?

Apelacja nie tylko do tego serwera, ale macie pecha bo miałem taki grymas i napisałem akurat tu.

Nie zagram.

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypakuj clienta na pulpit jak nie będzie działał to wez prawym na launchera i wejdz w zakładke zgodność i wybierz uruchom w trybie zgodności z windows 7 i uruchamiaj jako administrator jeżeli nadal niebędzie działał to nie wiem ;p

50442140989713903247.png

Opublikowano

Server może i byłby fajny, ale ...

Gdyby było forum z IP.B + ładny styl, może i bym sprawdził i został na dłużej.

Brak IP.B z ładnym stylem = nawet nie pobieram.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Klienta przeskanowałem, 4 wirusy pokazało, jeszcze jakiś pliczek na dysku C się pojawił, no no, ciekawy klient.

Usunąłem jak najszybciej tylko się dało, nie polecam i na pewno nie zagram jak dajecie jakiś lipny klient.

Mam Windowsa XP i nawet się nie chciał załączyć. ;) Launcher też, wrzucam do 3 klientów i nie włącza się, ale w procesach jest...

Pozdrawiam.

Opublikowano

A ja mam taki problem gdy odpalam ;c, help

post-641027-0-48193100-1376395392.png

I tak , zainstalowałem Framewroka 4 ... Nadal to samo

Opublikowano

a wrzucacie patchera do clienta tego serwa?bo ja wrzuciłem do jakiegoś innego i też miałem taki błąd ;)

@stochu

a odpalasz jako administrator?

50442140989713903247.png

Opublikowano

to jest patcher i na innym on niedziała ;) musisz pobrać clienta tego serwa ...

50442140989713903247.png

Opublikowano

No dobrze, zasysam clienta. Mam nadzieję, że warto ;P. Łatwo tam o ulepszacze i czy łatwo się wyexpić hmm tak do 100+ ?

Opublikowano

ExodusMT2.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.

Taki błąd wywala przy próbie odpalenia patchera.

Win 7 64bitowy

Sugestie?

Odpal jako administrator

Opublikowano

yyy cały czas jak sie patcher "ładuje" to wyskakuje informacja "patcher uruchomi się ponownie" i musze kliknąć ok żeby sie ponownie uruchomił i tak w nieskonczonosc chyba

sygna3.png
Opublikowano

Ogólnie powiem wam że zjebaliście... wszystkie privy mają normalne launchery i bez problemu można wejść,a tutaj widzę że nie tylko ja mam jakiś dziwny problem... wie ktoś jak zrobić do tego obejście żeby mi się jakieś patchery i zjebane misie baobao nie odpalały? Może tak wejdę.

Forum to też jakieś wielkie nieporozumienie.

Opublikowano

Ja np juz dawno zrezygnowalem z gry , poniewaz stworzyli patchera i nie potrafia pomoc , sciagnalem 2 pliki ktore dodali:

Fix

Exodumt2.exe

Zaden nie pomogl.

I nadal nie widze zeby ktos byl chetny mi pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...