Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMt2.pl [Dedyk] [Medium]

h3x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś działającego bs bo od padmaka nie działa ;/ Serwer polecam :)

Moze i bym mial gdybym mogl odpalic clienta.

@sundio

Patcher i tak Ci nic nie da.

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem z 3 mirrora, ściągało 12 minut, teraz się patchuje ale co chwile pisze że patcher uruchomi się ponownie, siedzę już 20 minut, tak ma być?

55jk0m.jpg

Opublikowano

Strasznie mi Client laguje i przycina, nie wiem czy tylko mi ... ale nigdy takiego czegoś nie miałem, nawet jak daje zaloguj to w tym momencie tez przycina wtf ??

wiecie o co chodzi ?

Jak ktoś ma lauchera żeby otworzyć przez ikonke, nie patchera to bardzo poprosze.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Pobrałem z 3 mirrora, ściągało 12 minut, teraz się patchuje ale co chwile pisze że patcher uruchomi się ponownie, siedzę już 20 minut, tak ma być?

Nie , tez tak mam =,= .. nw jak inni wlasnie wbili na serwer ;>

00381637475378013724.png
Opublikowano

OMG, dość że tylko jeden porządny mirror a reszta z limitem na konto premium to jeszcze wbić się nie da.

PS. Ten serwer przypomina devuxa.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Co jest?!

Przez tego patchera na serwer nie moge wbić co chwile mi się uruchamia ponownie ;///

Niech administratorzy napiszą coś ?!

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Do uruchomienia naszego serwera będzie Ci potrzebna biblioteka .NET Framework w wersji 4. Większość systemów operacyjnych w wersjach Windows 7 / Windows 8 posiada już tą bibliotekę. Jeśli jednak otrzymujesz błędy podczas uruchamiania patchera należy pobrać .NET Framework.
Aby pobrać .NET Framework kliknij tutaj.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Mam pytanko , czy do prezentacji zostaną załączone screenshoty z systemu ulepszeń broni jak i zbroji dla każdej z klas ? :D

205mkw.png

Opublikowano

a ja mam taki problem, że wszystko jest ładnie pięknie, ale gdy tylko zaczynam ruszać myszką, ... tylko rusze odrazu mi client laguje ... o co chodzi... ?

dodam że zainstalowałem ten ich Framework .

Opublikowano

Strasznie mi Client laguje i przycina, nie wiem czy tylko mi ... ale nigdy takiego czegoś nie miałem, nawet jak daje zaloguj to w tym momencie tez przycina wtf ??

wiecie o co chodzi ?

Jak ktoś ma lauchera żeby otworzyć przez ikonke, nie patchera to bardzo poprosze.

Dokladnie client to jest jakaś poracha

Wbiłem 81 lvl i dalej nie mam co robić podziękuje na tym serwerze tylko exp exp exp + is bo pd.

sygna.png

Opublikowano

Serwer w ktorym administracja albo nie zna odpowiedzi na nasze pytanie albo po prostu nas zlewa. Tak czy siak, dam szanse administracji, licze na to ze do jutra do 15 rozwiaza problem a jak nie to rezygnuje z gry tutaj bo szkoda czasu.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Dokladnie client to jest jakaś poracha

Wbiłem 81 lvl i dalej nie mam co robić podziękuje na tym serwerze tylko exp exp exp + is bo pd.

To co zrobisz tego launcha ?

Opublikowano

nie no beka w chuj, wszystko ładnie chodzi, tylko rusze myszką i ścina klienta, czy to wybór postaci czy to gra, a powie mi ktos jak mam grać bez myszki ?

dodam że pobralem ich Framewoka

... pozdrawiam ...

Opublikowano

Ja pobrałem clienta , wypakowałem , odpaliłem patchera , coś się pobrało i potem pobrało jakąś listę i był przycisk Graj i u mnie jest git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...