Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak działa ForceOP?

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Wy jesteście naiwni.

Po wyglądzie tej aplikacji widać, że jest to jeden wielki fake, znam, a raczej znałem Komara i jest to 12-letni dzieciak, który jedyne co potrafi, to wpisać w cmd ping 127.0.0.1. :)

Przepełnienie bufora nijak się ma do działania Force OP. Jak dał sobie OP'a na Napieprzamy? Bardzo proste, miał hasło do konta z jednego z administratorów, dał sobie "*", czyli wszystkie uprawnienia na kilka nicków i sobie griefował, sam byłem przy rozmowie konferencyjnej na Skype, sam dostałem propozycję takowego griefu.

Wierzcie, wierzcie nadal temu dzieciaczkowi, który boi się na komunikatorze odezwać, bo każdy ciśnie bekę z jego niedojrzałego zachowania i głosu ala 9-latek.

Pozdro dla ogarniętych, którzy się przejechali na nim i jego krzywych zagrywkach. ;)

wbil wczoraj na live trolowal twichu jacimozo ...

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co w ogóle powstało to narzędzie... Jego cel to niszczenie serwerów, Jednak zastanawia mnie po co ludzie to robią? Żeby pozbyć się lepszej konkurencji? Czy po prostu poszpanować przed jakimiś kolegami ;_;

Filmik się renderuje, zaraz porobię screeny jakiś rozmów na Skype itp. ;)

Pewnie 90% mi nie uwierzy, ale chuj. Ważne, że powiedziałem, to co chciałem powiedzieć. :)

@TOP: Może i takie narzędzie istnieje, może i nie, nie wiadomo, ale KoMaR na pewno czegoś takiego nie posiada. Elo.

Ja myślałem że komar, Antoine , Avaterys, To jedna ta sama osoba... a okazuję się inaczej.

Opublikowano

To wypowie się w tym temacie sam komar :>

A więc tak, jest to force op polegający na przepełnieniu buffora

Działać on działa Avaterysku drogi, jesteś żenujący tyle ci chce powiedzieć nie dość że wkurwiasz to jeszcze kłamiesz w żywe oczy.

Po co ludzie to robią ? Dlatego iż np ktoś się zareklamował u ciebie na serwerze to taki serwer zostaje zniszczony.

Idź się lepiej schowaj Avaterys - Risen, Bo jak na razie to tylko mydlisz ludziom oczy dziękuje.

mca.png
Opublikowano

Nie mam zamiaru się kłócić z takim niżem demograficznym jak ty Risenie zwanym AvaterysPL.

Mnie rybka interesują twoje filmy możesz sobie nawet dać film o samym sobie jak mało jesteś inteligentny. Dajcie sobie dalej mydlić oczy dziękuje.

mca.png
Znawca
Opublikowano

Ja mydlę oczy? Dobrze wiesz jak było, i jak jest. ;-)

Zaraz będzie filmik, to będzie na tyle co do Ciebie Komar, Ty dla mnie już nie istniejesz, jesteś zerem.

Łapcie filmik: http://www.mpcforum.pl/topic/1015311-a-cala-prawda-o-komar1911-jego-force-opy-ddosy-i-inne-a/

Nie umiesz kłamać. ;)

Każdy może sobie wpisać na GG nick jaki mu się podoba.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Wierz dalej Ex? Panu Komar. Przejedziesz się na nim raz, dwa, tak jak multum innych ludzi, również będziesz inaczej myśleć.

Okej, nie ma tematu, wierzysz temu dzieciaczkowi.

Opublikowano

Wierz dalej Ex? Panu Komar. Przejedziesz się na nim raz, dwa, tak jak multum innych ludzi, również będziesz inaczej myśleć.

Ale wczoraj widzialem i byla afera na twichu Jachimozo wbil i grufowal

Znawca
Opublikowano

Gościu, z KoMaRem nie mam żadnego kontaktu, znam go tylko z YouTube'a. Również mu nie wierzyłem ale tak jak pisze @UP wczoraj KoMaR wszedł na lajwie Jachimozo na serwer i zaczął go rozwalać, nie dało się go zbanować ani nic. Pozdrawiam

-----------------------

Opublikowano

Gościu, z KoMaRem nie mam żadnego kontaktu, znam go tylko z YouTube'a. Również mu nie wierzyłem ale tak jak pisze @UP wczoraj KoMaR wszedł na lajwie Jachimozo na serwer i zaczął go rozwalać, nie dało się go zbanować ani nic. Pozdrawiam

dajcie mi tego hacka,3 lata temu jak bylo duzo ser. bez zabezbieczen chamachi spalilem ded. 67 a potem przestalem liczyc ;)) a co by bylo z tym hackiem ))))OOOOOOOO chodzilem z zapalniczka i tnt ;) zabezbieczn nie bylo kurwa ja che miec tego hacka a....!

Znawca
Opublikowano

dajcie mi tego hacka,3 lata temu jak bylo duzo ser. bez zabezbieczen chamachi spalilem ded. 67 a potem przestalem liczyc ;)) a co by bylo z tym hackiem ))))OOOOOOOO chodzilem z zapalniczka i tnt ;) zabezbieczn nie bylo kurwa ja che miec tego hacka a....!

Z tego co się orientuję - nie jesteś jedyny. Jak już pisałem: Nie daję tego hacka dzieciom które chcą zniszczyć inne serwery dla zabawy.

-----------------------

Opublikowano

SKończcie już z tym ForceOP i innymi gównami. Nie ma czegoś takiego a każdy może zrobić podobnie jak na filmiku te teksty. OP może admin dać. Jest to WIELKIE FAKE i wyp. bo właśnie taki jak ten założyciel tematu robią inne rzeczy jak np. na facebook jeśli to przeczytałeś to umrzesz itp. Jeśli jednak chcesz to udowodnić (że niby to istnieje), to udostępnij wersję testową na max. 1 serwer :P Chętnie zobaczę tego trojana i chuj wie co tam jeszcze wsadzisz

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Z tego co się orientuję - nie jesteś jedyny. Jak już pisałem: Nie daję tego hacka dzieciom które chcą zniszczyć inne serwery dla zabawy.

mam 17lat prosze

Znawca
Opublikowano

mam 17lat prosze

Czyli nie jesteś jeszcze dorosły. ; >

-----------------------

Znawca
Opublikowano

dawawaja mie to

Przestań zaśmiecać mój temat oraz kłamać.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Ex?

Czyli twierdzisz że masz, takowy Force OP hmmm, weź rozwal jakiś serwer i to pokaż na live lub na yt. To w tedy ci uwierzę.

Ale nikt cię nie zmusza żebyś uwierzył!

-----------------------

Znawca
Opublikowano

No to kurwa jak nie dajesz albo nie pokazujesz to sobie w dupę wsadź ten temat i spierdalaj.

daj sobie opa na moim serwerze to uwierze a jak nie ma dowodów to po chuj taki temat ?

Temat wyjaśnia jak owy ForceOP działa, umieściłem nawet filmik, zapewne dalej nie wierzycie więc proszę bardzo:

http://www.youtube.com/watch?v=206JRmQ4P4o

http://www.youtube.com/watch?v=TW_bMdOqb2U

10 filmików (razem z tym na początku) dalej nie wystarcza?

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...