Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak działa ForceOP?

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,dobra.Tylko jedno pytanko po hu* komuś to jak to działa ? Po 1. tym cheatem można wkraść się tylko na serwery bez hasła rcon ponieważ tak naprawde to dzięki niemu się wkrada i daje op;a.A po 2. czemu mówisz jak to działa jak większość ludzi (wraz z tobą) z tego forum nie zrobią tego cheata.

Ten temat powinien być potraktowany jako spam ponieważ nic nie wnosi do działu.Każdy kto chciałby wiedzieć jak działa force op to by się dowiedział dzięki wujkowi google .Temat bez sensu tylko niepotrzebny spam i wyzwiska.

@Topic

Wyślij mi na pw tego force op ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

Dobra,dobra.Tylko jedno pytanko po hu* komuś to jak to działa ? Po 1. tym cheatem można wkraść się tylko na serwery bez hasła rcon ponieważ tak naprawde to dzięki niemu się wkrada i daje op;a.A po 2. czemu mówisz jak to działa jak większość ludzi (wraz z tobą) z tego forum nie zrobią tego cheata.

Ten temat powinien być potraktowany jako spam ponieważ nic nie wnosi do działu.Każdy kto chciałby wiedzieć jak działa force op to by się dowiedział dzięki wujkowi google .Temat bez sensu tylko niepotrzebny spam i wyzwiska.

@Topic

Wyślij mi na pw tego force op ;)

Temat jest dla osób które chcą wiedzieć jak te narzędzie działa, jak kogoś to nie obchodzi to na ten temat nie wchodzi.

Pozdrawiam :)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

To i tam pewnie nie działa a na tym serwie pewnie ma OP'a i tylko wkręca ludzi, że to działa a linka do tego programu nie poda bo to nie działa proste

Opublikowano

ForceOP działa, ale żaden prosty informatyk tego programu nie wykona. Przedstawione forceOP np.KoMaRa istnieje. Minecraft jest tak proście zrobioną grą w tak banalnym języku że to każdy lewy programista wykona. Tylko trzeba trochę się interesować.

RdLc.jpg

Opublikowano

ForceOP działa, ale żaden prosty informatyk tego programu nie wykona. Przedstawione forceOP np.KoMaRa istnieje. Minecraft jest tak proście zrobioną grą w tak banalnym języku że to każdy lewy programista wykona. Tylko trzeba trochę się interesować.

"Java" - banalny język.

Pozdrawiam...?

Lord Makin!

Ustawiać w sygnaturach i statusach!

http://scr.hu/15y0/oke91

Opublikowano

Znam komara ze skype wylaczyl internet koledze na 24h w przeciagu 10 km...

W przeciągu 10 KM? WTF?! A tak temat nawet nawet, gdyby nie offtop, spam, kłótnie między Risenem i Exem (tak, tak, przeczytałem cały! Yeah!) Ja WIEM, że FOP istnieje. Skąd? Mój kolega, który interesuje się programowanie od dawna, sam ma takie coś. Ale nie korzysta. Odpłaca się dopiero jak jego ktoś zgriefuje. Sam miałe możliwość uczestniczenia w czymś podobnym, ale mi to frajdy nie daje. Poza tym, kiedyś na pewien serwer na którym grałem wbił dzieciak z FOP (nie wiem skąd go miał, może gdzieś kupił, może ktoś mu go napisał.) Skąd wiem że dzieciak? Bo wcześniej został zbanowany na tym właśnie serwerze. Zaczął coś bełkotać o tym, że "nie wiedzą z kim zadarli!". Zniszczył serwa, ale na szczęście nie użył komendy zapisującej świat ( wyleciała mi z głowy ;) ). Backup udało się odzyskać, sprzed kilku godzin, dużych start nie było. Ale piękny zagraniczny serwer tętniący życiem upadł, ponieważ gracze stracili zaufanie do adminów. Ludzie, którzy unicestwiają (tak unicestwiają! Bo ile mniejszych serwerów podniesie się po takim czymś? 1/100? 1/1000? Mniej! Zdecydowanie!) takie serwery, mają albo nierówno pod sufitem, albo nie umieją (czyt.: nie chcą) odpłacić się inaczej. Wszedł? Wszedł. Zareklamował inny serw? Zareklamował. To nie wchodzę na niego i go nie rozwalam, tylko banuję gracza! Jeśli te osoby są dobre w programowaniu (a podejrzewam że większość tak, może nawet wszyscy. Dlaczego? Bo nikt nie udostępni takiego narzędzia, nawet za duuuużą kasę? Powód? Bo może ono zostać użyte przeciwko niemu.) mogą zrobić plugin, który będzie wyłapywał wszelakie IP z tekstu pisanego (wystarczy wprowadzić wzór IP) i na wyiksowywał, wygwiazdkowywał, nie będzie pozwalał na pisanie wiadomości. Proste. Ale nie, trzeba od razu wejść, i zniszczyć serwer, doprowadzając do jego upadku! Takie jest moje zdanie w tej sprawie, i go nie zmienię.

Enjoy ;)

Opublikowano

He oni atakują gówniane server czyli Taki sobie adminek wchodzi na mpc sciaga gotowo paczeka na bukita i gitara co i atakujo plugin xauth i majo pasy admina i dajo sobie op late jak drut

I tyle :O

Znawca
Opublikowano

@UP rada przed atakiem - zróbcie aby op dawało się z konsoli ...

To nic nie daje bo ForceOP daje właśnie OP'a z konsoli. ;)

Jedyny sposób na ochronę przed tym atakiem to zablokowanie komendy /op i dodawanie OP'ów z pliku ops.txt.

Pozdrawiam

-----------------------

Opublikowano

A ja jestem lepszy i wgl. nie korzystam z 'opów' tylko PermissiosEx (które i tak ma komendy zablokowane w grze) :P I nie daje opa z konsoli tylko z poziomu gracza na którego aktualnie się włamuje...

Znawca
Opublikowano

A ja jestem lepszy i wgl. nie korzystam z 'opów' tylko PermissiosEx (które i tak ma komendy zablokowane w grze) :P I nie daje opa z konsoli tylko z poziomu gracza na którego aktualnie się włamuje...

Nic nie zrozumiałem. Pisałem już, że blokowanie komand w grze nic nie da.

-----------------------

Opublikowano

W przeciągu 10 KM? WTF?! A tak temat nawet nawet, gdyby nie offtop, spam, kłótnie między Risenem i Exem (tak, tak, przeczytałem cały! Yeah!) Ja WIEM, że FOP istnieje. Skąd? Mój kolega, który interesuje się programowanie od dawna, sam ma takie coś. Ale nie korzysta. Odpłaca się dopiero jak jego ktoś zgriefuje. Sam miałe możliwość uczestniczenia w czymś podobnym, ale mi to frajdy nie daje. Poza tym, kiedyś na pewien serwer na którym grałem wbił dzieciak z FOP (nie wiem skąd go miał, może gdzieś kupił, może ktoś mu go napisał.) Skąd wiem że dzieciak? Bo wcześniej został zbanowany na tym właśnie serwerze. Zaczął coś bełkotać o tym, że "nie wiedzą z kim zadarli!". Zniszczył serwa, ale na szczęście nie użył komendy zapisującej świat ( wyleciała mi z głowy ;) ). Backup udało się odzyskać, sprzed kilku godzin, dużych start nie było. Ale piękny zagraniczny serwer tętniący życiem upadł, ponieważ gracze stracili zaufanie do adminów. Ludzie, którzy unicestwiają (tak unicestwiają! Bo ile mniejszych serwerów podniesie się po takim czymś? 1/100? 1/1000? Mniej! Zdecydowanie!) takie serwery, mają albo nierówno pod sufitem, albo nie umieją (czyt.: nie chcą) odpłacić się inaczej. Wszedł? Wszedł. Zareklamował inny serw? Zareklamował. To nie wchodzę na niego i go nie rozwalam, tylko banuję gracza! Jeśli te osoby są dobre w programowaniu (a podejrzewam że większość tak, może nawet wszyscy. Dlaczego? Bo nikt nie udostępni takiego narzędzia, nawet za duuuużą kasę? Powód? Bo może ono zostać użyte przeciwko niemu.) mogą zrobić plugin, który będzie wyłapywał wszelakie IP z tekstu pisanego (wystarczy wprowadzić wzór IP) i na wyiksowywał, wygwiazdkowywał, nie będzie pozwalał na pisanie wiadomości. Proste. Ale nie, trzeba od razu wejść, i zniszczyć serwer, doprowadzając do jego upadku! Takie jest moje zdanie w tej sprawie, i go nie zmienię.

Enjoy ;)

ahhahaha ty nie wiesz jak się wyłacza internet komuś w zasięgu nw 10 km /

Znam iDashaPL dałem mu swoje ip ( dobrze ,że mam zmienne ) i włamał mi się na router ( on mieszka pewnie daleko odemnie ) i wyłączył potem router / neta

@Force OP istnieje , tak chciałbym też sprawdzić czy na 100% bo to jest pytanie które chyba nigdy nie będzie mieć odpowiedzi ... - Sam kiedyś robiłem FAKE FORCEOP i 517 ludzi się na to nabrało , rozwaliłem im wtedy komputery :) .

Na cyzm to polegało ?

Wpisałem kod , który jak się klika usuwa pliki

.DLL

i inne ( co potrzebne sa do systemu jak sie 1 usunie system nie dziala )

//

Opublikowano

Gdzie tu widzisz piractwo?

@lancernik: Owszem, istnieje bo sam go mam. Tak samo ma go również Actimel. "KoMaR ma administratora na wielu serwach", co?! Cha cha cha! KoMaR np. wczoraj zniszczył serwer Jachimozo, było to na jego lajwie, jak nie wierzysz to nie wierz. ;)

Chuja masz, i chuja będziesz miał. Żadnego ForceOP'a nie masz, więc nie kłam. Przechwalać się możesz, lecz nikt Ci w to nie uwierzy. Jeżeli masz ForceOP'a, to wyślij mi fragment kodu na PW, to Ci uwierzę.

ogl. ForceOP istnieje, kto trochę pomyśli, będzie go miał.

svh03y.jpg

Opublikowano

ahhahaha ty nie wiesz jak się wyłacza internet komuś w zasięgu nw 10 km /

Co do tego ma ODLEGŁOŚĆ?! Ważne jest IP, i poziom zabezpieczeń komputera (firewall, antywirus, filtrowanie adresów MAC na routerze, częste zmienianie do niego hasła, itd. (chociaż to ostatnie to raczej jak ktoś już ma hasło do twojego Wi-Fi :P)). Jak ktoś z np. Ameryki ma słabo zabezpieczonego kompa to i tak i tak można się do niego włamać, choćbyś kurwa siedział w Chinach/Rosji/Australii/Shawshank. Odległość NIE MA NIC DO RZECZY! Jedyne co zmienia, to PING między komputerem włamującego się, a komputerem na który ktoś się włamuje. A to dużo nie zmienia, bo w tej różnicy kilkudziesięciu milisekund sobie nie wiadomo jak mocnego firewalla nie postawisz! To jest czas krótszy od mrugnięcia okiem, więc...

Opublikowano

@UP Właśnie o to mi chodzi. Odległość nie ma znczenia. A o tym narzędziu słyszałem, ale większą frajdą jest DDoSowanie kogoś własnym bot netem, nieprawdaż? :P

Opublikowano

http://scr.hu/12lk/vps6q

Wasz FORCE OP! :D

#include

#include

int main()

{

std::string IP;

std::string nick;

std::cout << "=======\n=Witaj=\n=======\nPodaj IP serwera: ";

std::cin >> IP;

std::cout << "Trwa laczenie z " << IP << "\nPodaj swoj nick: ";

std::cin >> nick;

std::cout << "Trwa nadawanie OP'a graczowi " << nick << std::endl;

std::cout << "Buffer overlot flow";

getch();

return 0;

}

Lord Makin!

Ustawiać w sygnaturach i statusach!

http://scr.hu/15y0/oke91

Opublikowano

Ja też nie wierzyłem , ale komar to niezły debil , włamał się na serwer jabolcraft , niszczenie innym dorobku sprawia komuś frajdę niestety ... Skąd się tacy ludzie biorą ...

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...