Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak działa ForceOP?

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten Force Op, z screena to program fake.<br />

<br /><br />Nie no co ty.
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1/2 tego tematu jest oszustwem. Istnieje trik zwany undoAdmin, który sam posiadam.

ForceOp 21 stycznia roku 2012 był opublikowany, jednak wersja demo. Cała wersja kosztowała 310$. Przepełnianie buforu? Owszem, wie to kazdy bardziej obeznany w Java/c++. Jednak na serwerach, z włączona funkcją online-mode= true to nie ma prawa zadziałać. Inaczej właściciel serwera ma prawo podać do sądu.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@REFRESH

Jak nie wierzycie, że ForceOP istnieje to zapraszam na serwer Buraka ;)

Pytaliście: Jak ForceOP istnieje to dlaczego nie zhackują większych serwerów jak serwer Buraka itp. - proszę bardzo!

IP nie podam bo będzie reklama, sprawdzicie na jego kanale albo na PW u mnie. ;)

I po co refreshujesz ten zbędny temat? Takie badziewie który ty opisałeś to zwykły fake jak większość rzeczy tego typu zamieszczonych w internecie..

CO?! Człowieku, tyś chyba na rozum upadł. Jaki keylogger?

Opisałem działanie tego programu.

Jest jeszcze inny sposób którego ja używam i działa na serwerach premium: Wchodzisz na serwer pod swoim normalnym nickiem, gdy wykryje, że masz premium, szybko zmienia się nick na nick administratora i jesteś na koncie administratora.

Keylogger do takiego typu programu jest bardziej wiarygodny - Noobki jak Ty nabierają się, a jeśli ofiara ma konto premium to może się z nim pożegnać (oczywiście bez odpowiedniego antywirusa). Sam robiłem coś podobnego i bez antywirusa pewny plik z hasłem do premki by trafił do mnie na FTP i bym sobie odczytał zawartość, czyli login i hasło (algorytm szyfrowania PBEWithMD5AndDES łatwy do odczytania, bez problemów). Co do tematu to jesteś zwykłym trollem i ten temat powinien trafić do kosza..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie znam takich serwerów.. ;) I uspokój się dzieciaku. Jeśli chodzi o te serwery to pewnie od tego zaczął się ten troll "ForceOP". Przykro mi, ale to fake :) Zgłoszę to, żeby zamknęli ten temat bo jest to zwyczajny troll. Równie dobrze w tym filmiku można zrobić sobie coś podobnego w bat, nagrać to, dodać w kodzie sleepy, jakieś napisy i tyle. A OP to musiał ktoś dać (osoba, która z nim się umówiła lub też dał sobie przez konsolę i ukrył wiadomość, albo własny serwer)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Tak tak ex masz 22 lata a się zachowujesz jak mały dzieciak pewnie masz z 14 latek

Forceop jest ale co jest pokazane na filmiku to gówno schackował server gdzie pluginy to tylko kopiowane.

Jeszcze powiem że takie ataki to se możesz w dupę wsadzić

Znawca
Opublikowano

Tak tak ex masz 22 lata a się zachowujesz jak mały dzieciak pewnie masz z 14 latek

Forceop jest ale co jest pokazane na filmiku to gówno schackował server gdzie pluginy to tylko kopiowane.

Jeszcze powiem że takie ataki to se możesz w dupę wsadzić

Nie, nie zachowuję się jak 14-latek, nie wiem dlaczego tak uważasz.

Temat zaktualizuję o nowe informacje ponieważ aktualne są już nieważne.

"takie ataki to se możesz w dupę wsadzić" - Proszę o kulturę, czemu mam sobie takie ataki wsadzić w dupę? Zrób lepszy atak, proszę bardzo.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

"Dzieciaku"? Nie wiem jak ty ale ja mam 22 lata więc chyba dzieciaczkiem nie jestem.

Serwery zostały zhackowane wczoraj. Masz tu rozmowę ze mną i Burakiem:

G3qbOQx.png

UlWL1IZ.png

d6pXTNm.png

XVJQy7d.png

A KoMaR to dzieciak który nie wie co to znaczy hackować.

Jedyne co Ty masz to rozum ślimaka. Jeżeli uważasz się za 22 latka, to zapraszam na TS: HCTera.eu, kanał Teramichu, jeżeli stchórzysz, Twój idiotyzm rozejdzie się po całym MPC. Też mogę taką rozmowę upozorować, jak każdy inny. Wyjdź z tego MPC, bo tylko zmniejszasz średnią więku do 9.

@down

dobra wymówka, wyjdź kurwa, wyjdź.

svh03y.jpg

Znawca
Opublikowano

Jedyne co Ty masz to rozum ślimaka. Jeżeli uważasz się za 22 latka, to zapraszam na TS: HCTera.eu, kanał Teramichu, jeżeli stchórzysz, Twój idiotyzm rozejdzie się po całym MPC. Też mogę taką rozmowę upozorować, jak każdy inny. Wyjdź z tego MPC, bo tylko zmniejszasz średnią więku do 9.

Za tydzień przyjdzie mikrofon to porozmawiam, rozmowa nie jest upozorowana, jak tak sądzisz to twój problem. Z resztą... Nie będę się przejmował takimi dziećmi jak ty.

A tak wgl. to jakim prawem mnie obrażasz? Temat idzie do kosza bo zaraz większość serwerów będzie zniszczonych.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

I niby wierzycie w te Force OP ?

Dziecinada...

Wykorzystują prostą metodę ,ktoś wbija do nich i się reklamuję/przeszkadza/używa bugów ,haków/ i przez przypadek wykorzystuje niestety te samo hasło co u siebie na serwerze

Następnie jedna osoba rozyszfrowywuje hasło i wbija na konto Admina na serwerze do "zniszczenia" i psuedo hakier z timu mórasa lub komara daje mu opa z konta Admina ,a psuedo hakier na filmie włączą programik składający się z zaznaczania i buttonów i na tym koniec.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Force OP - Jedni mówią że istnieje, jedni mówią że nie. Nigdy nie poznamy prawdy co do tego programu.

Jeśli jednak ten program istnieje to nawet dobrze że twórca tematu nie chce go udostępnić do pobrania bo zaraz by większość serwerów została zniszczona przez dzieci którym admin nie chciał dać jakiejś rangi czy itemu.

Według mnie niszczenie serwerów za reklamę jest właśnie gorsze od samej reklamy, ktoś spędza dużo czasu na zbudowanie mapy (no chyba że pobierze) a tu wchodzi taki gracz z Force OP czy innym gównem i niszczy cały serwer, to jest straszne uczucie gdy ktoś zniszczy mapę na serwerze (wiem co mówię bo mi kiedyś też zniszczyli serwer, IP to: bukkitpolska.net - jak coś serwer już nie istnieje) i zresztą to gracz reklamował a nie administrator serwera który został zareklamowany więc to ten kto reklamuje powinien zostać ukarany.

To wszystko co chciałem napisać, pozdrawiam  :)

http://www.youtube.com/channel/UCiZ44pKuvjk5i_Mc5InV-3A - Zapraszam na mój kanał YouTube  :D

Opublikowano

Force OP - Jedni mówią że istnieje, jedni mówią że nie. Nigdy nie poznamy prawdy co do tego programu.

Jeśli jednak ten program istnieje to nawet dobrze że twórca tematu nie chce go udostępnić do pobrania bo zaraz by większość serwerów została zniszczona przez dzieci którym admin nie chciał dać jakiejś rangi czy itemu.

Według mnie niszczenie serwerów za reklamę jest właśnie gorsze od samej reklamy, ktoś spędza dużo czasu na zbudowanie mapy (no chyba że pobierze) a tu wchodzi taki gracz z Force OP czy innym gównem i niszczy cały serwer, to jest straszne uczucie gdy ktoś zniszczy mapę na serwerze (wiem co mówię bo mi kiedyś też zniszczyli serwer, IP to: bukkitpolska.net - jak coś serwer już nie istnieje) i zresztą to gracz reklamował a nie administrator serwera który został zareklamowany więc to ten kto reklamuje powinien zostać ukarany.

To wszystko co chciałem napisać, pozdrawiam  :)

Po pierwsze, twórca tematy NIGDY nie miał, i NIGDY nie będzie miał ForceOP'a, jest to dziecko kilkunasto letnie, które wypisuje informacje lub kopiuje tematy z innych for i liczy na to, że ktoś będzie go uważał za "wielkiego hakera" i że ze strachu ROOT forum da dostęp mu do ACP. Po drugie i mało ważne, serwer bukkitpolska nigdy nie istniał, nie widziałem nawet takiej domeny na sprzedaż, a utworzenie jej przez właściciela maszyny jest teoretycznie nie możliwe, iż mogło by dojść do konfrontacji prawnej z powodu plagiatu nazwy.

PS: ForceOP istnieje, tylko na tę wersje nie ma mozliwości go stworzenia, trzeba czekać na nową lukę w javie, którą za nie długo ktoś znajdzie. ;)

svh03y.jpg

Opublikowano

MPC nie popiera ataków na serwery. Ponieważ na przestrzeni czasu rozwinęła się tutaj dość ciekawa dyskusja temat pozostawiam otwarty, proszę jednak pamiętać aby nie zdradzać metod niszczenia serwerów. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Skoro to prawda, to niech komar rozwali przykładowo mc.skkf.net, hypixel.net, mchive.eu, a nie jakies survivaly dla non-premium. 

Tak i ma sprawe w sądzie -.- za rozwalenie mc.hypixel.net -.- i tak tylko sie da na serweran non-cukier ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...