Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

» Cała Prawda o | KoMaR1911 | Jego Force OP'y, DDoSy i inne «

** Risen **

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Przedstawiam Wam długo wyczekiwany filmik na temat KoMaRa.
Od razu mówię, że nie ma tam zbyt dużo dowodów, za co przepraszam, ale konwersacje Skype mam do 1 stycznia, i to jeszcze niekompletne. ;)

Postaram się więcej załatwić wkrótce. To, czy uwierzycie w moje słowa, czy nie, to Wasza sprawa.

//Proszę Moderatorów o nie usuwanie tematu.

http://www.youtube.com/watch?v=ZUYKJr22JKw

Opublikowano

Z żadnego syntezatora nie korzystałem w tym filmiku, jedynie w poprzednim o Intelu, który był dla żartów zmieniałem głos. ;)
To jest czysty głos nagrany nowym mikrofonem Logitech Desktop Microphone, przy pomocy programu Free Sound Recorder, odszumiony w GoldWave, może dlatego jest lekko zmieniony. ;-)

Opublikowano

Jak można myśleć że to syntezator mowy xD ?

Nie rozumiem co masz na celu zrobienie coś tym filmikiem, jeśli się nie potrafi zabezpieczyć serwera to tak niestety jest.

Opublikowano

Jak można myśleć że to syntezator mowy xD ?

Nie rozumiem co masz na celu zrobienie coś tym filmikiem, jeśli się nie potrafi zabezpieczyć serwera to tak niestety jest.

Teraz potrafię już to zrobić, ale nie w tym rzecz.

Chodzi mi ogólnie, za to co zrobił, że oszukuje ludzi, atakuje niewinne serwery itp.

Opublikowano

Kto jest śmieszny, to jest. Spytaj się osób, z którymi gadaliśmy, co o Tobie sądzą. 90% Ci powie, że jesteś taki i taki. :)

Nie wiem, czy jest sens, żeby ten temat był otwarty, bo zrobi się niepotrzebny spam i kłótnie.

Opublikowano

Teraz potrafię już to zrobić, ale nie w tym rzecz.

Chodzi mi ogólnie, za to co zrobił, że oszukuje ludzi, atakuje niewinne serwery itp.

Zaatakował twój serwer lub kolegi i nagrałeś o nim filmik, ale super :D

Zabezpiecza się serwery i nie zatrudnia się osób do których się nie ma przekonania, ale to tylko takie puste słowa, to tylko gra :D

Wyłączyłem na 6 minucie bo bym zasnął jak dalej bym miał słuchać w kółko o tym samym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...