Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu nie chodzi ile osób na start, prezentacja nie pokazuje tego co jest na serwerze:P

Narazie na serwerze chaos jest i nie wspomne o gorylach co ciezko sie bije szamanem a co dropienia to mapa od 50lvl a metiny 75

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden z najgorszych serwerów jakie wystartowały w tym roku

-Zrobiłem postać wbiłem do gry w M1 takie lagi że gra to pokaż slajdów (wina serwera ponieważ na mapie z 10x zwiększyli ilość mobów ps.komputer mam dobry !)

-Pisali że konserwacja zalogowałem się niby po konserwacji i cofka w eq 0 yang znikło mi wybonowane eq.......

-Yang lecą wolniej niż na PL...

-Na serwerze panuje jeden wielki chaos.... pełno NPC napchane... +Jakieś bezsensowne nazwy..i tak jak pisałem wyżej Pełno napchanych mobów na Mapie..

-6/7 Bon na Klasy kolejna porażka ....

Serwer padnie za max tydzień...+jednak opinie innych graczy się sprawdziły koleś zgarnie forse z IS i zamknie serwer...

Teraz możecie mnie hejtować mam to w .....

SERWER TO DNO !!!

Opublikowano

-Zrobiłem postać wbiłem do gry w M1 takie lagi że gra to pokaż slajdów (wina serwera ponieważ na mapie z 10x zwiększyli ilość mobów ps.komputer mam dobry !)

-Pisali że konserwacja zalogowałem się niby po konserwacji i cofka w eq 0 yang znikło mi wybonowane eq.......

-Na serwerze panuje jeden wielki chaos.... pełno NPC napchane... +Jakieś bezsensowne nazwy..

Serwer padnie za max tydzień...+jednak opinie innych graczy się sprawdziły koleś zgarnie forse z IS i zamknie serwer...

SERWER TO DNO !!!

Bardzo dobrze, wyjdź.

Jeśli masz tzw. ścinki ekranu, to wina twojego komputera ^^ Mam komputer za 4k, 0 laga < 3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

&amp;nbsp;

-Na serwerze panuje jeden wielki chaos.... pełno NPC napchane... +Jakieś bezsensowne nazwy..

SERWER TO DNO !!!

&amp;nbsp;

1. exp w m1 to 10-15minut (po za tym skoro masz taaaakie lagi to nie kłam że komputer masz dobry) ;)

2. nie tylko tobie poznikały rzeczy przy cofce, która była może 5 minutowa...

3. Yangi dobrze leca bo są jeszcze sztabki- moze zanim sie wypowiesz to pograsz chociaż te pół godziny, a potem bedziesz narzekać, bo na razie sam się ośmieszasz

4. chaos? pff

5. 6/7 na klasy? pewnie jeszcze byś chciał zrobić 4x eq klasowe... hahah

Wiesz co, weź wyjdź;)

Faktycznie będzie lepiej bez Cb

Opublikowano

Bardzo dobrze, wyjdź.

Jeśli masz tzw. ścinki ekranu, to wina twojego komputera ^^ Mam komputer za 4k, 0 laga < 3

Gówno mnie obchodzi za ile masz komputer. Chwalisz się czy żalisz ? ;* ;)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Bardzo dobrze, wyjdź.

Nie wina komputera matole komputer mam bardzo dobry dla przykładu. Gry PC chodzą mi na wysokich ustawieniach graficznych również inne serwery metin2 chodzą bez większej ściny.PS. po co się chwalisz że masz za 4k nikt ci nie będzie brawo za to bił .....

Opublikowano

Przydało by się kilka rzeczy zmienić ale Ogolnie jest ok.

Ale rzeczywiscie nigdy mi nie laguje. a jak tylko zlurowalem moby jeszcze tam gdzie ludzie bili to spore lagi.

PS . Niech ktoś podesle mi na pw link do wh ktore dziala, odwdziecze sie jak bede na pc.

pozdrawiam i polecam spoko easy dla odmiany.

Opublikowano

nie mogę się zarejestrować co jest?

Taki mam komunikat i naciskam OK.

Czy podałeś poprawny adres email? Niepoprawny adres uniemożliwi ci korzystanie z pewnych funkcji strony!

banner.gif
Opublikowano

Nie wiem czy tylko mi ale bardzo spodobał mi się serw ściągnąłem klienta wgrałem to łatkę z prezki i przy kanałach mam kropki, czyżby logowanie padło? Pograłem chwilę a jeśli ktoś lubi easy to serwer dla niego.

Opublikowano

Przerwa miala byc 1min juz 11...

Warto poczekac.

A tak od siebie. Fajny serwer, dobre oderwanie od hardow..

Opublikowano

Strona słabo zabezpieczona, normalny rozmiar ma zbyt duży i trzeba pomniejszać, lekkim minusem również jest ten błąd z rejestracją. Oraz boli trochę brak forum, ale pewnie niedługo powstanie. Zapewne zagram. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...