Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galery] Yuriy

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie zawieszam robienie sygn,avkow,userbarow itp gdyż nie mam na to czasu więc proszę nie pisać o to. Może od czasu do czasu zrobię komuś coś ale to jak będę miał wolną chwilkę po za tym tera ogarniam PS CS3.

Edit@

Jednak nie robię sobie jeszcze przerwy ;] Po tym jak zobaczyłem ile ludzi tu chce sygny to postanowiłem że znów będę robił i może z czasem będą one coraz lepsze ;]

Oto 2 z nich i 1 avatar bo pozostałe dokończę dziś i jutro lub dziś wieczorem wstawię :

Dla Zero^^

Sygna:

592a1726a2501_post-103988-127038889193.png

592a17223ba5f_post-103988-127038888222.png

I Dla KaXpeR (niezbyt chyba udana bo 1 raz coś o kosmosie robiłem)

Sygna:

592a1726608d6_post-103988-12703888879.png

Teraz jak ktoś będzie chciał zamówić u mnie sygnę lub avka to proszę pisać : rozmiar,co ma być napisane,kolorystyka,tematyka, czy ma być ramka czy nie i jak coś jeszcze to też proszę pisać ;]

Edit@ Next pracki ;]

Avek Dla No Sound

592a1726d1522_post-103988-127039283768.png

Sygna Dla UmcUmc ( niezbyt umiałem dobrać kolory)

592a17270a4ea_post-103988-127039284396.png

Edit@ Kolejna Sygna i avek

Dla Chejka (mam nadzieję że może być takie coś ;] bo nie umiałem znaleźć porządnego stocka lub rendera z typem w egzoszkielecie)

Sygna:

592a173de7184_post-103988-127040177563.png

Avek:

592a173dcbd5c_post-103988-127040177171.png

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Sry myślałem że skoro już masz to nie potrzebujesz . Ale skoro tak to zrobię z chęcią ;]

A co do tematyki naruto to może być byle jaka postać z anime tego czy bohater? ;]

New:

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

New dla NoSpamPls :

592a1750a8f3c_post-103988-127047034227.png

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Ech dalej rozciągasz i te napisy nie są za dobrze wtopione w tło

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Z napisami sobie jeszcze nie radzę zbytnio. Ale postaram się je bardziej wtapiać, po prostu wtopione nie zawsze dają taki efekt jaki chcę.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Kolejna Informacja co do zamówień : otóż zamówione prace będę wstawiać w ciągu 48 godzin więc proszę się nie upominać tak na przyszłość mówię. Jeśli będzie opóźnienie to napisze o tym w temacie.

Edit@

592a1dd976b77_post-103988-127071963203.gif

1318801632-U103988.png

Opublikowano

New Sygna dla uNikaT :

592a1e478039e_post-103988-127080828903.png

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Kronk akurat co do porównania to mogłeś wziąć inną sygne moją lub jakiś inny tutek bo te dwie nie mają nic wspólnego ;p A z tutka każdy może zrobić ,lecz mimo to i tak zastosuje się do rady . Ale prosiłbym o to abyś podał jakaś stronkę oprócz gimpuj.info gdzie są tutki do GIMPa jeśli znasz ;]

A co do ThePatrykoO to moje pracki mają rozmiar 350x150 bo jakoś się tak przyzwyczaiłem może później zacznę robić w innych rozmiarach bo też nawet fajne są te takie wydłużone ;;p

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Grafik?

Nie rozśmieszaj mnie...

Grafik nie robi tylko sygn robi on :

Tapety,layouty,userbary,avatary,logotypy,manipulacje.

Nie chciałem cię uraźić czy coś ,ale wolę walić prosto z mostu i nie robić kogoś w chuja...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wiem czym zajmuje się grafik ;] Ja na razie jestem newbie i będę długi czas bo to dla mnie coś jak hobby. Ale tera poczytam więcej tutków co do sygnatur i avków. Jak to mi będzie wychodzić to zapoznam się z robieniem tapet,manipulacji i layoutów . Ale właśnie dzięki takim komentarzom wiem iż muszę się doskonalić i że jestem newbie ciągle.

Jeśli zna ktoś stronki z Tutkami do GIMPa po polsku gdyż z angielskiego niestety jestem dosyć słaby(głownie robienie sygnatur i avków ,ewentualnie tapet) to proszę mi podać odwdzięczę się w postaci +++ .

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Yuriy zrobisz mi sygne ?

Styl: Metin2

Napis: Karpielek

Coś podobnego do tego:

29527212.png

Byłbym bardzo wdzięczny. Jeśli zrobił byś avek z animowanym napisem "Karpielek" tez bym sie nie obraził ^^

Z góry wielkie dzięki.

Opublikowano

Siemasz Yuriy. Jeśli masz czas prosiłbym o stworzenie sygnatury.

Tematyka : Dziewczyny, lub mój ulubiony klub ( prosze odrazu nie pisac tekstów typu Arka Kurwa -,- ) lub 2Pac

Kolorystka : Niebiesko-Szaro-Pomaranczowo-Zollto-Rozowa ( dobierz kolory aby do siebie pasowaly )

Napis : InfernoSkull lub Daytona ( raczej Daytona, poniewaz jest to nick uzywany przeze mnie w grze)

Dodatki : Jakiś ładny napis. Napewno wiesz co dobre liczę na Ciebie i prosilbym o wyslanie sygny na PW. Bede bardzo wdzieczny i napewno Ci to wynagrodze w miare mozliwosci.

sygnat.png

Opublikowano

Nowe dla InfernoSkull :

Wersja 1:

592a20381e1e7_post-103988-12709196018.png

Wersja 2:

592a2038360db_post-103988-127091975084.png

1318801632-U103988.png

Opublikowano
Hmm jako, że troszkę znam się na grafice to ocenie Twoje prace

To "troszkę" to przechujtroszkę...

Polski photoshop nie ma racji bytu jeżeli chcesz rozwijać swoje umiejętności,ponieważ najlepsze tutoriale są zagraniczne,lub po prostu na Anglojęzyczną wersję PS.

@Topic.

Ta ostatnia najlepsza,ale...

Pomysł zajebisty,lecz tylko pomysł,bo wykonanie nie jest juz takie zajebiste.

C4D na "pani" to najgorsze co razi w oczy poza napisem.

Pomimo tego imo mało tu zrobiłeś,same c4d napis i stock.

Go go.

Opublikowano

New.

592a2197e60fb_post-103988-127135328436.png

1318801632-U103988.png

Opublikowano

@ThePatrykoO zaraz pierdolne przez cb,

krytykujesz kazda prace a raczej twoje lepsze nei byly,

nabijasz caly czas posty,

co 2/4 post jest przewaznie tutaj twoj..

Zadna praca ci sie nei podoba? po co to piszesz bo twoja ocena to albo: slabo, beznadziejnie, koszmarnie..

Daruj. Sam zrob lepsze..

; )

Opublikowano

Co do ThePatrykoO każdy ma swoją wizje zrobienia sygny czy tam avka lub innych rzeczy związanych z grafiką. A co do tego iż brak ramki to brak słów... Po co wszędzie mam dawać ramki ? to nie jest potrzebne gdyż za dużo by nie dała czarna ramka a inny kolor by nie pasował... A to że te księżyce ciebie dobijają to mnie nie rusza a co ma to iż są to podstawowe pędzle czy coś jest w tym złego ? Jak znajdę inne lepsze to ich użyję i już ;]

A skoro uż tak non stop krytykujesz że to nie tak i to nie pasuję to dawaj rady co ma zmienić i co dodać bo krytykować każdy może pomóc tylko nieliczni.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Może gdyby render nie był zamazany, nie wyraźny i nie nabazgrany coś by z tej pracy było.

Staraj się wtapiać rendery nie niszcząc ich.

Opublikowano

Przepraszam czy mógłbyś mi napisać na pw dokładniejsze info co do sygny ? tzn. czy chodzi ci o konkretną postać (dziewczyna,chłopak) czy ma być całkowicie czarna czy jednak ma ją być widać i czy ma być ona z anime czy rl.

1318801632-U103988.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...