Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galery] Yuriy

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerywam prace na okres około 2 tygodni gdyż jestem w 3 gimnazjum i za niedługo mam egzaminy i mam non stop pełno nauki. Ale jak już all minie to znów będę robił zamówienia.

Ci co ostatnio składali u mnie zamówienia muszą poczekać trochę dłużej bo może zrobię gdy znajdę trochu czasu lub niech złoża zamówienie komu innemu gdyż są tu inni graficy też ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli to mają być sygnaturki to są o wiele za duże....

A prace mi się nie podobają bo widać że dodajesz tylko napis kilka smug i już koniec....

Sam za dużo nie robisz tylko wkleisz render, stock albo coś dodasz napisz i masz koniec.

Moja ocena 6/10

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

mam nowe lepsze...a na mpc juz nie zmieniam bo zadko odwiedzam i mi sie nie chce...

Opublikowano

Aha to odwiedziłeś je specjalnie dla mnie tak? Czuje się zaszczycony.... To bynajmniej pokaż jakąś swoją lepszą prace i będzie git. I nikt do ciebie nie będzie miał pretensji.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Wbij poda adres:

http://sygna.ubf.pl/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=174

Tam jest moja galeria...

Opublikowano

Wiem juz widziałem je i prace są według mnie do bani.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Ale przynajmniej dobre rozmiary.

I pewnie jak je oglądasz to żal ci że ty tak nie potrafisz...

Może i słabo ale i tak nie potrafisz zrobić.

Żal ci a że ja skrytykowałem ciebie ty znieść tego nie potrafisz to musisz mnie...

Szkoda że nie ma ludzi którzy by to znieśli bez sapów

Opublikowano

Nie o to chodzi po prostu prawie wszystkie mają albo nie pasujące tło do rendera albo napis.

Jedyna z tamtych prac w miarę to jest ta z pingwinem.

Więcej tutków poczytaj i będzie git.

A i fakt takich prac jak ty nie umiem zrobić no ale tak samo jest na odwrót ty nie umiesz zrobić takich jak ja bo w końcu każdy ma swój styl (bynajmniej większość)

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Hahaha Kiszony Ty chyba sobie żartujesz? to co Ty tworzysz to ja bym w paincie zrobił.. żałosne, według mnie na miano grafika nie zasługujesz ;x

LoL . ?

Opublikowano

Tu nie wstawiam bo przyjdzie taki jak ty co się uważa za nie wiadomo kogo i komentuje....

Nabija posty a się *uja zna!

I bd wstawiał gdzie chcę,,, A tam jest tak samo szczera recenzja jak tu.

I tam przynajmniej są ludzi którzy się znają bo trochę w tym siedzą np. Vincent czy Ventis!

Opublikowano

Flame war czas zacząć :/ Niektórzy nie umieją pogodzić się z krytyką...

A i chłopcy, zapamiętajcie sobie, nikt na tym forum(sądzę, że i na tym całym UBP) nie może nazwać się grafikiem. Żeby być grafikiem to trzeba... Ehh, nie chce mi się pisać, zobaczcie sobie znaczenie słowa GRAFIK i wtedy się dowiecie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

I znów ten jebany idiota czyli Wojtasek przychodzi i wielki kurwa nie wiadomo kto!

Ty zawsze się odezwiesz! Masz coś do mnie?! To spotkajmy się!

I tu cytując mistrza:

"Chcesz przysapać? Znów pojedziesz tylko kurwa, bo ubogi zasób slow synonimem twego gówna!"

Opublikowano

I znów ten jebany idiota czyli Wojtasek przychodzi i wielki kurwa nie wiadomo kto!

Chłopcze , ogarnij się.

Naucz się znosić krytykę.

Jak ja mam być szczery to powiem , ze Twoje sygny są do dupy.

Możesz wejśc , zjechać moje prace - ja to zniosę....

Poprostu zamiast się wywyższać , pracuj.

Opublikowano

Czy ja się wywyższam?

Powiedziałem tylko że on robi trochę za duże prace jak na sygnaturki.

On mi powiedział co myślał i już miała być zgoda.

Ale wtedy przyszedł Wojtasek jak zawsze i on musiał mi pojechać...

Więcej nie wbijam na ten temat bo już powiedziałem że nie mam ochoty się kłócić

PS Tez znoszę krytykę ale do pewnego stopnia. I w zależności kto i jak mnie krytykuje.

Opublikowano
Tez znoszę krytykę ale do pewnego stopnia. I w zależności kto i jak mnie krytykuje.

Nie widać.

A jeśli już zaczynasz się odzywać to przyjmij to do siebie, że ludzie będą Cię oceniać. To jest konstruktywna krytyka, a w twoim przypadku pewnie Cię zabolała, bo twoje prace to dno, wodorosty i kilometr mułu. Gdybym nauczył siostrę(12 lat) obsługiwać GIMP'a to by zrobiła lepsze prace od Ciebie.

PS

Obrażanie Moderatora jest karalne warnem, więc shut the fuck up.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ziemia Lubuska zaprasza.

Czy ja się wywyższam?

A co,ego cie przyślepiło?

Ja nie rozumiem...wbijasz tu,jeździsz po kimś za to,że nie umie znieść "twojej" krytyki,masz w dupie to,że tak samo zachowujesz się ty.

Sapiesz,że jesteś niewiadomo jaki i jezdzisz po ludziach za to,że są słabi,a twoje prace są tak chujowe,że się od nich ślepnie.

@Up

+1

Opublikowano

Miałbym prośbę do was drodzy userzy i modkowie ;]

Czy możecie się już nie wyzywać i obrażać gdyż ten topic nazywa się [Gallery] Yuriy a nie "czekaj aż ktoś zacznie się wyzywać i się dołącz..." i fakt faktem moje prace to słabizna i następne dodam jak już się polepszy więc proszę już o nie spamienie.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Ok od dziś znów robię sygny. Ale na razie nie przyjmuję żadnych zamówień.

1.

592a2f2d18a1c_post-103988-127290930491.png

2.

592a2f2d37674_post-103988-127290930865.png

3.

592a2f2d5722f_post-103988-127290931227.png

4.Wiem zrąbałem napis ale było za późno gdy to zauważyłem.

592a2f639a6ad_post-103988-127290931598.png

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Napisy sobie odpuść ; p.. Dobrze ,że ramek nie robisz zbyt duży chaos masz na sygnaturach . Próbuj używać mniej texturek. Może używaj gradient map? bo straszna nuda na tych sygnaturkach ; p

LoL . ?

Opublikowano

1. Tło mi się podoba ale render jakiś .... ;/

3. Ta ogólnie jest fajna może być 6/10 ;> (ale to chyba stock i za dużo tu nie zrobiłeś ;>)

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Co do tej 3 all sam robiłem tło to rozmazany render postaci i dany na niego jeszcze inny render a na 1 planie sasuke ;] To nie żaden stock więc tylko mój pomysł na tło.

1318801632-U103988.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam znów all. Wracam na to forum po banie i postaram się więcej już nie zgarnąć żadnego.Znów będę robił sygnaturki oraz przyjmował zamówienia. Miałem przerwę w grafice gdyż popsuł mi się PS i teraz kombinuje jakoś nowego a na razie będę robił w GIMP'ie.

Prace będę dodawał co jakiś czas a zamówienia będą realizowane w ciągu 72h ,lecz jeśli w tym czasie nie zrealizuje go to proszę o złożenie ponownego lub napisanie na PW.

Zamówienia przyjmuje na PW jak i w temacie.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Oto moja pierwsza praca w Photoshopie ;] Zacząłem z nim przygodę 2h temu . Powiedzcie nad czym powinienem się skupić i na co uważać w pracach w owym programie.

1. v1 w kolorkach.

592a333295a4a_post-103988-127439391136.png

v2 w szarości.

592a33327d290_post-103988-127439390735.png

1318801632-U103988.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...